BADALONA 2 ZARAGOZA B 1

Escapulats,

El Badalona ha tornat a guanyar a casa, per fi. Tres punts que ens donen una mica d’oxigen i que, sumats a les ensopegades del Reus, l’Hospi i l’Huracán, ens situen una mica més a prop de la lluita per la quarta plaça, que ara ens queda a tres punts. L’últim partit de l’any, diumenge que ve a Reus, serà un bon examen final de semestre per a fer balanç d’aquesta primera volta (només faltarà el Dénia a casa, ja passat Reis). Un partit que serà molt complicat però en què el Badalona ha de sortir a per totes per arribar a les festes amb bones sensacions i recuperar el temps perdut.

El triomf d’ahir al Centenari es va aconseguir amb més dificultats de les esperades, tenint en compte que enfront hi havia el cuer de la categoria. El Zaragoza B només havia guanyat tres partits (dos d’ells fora de casa), amb un balanç de -13 gols. Malgrat tot, no deixa de ser un filial, amb tot el que això sol comportar: jugadors joves, físicament frescos i amb molta classe, tot i que una mica innocents al darrere. El Badalona recuperava a Vázquez en defensa i apostava al mig per la dupla Xavi Muñoz-Joaquín. Sembla que l’ex de la Grama s’ha guanyat la confiança del míster després de setmanes d’ostracisme. En canvi, qui últimament està una mica desaparegut és l’Albert Manga que, per cert, ha vist aturada en sec la seva ratxa golejadora. No és pas cap sorpresa (el que era excepcional eren les seves xifres), però potser preocupa una mica que la seva presència en atac hagi baixat força, i que tot el perill que creï vingui de la pilota aturada. Potser tot l’assumpte d’Austràlia hi ha tingut alguna cosa a veure…

El Badalona ha suat més de l'esperat per tombar el jove filial saragossista 
(Foto: L'escapulat)  

Al davant, el de sempre: un Manolo Bueno sol en punta que ha bregat moltíssim, fent de boia i jugant d’esquenes, obrint pilotes a bandes i portant de corcoll a la defensa aragonesa. Però sense gol. De fet, la primera meitat ha estat una mostra que ho passem fatal a l’hora de crear perill als metres finals. A l’inici de la segona meitat, la mateixa història: domini total escapulat però manca d’encert de cara a porteria. L’entrada d’Álex García per Pugui (força desaparcebut, una altra vegada) al minut 57 ha estat decisiva. Avui sí que l’Álex ha entrat amb confiança i, AL·LELUIA, ha aprofitat un servei de banda per superar la desconcertada defensa, plantar-se sol davant el porter i marcar l’1-0. Miracle a l’Avinguda de Navarra. Després, evidentment, la història no podia ser tan maca pel Badalona: en lloc de matar el partit, el Zaragoza aprofitava la seva única arribada de la segona part per, en un bon contraatac, igualar el marcador amb gol de Brian. Quedaven 20 minuts per endavant i, per una vegada, el soci escapulat veuria un final feliç amb el 2-1 de Serramitja deu minuts després, rematant de cap una boníssima centrada de Bueno. Era la recompensa per tot el treball d’en Manolo i confirma que en ‘Serra’ té gol. En Marc havia entrat al 75 substituint a Joaquín i, vist el que aporta cada cop que surt al camp, encara no m’explico que no tingui més minuts…

Malgrat tot, a mi personalment em va quedar la sensació que, a pesar del bon treball fet, el Badalona va patir massa per derrotar un equip gairebé “de juvenils”… En definitiva, 3 puntets obligats al sarró i a pensar ja en el partit de Reus, l’últim de 2011 i contra un rival directe en la batalla per la quarta plaça.

AMUNT BADALONA


Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

6 responses to “BADALONA 2 ZARAGOZA B 1

 • jonyki

  por una victoria ante el colista no significa que todo este resuelto,debiamos haber goleado con diferecnia, esa es la diferencia de los buenos equipos, hoy por hoy como he mencionado anteriores veces aun no confio en el equipo y hasta que no demuestren lo contrario asi seguire pensando,el orgullo del badaloan debe salir a flote partido a partido n solo ocn equipos fljos, peor todo y con eso.. visca badalona!

  • L'escapulat

   Totalmente de acuerdo…

   Ya dije que la sensación que tuve al salir era la de que nos había costado sudor y lágrimas derrotar a un equipo de juveniles…

   Pero bueno, 3 puntos y con lo reguleros que estamos esta temporada sólo nos separan 3 puntos del play-off…

   Lo que queda ahora mismo es pensar en Reus, y después importantísimo los movimientos que se hagan en el mercado de invierno. Creo que caerá un delantero seguro.

   También interesante la evolución de Robert y los demás juveniles y ver si realmente Márquez cree en ellos….

   Amunt Badalona !

 • jonyki

  la verdad que seguramente estos juveniles aportaran mucho mas que mas de uno de la primera plantilla con la sencilla razon que ellos si que sienten los colores del badalona, se han formado.. y lo haran con la ilusion y la fuerza… a muchos ya les da igula eso, a ellos no y eso es la gran diferencia

 • ragusa

  /Users/ismael/Desktop/Vídeo0003.mp4