BADALONA 0 LLEIDA 0

Escapulats,

Com ja estem acostumats aquesta temporada, una de freda i una altra de calenta. Una passa endavant i dues enrere. El Badalona va empatar a 0 contra el Lleida, ahir, en un altre mal partit al Centenari. Les setmanes van passant i el play-off segueix allà, a més d’un partit de distància. Queden tres partits per tancar la primera volta (Zaragoza B i Dénia, a casa; amb viatge a Reus enmig). Potser aquell dia podrem fer les primeres valoracions de la temporada però, de moment, crec que el Bada no passa de l’aprovat justet.

El 0-0 d’ahir és, evidentment, un resultat dolent. Al Centenari tot el que sigui no sumar els 3 punts (sobretot venint d’on venim) és un bagatge, com a mínim, poc satisfactori. És evident que sempre podem valorar un resultat des de diferents òptiques, tenint en compte com hem vist l’equip (l’actitud, el joc, les ocasions, la sort…). El problema és que, com d’altres dies aquesta temporada, els escapulats van estar força espessos contra el Lleida. De fet, l’espectador sortia del camp amb la sensació que, de futbol, n’havia vist ben poc. A diferència dels últims dos partits de Copa Federación contra els de la Terra Ferma, aquest cop no va haver-hi gols ni ocasions, pràcticament. La primera part la van dominar els de Ponent amb un treball molt seriós en defensa i especialment al mig del camp, dificultant moltíssim el nostre joc de creació i la connexió entre la medul·lar i la davantera. A la segona, el Badalona va espavilar una mica i finalment va tancar el Lleida a la seva àrea, generant fins i tot algunes ocasions clares de gol els darrers minuts (amb una rematada al pal de Xavi Muñoz però, sobretot, un xut de Joaquín a boca de canó que va treure Víctor). Però no ens enganyem, el Bada havia reaccionat massa tard. El marcador no es va moure, i m’atreviria a dir que de forma justa.

Gallegos intenta provocar un penal davant la sortida de Víctor.  
L'àrbritre no va picar... (Foto: Fede Agripa / laJornada.cat) 

El partit d’ahir també serveix per demostrar que l’alineació revolucionària de diumenge passat a Mallorca no és sinònim de victòria segura… És cert que contra el Lleidavam haver de jugar amb una defensa de circumstàncies, però tant Pelegrí com Xavi Muñoz són una garantia al darrere. De fet, sumem una altra setmana sense encaixar gols. De poc ens servirà, però, ser l’equip menys golejat de la lliga si no podem disputar les eliminatòries per l’ascens. I seguim a 5 punts del Reus, que és 4t i a qui hem de visitar d’aquí 15 dies, per cert. Així que més val que aquest diumenge guanyem -i bé, si pot ser- el filial del Zaragoza -el cuer- si no volem començar a pensar en unes festes de nadalenques amb un regust amarg i en què potser algú es podria ennuegar amb els torrons…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

6 responses to “BADALONA 0 LLEIDA 0

 • lluis

  Bé ja has explicat molt bé, escapulat, el que va ser el partit de diumenge. Encaixem pocs gols, equip menys golejat del grup, però és que no en marquem tampoc. La tàctica dels tres petits no va resultar aquest cop. Pugui porta un parell o tres de partit que no és el Pugui de començament de temporada, ens fa falta un davanter que faci gols, Bueno, a mi personalment no m’agrada. On era Serramitja diumenge quan, pel que diuen les cròniques va ser un dels millors en els dos enfrontaments de la copa federació?
  Manolo Márquez està capficat en posar a Alex Garcia i, crec, que ja hem vist el que pot donar aquest jugador, que per mi és ben poc.
  Esperem com bé dius escapulat una victoria clara contra el Saragossa B o almenys una victòria.

 • L'escapulat

  Abans de respondre: de debò que ningú té preguntes per a l’Albert Cámara? Per una vegada que tenim l’oportunitat de preguntar-li el que vulguem… crec que és una figura molt interessant per a veure una mica què es cou allà dins !

  Totalment d’acord amb el que diu en Lluis: els petits no van rutllar el diumenge, i Pugui està passant per una mala ratxa. Temps al temps, ha demostrat fins ara que estava a un bon nivell i no veig per què hauríem de deixar de confiar en què el recuperi.

  Pel que fa a l’Álex García, i em dol dir-ho, crec que se li comença a acabar el crèdit…
  Que ens falta un davanter és evidentíssim, i al mercat d’hivern -crec- que hi haurà moviment… Algú li podria preguntar a Manolo Márquez què passa amb en Goiko. Perquè queda massa evident que li té ‘mania’.

 • lluis

  Jo no dic que deixem de confiar amb Pugui, dic que pasa una mala ratxa i que tornarà a ser al de principi de temporada. Goiko, jo també crec que Manolo Márquez li ha fet una creu, és una home que batalla molt, però que no fa gols, i que tocant la pilota és molt limitat, com trobo a faltar a Marc Sellarés, però crec que Goiko per la seva lluita és un home que podría jugar algun ratet.
  Suposo que en el mercat d’hivern algun jugador marxarà com Ricardo, que crec que no aguantarà tota la temporada de suplent, i amb la seva fitxa podrem fitxar un davanter que faci gols, i fitxar un porter més asequible, no tenim a Barragan entrenan amb nosaltres?
  Manga a mi m’han dit que vol marxar al futbol australià, que ja hi va ser-hi, que hi ha de cert amb això de Manga?. Crec que seria una perdua gran per el Badalona. Vol que el Badalona l’alliberi per poder marxar.

 • L'escapulat

  Si Manga vol marxar, acabarà marxant, com passa sempre amb els jugadors que volen canviar d’aires…

  Pel que fa a Ricardo, jo també crec que voldrà marxar al mercat d’hivern. Si no hem de pagar indemnització, em semblaria una bona mesura, però només si no hem de pagar res…

  Jo crec que en Goiko està cada vegada més cremat i no trigarà en tocar el 2… Tots sabíem a principi de temporada que faltava un golejador. No hauria passat res si els de darrere (Manga, Pugui, Serra…) haguessin compensat, però arriba un moment en què el fet que entre Bueno i Goiko només sumin 2 gols -els dos de Goiko- passa factura…

 • jonyki

  a mi particularmente ya no confio en el equipo lo digo ya de forma clara y si no se hacen buenos fichajes de delantera por mi ya nos podemos despedir este año de la ilusion de los play off,el tema goiko por muy luchadfor que sea eso no compensa al equipo, puedo entender que este quemado peor si no hace goles señores no vale para el equipo, el futbol no se recompensa por la intencion si no por las estadisiticas, y si las suyas no son acertadas sintiendolo mucho no debe jugar, debemos tener jugadores con calidad y que meta goles si no para que lo queremos? no queremos ser un equipo ganador? pues en el mercado de hinvierno o se demuestra con buenos fichajes de delantera o de veras ni play off ni nada, y es una lastima ya que teoricamnete este equipo es mjor que el año pasado y la verdad los numeros no dicen lo mismo, falta compromiso y si manga quiere irse que se vaya por muy bueno que sea, ya se ve que sentir los colores poco y queremos gente con actitud y compromiso, esa es mi opinion

  • L'escapulat

   Un análisis crudo pero realista.

   La meva pregunta és: si en Goiko, que porta 2 gols (ahir va marcar a l’amistós, per cert), ha de marxar, en Bueno també el fem fora?

   Tenim pólvora al juvenil?