MAHONÉS 0 BADALONA 4

Escapulats,

No volíem caldo? Doncs dues tasses ! El Badalona ha guanyat el seu primer partit fora de casa, i ho ha fet per un contundent 0 a 4. No està malament, no? Si bé ha sigut al sisè intent, per fi esgarrapem 3 punts lluny del Centenari i, a més, d’una manera espectacular. Per primera vegada aquesta temporada encadenem dues victòries seguides, amb 7 gols a favor i cap en contra. Esperem que aquest dolç moment de joc no sigui flor d’un dia…

Ni abans érem un desastre  ni ara un vendaval de joc. Una golejada fora de casa no significa res més que això: tres punts i quatre gols més per a l’estadística. Sense anar més lluny, fa dos anys vam golejar al mateix rival per 0-3 en una temporada molt mediocre. Ara bé, tampoc cal restar mèrits a l’equip. Sobretot si tenim en compte que la nostra víctima, l’Sporting Mahonés, venia de sumar 12 dels seus 13 punts a Bintaufa, un camp força complicat on hi guanyen molts pocs equips. A més, el partit d’ahir confirma dinàmiques molt positives, com per exemple l’excel·lent moment de forma d’Alberto Manga i de Pugui, que van tornar a oferir un rendiment espectacular. De fet, Manga, amb els dos d’ahir, ja du 6 gols i es consolida com el nostre pitxitxi, mentre que Pugui suma una altra diana i continua demostrant que, quan està endollat i el respecten les lesions, és un jugador que marca diferències. També cal destacar, altre cop, la gran actuació de Marcos, que ja no es conforma amb deixar la porteria a zero i fer aturades de mèrit en cada partit: ara també para penals. La veritat, no sé veure el sostre d’aquest porteràs… Només faltava que Pelegrí es sumés a la festa amb el seu golet -tot i cometre més tard un penal dels que anomenem “tontos”-. Després d’una bona pretemporada, en Xavi està complint a la perfecció amb el seu rol dins l’equip, i quan ha jugat ha estat al mateix nivell que Vázquez o Robles, que ja és molt dir.

El mal estat de la gespa de Bintaufa no va impedir que el Badalona
aconseguís els 3 primers punts a domicili (Foto: cfbadalona.net)

Així doncs, tot són bones notícies per als escapulats. Queda molt campionat per endavant i, si mireu a la classificació, comprovareu que entre el 4t i l’11è classificat hi ha, només, 2 punts de diferència. Més igualtat impossible, i això demostra que encara queda un llarg, llarg camí fins a poder parlar de possibilitats play-off i la lluita per les quatre primeres posicions. Ara bé, aquesta victòria contundent segur que ha espantat molts fantasmes, tant dins del vestidor com entre la parròquia escapulada, sempre tan procliu al pessimisme crònic. Afrontem ara una ratxa de 5 partits contra rivals capdavanters (Ontinyent-Baleares-Olímpic-Mallorca B-Lleida). El rendiment del Bada en aquest període marcarà la nostra situació abans de l’aturada nadalenca. Des d’aquesta perspectiva, encarem el repte amb més moral que mai i amb la plena seguretat que, si confia en les seves possibilitats, aquest equip és capaç de tot. El nostre deure és fàcil: estar al seu costat, sempre.


AMUNT BADALONA


Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

3 responses to “MAHONÉS 0 BADALONA 4

 • Anònim

  Quin pes ens hem tret de sobre certament! A nivell psicològic aquesta victòria és molt important… Confeso que estava començant a perdre la paciència però aquesta ratxa de victòries ens situa en un lloc amb aspirancions. A més, tens raó que les diferències de punts encara són molt minses i tot està molt obert.

  Amunt Bada!!! Sempre!

 • jonyki

  bueno buenas sensaciones a dado le badalona, con autoridad y con confianza en ellos mismos, asido la diferencia,en partidos anteriores se les veia acbardados fuera del centenari,pero esta vez se ha v isto que no.
  marcos, solp puedo decir que es un porterazo, me atreveria decir que podria estar en divisiones superiores y si le badalona asciende que continue, no tiene nada que envidiar a valle.
  solo espero que en los partidos que nos vienen son de los importantes y si damos el callo entonces podriamos decir que el badalona podria a aspirar a algo mas que un play off, peor aun esta por ver… amunt badalona!”

 • L'escapulat

  Crec que diumenge veurem un bon partit. Això sí, segurament sota la pluja… a veure quanta gent s’anima a anar al Centenari.
  Toca estar al costat de l’equip sempre, després no val dir que els jugadors no responen. Han de veure que, amb mal temps o sense, som allà.

  Dit això, què us sembla l’aparellament de Copa Federación contra el Lleida. A banda de la relativa importància d’aquesta competició, serà un bon moment per a veure els jugadors que estan tenint menys minuts. Jo obro tres fronts:

  a) els juvenils que pugen

  b) Ricardo. Ja ningú hi pensa, però va arribar com a titular… el moment estel·lar d’en Marcos l’ha condemnat… algú sap com ho porta?

  c) Joaquín. Està gairebé desaparegut, quan era un dels jugadors que més qualitat havia d’aportar al mig del camp, per nodrir de passades de gol la davantera. On és, Joaquín ?