BADALONA 3 ANDORRA 0

Escapulats,

Quin pes que ens hem tret tots de sobre, avui ! Per fi una victòria plàcida a casa. Per fi una golejada que, esperem, retorni la confiança als nostres jugadors. Curiosament, però, el d’aquesta tarda ha estat un partit força fluixet i amb una actuació més que discreta del Bada. De fet, fa dues setmanes, contra l’Orihuela, vam jugar molt millor. Coses del futbol… El millor, altre vegada, el resultat.

Quan amb prou feines s’havia jugat un minut de partit, una caiguda del capità Robles a la sortida d’un còrner ha estat sancionada amb penal. La veritat és que semblava una d’aquelles accions de joc subterrani que mai s’assenyalen com a falta, però aquest cop ha sonat la flauta (i amb un àrbritre canari !). Manga no ha fallat i suma ja quatre gols aquesta temporada. Encara millor se’ns posaven les coses 4 minuts més tard, quan Pugui feia el segon en una jugada individual de rauxa. Un autèntic golàs després d’una cavalcada en solitari culminada amb un espectacular xut per tot l’escaire. Els aragonesos tot just s’havien assentat sobre el camp del Centenari que ja tenien un 2-0 en contra. Evidentment, aquest inici fulgurant ha marcat la resta del partit, i no estic segur que hagi sigut per a bé. Parlo des del punt de vista de l’espectador, esclar. Evidentment, el més important sempre és sumar els 3 punts, i avui s’ha assolit l’objectiu. Ara bé, em pregunto què hauria passat si el partit no se’ns hagués posat tant de cara des de l’inici. Ho dic perquè, com haureu vist els que éreu a l’Avinguda de Navarra, amb el 2-0 el Badalona ha rebaixat molt el ritme i semblava que pensava només en deixar passar els minuts. Això no vol dir que l’equip hagi renunciat a l’atac, però el cert és que els nostres han tingut una tarda molt espessa i s’ha fallat molt en l’última passada. Tan poc inspirats hem estat que, fins i tot, la nostra defensa ha mostrat algunes indecisions. Per sort, els andorrans han demostrat per què són a la part baixa i no hem tingut excessius ensurts, a banda d’una doble intervenció de Marcos a la primera part. Tot i que ja estem acostumats a les seves aturades providencials al Centenari…

En un dia rúfol a l'Avinguda de Navarra, el bon joc 
ha arribat a batzegades (Foto: L'escapulat)

La segona part ha estat molt avorrida. L’Andorra no ha cregut gaire en la victòria, i  ha tirat la tovallola definitivament amb l’expulsió de Reche al 66′. El problema és que, durant molts minuts, el Bada s’ha vist incapaç de generar perill. Inoperant en atac, el mig del camp no enllaçava amb els homes del davant i els espectadors hem assistit a una tediosa successió d’imprecisions i males decisions en la darrera passada. No sé com ho veieu, però crec que Manga ha jugat massa endarrerit, i no ha rebut gairebé cap pilota a la zona de 3/4, encarant la porteria com a ell li agrada. Al doble pivot, dues cares de la mateixa moneda: per una banda, Julián Robles, que ha tornat a estar immens. Tallant pilotes, repartint joc i, fins i tot, provant-ho amb algun xut llunyà (sense sort, això sí). Per l’altra banda, però, tenim un Ceballos que avui no ha tingut una actuació gaire lluïda… Fins i tot ha fallat una ocasió claríssima amb un xut al travesser quan tothom cantava el gol. Creieu que li va millor jugar més escorat en banda? Avui li ha costat moure la pilota ràpid i amb criteri -com a tot l’equip, val a dir-ho-. Només al quart d’hora final, amb l’entrada de Gallegos i Serramitja, hem tornat a apretar-li al rival i ha caigut el tercer en una altra bona jugada individual de Pugui, que demostra estar molt endollat i cada cop confia més en el seu 1 contra 1, provant el xut a la mínima que pot. De vegades, però, potser li costa una mica aixecar el cap…

En definitiva, 3 puntets al sarró. Tornem a la tònica habitual al Centenari, la victòria, i a més millorem el nostre registre golejador. Ara ja toca pensar en el desplaçament a Maó. El de Bintaufa no és un camp que ens porti gaire bons records, sobretot si pensem en els dos punts que ens van volar l’any passat en un partit que semblava controlat. Serà la jornada 11 la de la revàlida? Guanyarem per fi fora de casa? Confiem que així sigui i el diumenge que ve poguem estar pensant, altre cop, en el play-off.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

9 responses to “BADALONA 3 ANDORRA 0

 • Anònim

  Em preocupa una mica que el míster hagi dit que mirarà la taula classificatòria quan quedin 10 partits pel final de la competició. Francament m’hagués agradat més que ens prometés feina constant, millora en el joc i triomfs fora de casa. Què en penseu?
  No acabo de veure clar l’esquema de joc, tenint en compte que tenim una davantera fluixeta, per dir-ho finament. Ha valorat introduir-hi canvis? Jo continuo veient l’equip “empanat” a voltes.
  Malgrat tot, diumenge juguem fora i a més en un camp poc propici. Quin millor lloc per trencar la maledicció!

  Amunt Bada!

 • L'escapulat

  Doncs jo ho vaig interpretar en el sentit que potser no cal donar-li tanta importància, ara mateix, a si som a play-off o no…
  En qualsevol cas, només s’ha de mirar la taula per veure que, sent desens, només estem a 3 punts del 4t… crec que aquest any la categoria encara està més igualada i que la fortalesa a casa tornarà a ser clau. Això sí, també penso que s’ha d’anar a per la primera plaça, i la diferència entre estar a dalt o no serà als partits lluny de Badalona.

  Crec que diumenge podem rascar si fem un partit seriós i atents a la pilota aturada. A més, el Mahonés no té una gran defensa.

 • Anònim

  bueno tapo era gran equipo el mestalla, o llagostera… y mira no hemos ganado ni un solo partido fuera del centenari,el juego lo hacemos diferentes,pondria de primeras a gallegos y victor para revolucionar el ataque que falta nos hace!

  • L'escapulat

   Bon vídeo !

   Jo de Manga sempre tindré el record del Barça B. Sincerament, sempre vaig pensar que podria tenir un lloc al primer equip, però ja se sap que la gent del davant ho té difícil a can Barça…

   Que de moment sigui el màxim golejador no és cap casualitat.

   A veure si a Maó ens en dóna un altre.

 • ANÒNIM

  PER SOBRE DE TOT ,AMUNT BADALONA!!!!!!!!!!!!!!

 • L'escapulat

  Demà és un partit moooolt important. Crec que pot marcar la dinàmica immediata, sobretot tenint en compte que ara tenim Ontinyent-Atlético Baleares-Olímpic, tres equips en bona forma.

  AMUNT BADALONA !!

 • Anònim

  Ei Escapulats! Habéis visto la entrevista que le han hecho a Marc Serramitja? Es un jugador que me gusta y no entiendo porqué el míster no le da más minutos. La verdad és que leyéndola me ha dado la sensación que el pobre chaval está un poco molesto…. y lo veo totalmente normal

  Aquí os dejo el link. Es de lajornada.cat y, por lo que he visto, también hacen las previas y las crónicas de los partidos del club: http://lajornada.cat/2011/10/28/%e2%80%9csi-fem-les-coses-ben-fetes-quedarem-entre-els-quatre-primers%e2%80%9d/

  • L'escapulat

   A mi Serramitja m’agrada molt, ja ho vaig dir quan el vam fitxar. L’any passat va fer una temporada molt bona amb l’Alicante, i ja abans havia apuntat maneres al Girona.

   Crec que és un nano que anirà a més i que cada cop entrarà més a l’11 titular, ja ho veureu. S’ha de tenir en compte, a més, que el rendiment de Manga està sent espectacular…

   Jo no veig que es mostri molest a l’entrevista, per cert.

   Ah! I ja fa temps que a la portada del blog hi ha un enllaç a laJornada. cat !!!

   Demà comença la remuntada fora de casa.
   Amunt Badalona !