MESTALLA 1 BADALONA 0

Escapulats,

Avui m’agradaria poder escriure sobre la primera victòria fora de casa. De la reacció de l’equip lluny del Centenari que demostrés que, malgrat tot, s’estava sent massa crític amb l’equip. Malauradament, les coses són ben diferents. Per primera vegada des que Manolo Márquez és l’entrenador, el Badalona ha perdut dos partits consecutius.

El Bada ha tornat a perdre fora de casa i, com és habitual, no ha marcat. Això vol dir que, en 5 partits lluny del Centenari, només hem fet 1 gol. Una única diana, per cert, ha necessitat el València Mestalla per a derrotar-nos, avui. Potser vaig errat, però tinc la sensació que, des que segueixo regularment el Badalona -i d’això ja en fa uns anyets- el resultat més habitual fora de casa ha estat el 0-0 i l’1-0. No vull ser pessimista en excés ni donar una imatge de catàstrofe que, a dia d’avui, no seria ni prudent ni justificada. Però també penso que les coses cal dir-les pel seu nom. I, de moment, aquest equip grinyola una mica. No em preocupa en absolut haver perdut la imbatibilitat a l’Avinguda de Navarra la setmana passada. Algun dia havia d’arribar, i aquell dia el Badalona va jugar bé i va meréixer guanyar. Mala sort. Res a retreure. Ara bé, fora de casa les coses no pinten bé, i no cal ser un geni per a veure-ho. Fa temps que els escapulats ens hem acostumat a les decepcions en els desplaçaments. La gran pregunta és: “Per què?” Suposo que no hi ha únicament un motiu, i de ben segur que no serà per manca de voluntat. El partit d’avui ha seguit un guió força conegut per a tots: controldomini inicial, alguna ocasió aïllada i domini local a la segona part; gol quan falten vint minuts i rebifament. Com és de preveure (el dia del Sant Andreu va ser una afortunada excepció) no aconseguim l’empat i marxem a casa amb zero punts i zero gols. A més, avui també ens quedem amb un altre expulsat: Xavi Muñoz, per doble amonestació. Tot son males notícies… Bé, no tot perquè, uns mesos després, hem pogut tornar a veure en Víctor defensant els colors del Badalona. El de Vilajuïga ha tingut una bona oportunitat per aconseguir la igualada, però la sort ens ha tornat a girar l’esquena.

Paco Alcácer ha anotat el gol de la victòria valencianista. 
Estàvem avisats del seu perill... (Foto: Valencia CF)

Cal fer alguna cosa. És evident. Si aspirem a l’ascens, seriosament, no es pot tenir un rendiment tan pobre fora de casa. Sembla que cada 15 dies hem de parlar del mateix tema, però és que és així. Estic segur que l’equip sortirà endavant i que lluitarem per pujar. No ens queda altra que creure-hi. No han transcorregut ni tan sols 10 jornades i, per tant, qualsevol anàlisi és prematura. Això no treu, però, que ja es puguin anar veient per on van els trets, i no crec que l’actual panorma sigui gaire esperançador. O espavilem fora de casa o, directament, no tenim play-off. I això sí que és una realitat.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

12 responses to “MESTALLA 1 BADALONA 0

 • Isi

  Lo siento si no lo digo reviento. El equipo esta muerto esta súper agobiado de un entrenador que solo sabes que jugar a defender y a que no le metan goles y si puede ser tirar yj meterse 1

 • HOMO APM

  Este equipo tiene una buena defensa y un buen medio campo pero le falta mucha pegada arriba, lo que si teniamos el año pasado con Sellarés y Prats

  • L'escapulat

   Los números fuera de casa el año pasado fueron 4 ganados / 8 empatados / 7 perdidos.
   No son nada espectaculares, pero este año vamos aún peor.

   Aunque estoy de acuerdo contigo, no creo que Prats y Sellarés (8 y 9 goles, respectivamente) tuvieran mucha pegada, tampoco… aunque Sellarés rindió muy bien, Prati pasó por una muy mala racha.

   Lo que está claro es que FALTA UNA REFERENCIA OFENSIVA ARRIBA, cosa que ya se intuía en agosto.

 • L'escapulat

  Yo creo que también hay dosis de mala suerte, pero tenéis razón los dos: aunque Manolo Márquez no se cansa de decir que no, da la sensación que el equipo juega demasiado defensivo fuera de casa, a verlas venir y a rascar alguna oportunidad aislada si se puede. Y esto es algo que viene de hace años…
  También tened en cuenta una cosa: la categoría es complicada fuera de casa. Cuántos equipos hemos visto encerrarse en el Centenari?

  Yo hay una cosa que tengo clara: no vale para nada ser el equipo menos goleado (5 goles en contra) si somos el tercer peor ataque…

  El resultado, de momento, lo tenemos ahí: décimos y con partidos fuera de casa demasiado flojos para un aspirante al ascenso.

  También os digo que confío en el equipo y el cuerpo técnico, y que aún es muy pronto para sacar conclusiones. Pero tenemos que ser críticos.

  AMUNT BADALONA

 • raul

  Y si te cuesta hacer goles y dejas fuera al unico delantero que ha hecho goles hasta hoy ….

  • L'escapulat

   Ja que treus el tema, a mi també em sobta que en Goiko s’hagi quedat fora de l’11 de forma tan clara…

   Entenc que és una qüestió d’esforç als entrenaments?

 • jonyki

  se que mucha gente no estara de acuerdo conmigo peor me parece bien que no juegue goiko, yo provaria un gallegos,bueno y a efecto si combinamos victor con gallegos podria ser una bomba de relojeria, porque ambos tiene tecnica yu velocidad y es precisamnete lo que necesita el equipo, me parece muy bien que goiko corra y lo de todo peor seamos claros, no da seguridad de gol y precisamnete lo que necesitamos son goles, un abrazo a todos amigos

  • L'escapulat

   Víctor + Gallegos + Pugui, con el uruguayo como falso 9, entiendo?

   El problema que le veo a esto son 2: falta de envergadura para aguantar el balón y pierdes consistencia en la presión… aunque creo que es una buena opción en casa, donde tenemos más la pelota.

   Sinceramente, creo que o Goiko o Bueno tienen que jugar, sobretodo en una categoria como 2ªB donde aguantar el balón, provocar faltas, aprovechar rebotes… es esencial.

   Pero estoy contigo en una cosa: se tiene que arriesgar arriba, poner gente con desparpajo, y eso lo tiene Gallegos, lo ha demostrado, es el único que chuta desde lejos sin pensarselo dos veces.

   Cómo veis el tema Joaquín? No sería una buena alternativa para enlazar mejor arriba?
   Creo que todo es una cuestión de disciplina táctica,,, que es lo que ha priorizado el míster siempre. Quizás, ahora, cambie un poco de filosofia… veremos !

 • Patri

  I Serramitja? Crec que és un molt bon jugador i desconec per què Márquez no li dóna minuts. Vale que Albert Manga està jugant a un nivell impressionant però és que l’altre dia ni el va convocar! Les vegades que ha sortit ha tingut un molt bon rendiment. Crec que hauria de tenir més minuts

 • lluis

  Estic d’accord amb Patri, Serramitja crec que es mereix més minuts, el que jo he vist dona molt bones sensacions.
  El que dieu de la davantera formada per Pugui-Gallegos-Victor, semblaría, salvant las distàncies la davantera MVP del Barça. Jo l’altre dia ja ho pensaba, velocitat al davant.No és una mala idea. Però crec que Manolo Márquez no ho fara, ell a aguantar.
  Segons tinc entès el davanter Marcos del Sant Andreu el van fitxar a última hora, crec que hagués sigut un gran reforç per nosaltres.

 • L'escapulat

  Sí, a mi personalment Serramitja m’encanta, crec que és un bon jugador que a més té arribada i bona última passada. Però és clar… treiem a Manga?¿ Si seguim amb el 4-2-3-1 hem de sacrificar Manga o bé treure un migcampista de contenció (Robles o Muñoz) i endarrerir un dels dos.

  Si és que realment jo penso que tenim el millor mig del camp de la categoria… i de lluny !! El problema el tenim a davant…

  Crec que aquest diumenge al Centenari veurem canvis…
  El rival es propici per a sortir ofensiu, però el més important és que el míster sàpiga a què vol jugar, perquè últimament dóna una mica de sensació d’inseguretat, en les seves declaracions.

  Per cert, algú va escoltar ahir a Fermín Casquete a RCB?
  Tan bon punt la pengin la deixaré el link a “La Tertúlia”. Normalment ho pengen el dimecres…

 • jonyki

  es mas que evidente que el centro de campo ,la defensa y el portero es de lo mejorcito de la categoria, crea seguridad, lo que no podemos depender de ellos siempre y si en la delantera no hay gol..pocos pueden hacer los demas..por eso hace falta velocidad,frescura y ganas de marcar como son victor y gallegos, yo creo que con ellos dsd el principio hubiera sido otra historia,la calidad tecnica de ellos se nota en el campo, esta por encima de la categoria y eso hay que aprovecharlo