BADALONA 1 ORIHUELA 2

Escapulats,

I després de 17 mesos, tornem a perdre al Centenari. Aquest dia havia d’arribar, encara que alguns ja ens havíem acostumat a pensar que els partits a l’Avinguda de Navarra només podien acabar en victòria o, si les coses anaven malament, en empat. El que fa mal no és tant que es trenqui aquesta impressionant estadística (ni més ni menys que 24 partits consecutius imbatuts), sinó que arribi de la manera en què ho ha fet. Perquè ahir el Badalona no va merèixer la derrota.

En tres minuts, dos gols de Cases (86′ i 89′) van capgirar el resultat quan tot apuntava a una nova victòria per la mínima a casa. El Badalona havia fet un molt bon partit, tant en la primera part, en què s’havia avançat amb una rematada de cap de Manga (ja és el màxim golejador amb 3 dianes), com en la segona, en què havia aguantat perfectament l’empenta de l’Orihuela i esperava segellar el triomf sense grans ensurts. De fet, si bé els primers 45 minuts van ser molt igualats, amb un joc obert i ocasions per ambdues bandes, després del gol de Manga al minut 20 el Badalona va prendre les regnes del joc i va gaudir de nombroses ocasions per a fer el 2-0. L’expulsió d’Antonio Robles al minut 66 va marcar completament el devenir del partit. El capità havia vist una targeta groga a la primera meitat per unes dubtoses mans a la frontal de l’àrea. La segona targeta no seria menys polèmica, ja que la seva entrada, tot i que contundent, va ser neta (fins i tot hi ha el dubte de si comet o no falta). Això va trastocar tots els plans de Manolo Márquez. Per començar, el míster va haver de renunciar a Serramitja, que s’estava escalfant des de feia estona, i va donar entrada a Julián Robles per intentar mantenir l’1-0. El gironí sí que entraria més tard per Manga, però l’encontre ja estava trencat. Ara (i només ara, encara que l’entrenador de l’Orihuela pensés el contrari) l’equip es va tirar enrere per defensar el resultat. El futbol és cruel, i quan tothom pensava que s’aconseguirien els 3 puntets (encara que fos patint) van arribar els dos gols de Cases després de dues centrades des de la banda esquerra. 1-2 i primera derrota a casa en l’era Márquez. Concretament, 1 any, 5 mesos i 6 dies després.

L'ombra de l'empat només va aparéixer després 
de l'expulsió de Robles  (Foto: L'escapulat)

Ara bé, més enllà de l’àrbritre, també ens cal autocrítica, com ja dèiem la setmana passada. Perquè, al cap i a la fi, vam perdre perquè el rival va fer dos gols i nosaltres només un. I no va ser, precisament, per manca d’oportunitats. A diferència del partit al Narcís Sala, ahir al Centenari vàrem disposar de nombroses oportunitats per a fer el segon gol i tancar el partit. Especialment a la segona part, on l’Orihuela es veia incapaç de penetrar la nostra defensa i a més eren vulnerables al contraatac. No les vam transformar, i qui perdona normalment ho acaba pagant… El mateix Manolo Márquez va reconèixer que, d’haver fet el 2-0, els 3 punts s’haguessin quedat a Badalona.

Així doncs, tenim un Badalona al qual li costa horrors marcar gols. Això no és pas notícia. Tant a casa com lluny del Centenari. Ara bé, el que no entra dins els plans és perdre a l’Avinguda de Navarra. Perquè és llavors quan el pobre rendiment fora de casa passa factura. Esperem que de moment tot quedi en una petita ensopegada. El play-off queda avui una mica més lluny. Punt i final al rècord d’imbatibilitat com a locals. Ara toca encetar-ne un altre.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “BADALONA 1 ORIHUELA 2

 • lluis

  Jo vaig veure el partit ahir i el àrbitre ens va perjudicar molt sobretot amb la expulsió de Robles dons crec que cap de les dues targes ho eran.
  Però, sota la meva opinió, crec que Manolo Márquez es va tornar a equivocar ahir, i crec que amb els canvis. Manga estava aguantant el mig del camp i va i el canvia, Pugui, dels dos extrems, era el que ho feia millor i el que creaba més perill, Alex Garcia no està demostrant res, cada partit té un parell de oportunitats i les desaprofita, a mi personalment no m’agrada.I el canvi va ser Pugui.
  Sembla que el mister tingui els canvis com ja planificats, sempre canvia els mateixos jugadors. El davanter centre, en Pugui.
  On està Joaquín? els partits que jo l’había vist, no m’había desagradat i no ha anat mai convocat amb els partits que portem,crec. Ja ho sé que són molts partits i jugadors i que tots no poden jugar i anar convocats.
  El jugador uruguaià, que no recordo com es diu, va jugar un ratet, va apuntar bones maneres, però com que no va defensar al seu lateral ja no ha jugat més. Ahir no estaba ni convocat.
  Jo crec que amb la manca de gol que tenim Manolo Márquez tindria que probar altres coses, no sempre fer el mateix.

 • xavi

  A veure, les coses clares, si que es cert que l’arbitre ens va perjudicar. Robles no tenia que ser expulsat!. Però a l’equip li falta molt. Tot i que ahir la primera part el badalona en va agradar. Però vam fallar molts gols!!. L’alex garcia va fallar gols cantats!!!. però l’entrenador es veu que li encanta!!!.
  Els millor homes els va cambiar. Partidas de pugui!!!, i també de manga, pero manolo bueno esta molt sol. Per cert Bueno en va agradar molt més que goiko!. l’any passat sellares tenia a prop david prats!!, i aquest any manga queda massa lluny de manolo bueno.
  No entens algunes coses, per que no juga gallegos???, i si us plau que torni victor que es mil vegades millor que lalex garcia.
  Els canvi de l’entrenador no van ser encertats!!, i bon part de culpa d’aixo es el resultat final!

 • L'escapulat

  L’àrbritre ens va perjudicar molt, i no és la primera vegada que aquest individu ho fa. Després del partit d’ahir i el de l’any passat a Sant Andreu, ja el podem posar a la llista negra, suposo…

  Pel que comenteu:

  a) Teniu raó, Álex García està fallant molt. Ahir va tenir un 1 contra 1 on, en lloc de xutar, va intentar una mena de barret innecessari que no li va sortir bé…
  Víctor està a punt de tornar, però demanaria que no matessim l’Álex. Jo trobo que, sense anar més lluny, aporta més que Santi Villa, tot i que és veritat que davant està sent molt poc efectiu…

  b) Tot i que sóc un gran defensor de Goiko, ahir Manolo Bueno va fer un partidàs. Ara bé, potser s’hauria de controlar perquè va molt molt fort al xoc i algun dia ens costarà una expulsió… però un 10 per la seva entrega.

  c) L’assumpte Gallegos: ahir va tornar a quedar-se fora de la convocatòria. Jo no li vaig donar tanta importància a l’incident que comenta en Lluis, però començo a pensar que pot tenir part de raó…
  Crec que és un jugador que podria aportar molt, sobretot quan anem per davant i cal rematar el rival al contraatac, o per obrir espais en partits encallats.

  En fi, molts fronts oberts a dia d’avui… Sortirem endavant !

 • Anònim

  yo personalmente creo q hay q dar tiempo al equipo y creo q en la 2 mitad de la liga jugaremos tan bien q subiremos y todo.

 • oscar

  no entenc com ens van marcar els dos gols, van rematar sols a dins l’area, faltant deu minuts i amb un menys tots tancats i a perdre temps… en fi sembla dificil d’explicar que ens faltés ofici… per cert en Joaquin va estar horrible al partit de copa, al resum vaig veure que no va seguir al seu home en dos gols, era el que portava el guix al braç i per això a desaparegut de les convocatòries. Ara toca guanyar fora d’una vegada

  • L'escapulat

   Potser el filial del Zaragoza és l’equip idoni: a casa, 3 empats i una derrota.

   Creuem els dits. En aquests camps sí que s’ha de treure els 3 punts.

   Amunt Badalona.

 • Anònim

  hay q aprovechar el val mestalla es uno de los equips + goleados con 18 goles en contra frente a nuestros 4

 • toni

  NO OS DESANIMEIS,ESTE EQUIPO ACABARA FUNCIONANDO Y CREO QUE VA A JUGAR MUY BIEN.LA COSA NO ESTA TAN MAL DE HABER GANADO EL DOMINGO ESTARIAMOS ARRIBA DEL TODO,FUE UNA DECEPCION PERO ANTES O DESPUES TENIA QUE PASAR.
  LA EXPULSION LO TRASTOCO TODO FALTO CONTUNDENCIA ATRAS Y LOS CAMBIOS INCLUSO CREO QUE NO FUERON LOS PREVISTOS,ADEMAS CON ELLOS NO HUBO NINGUNA MEJORA.DE TODOS MODOS EL PUGUI HABIA HECHO UN GRAN ESFUERZO Y TUVO UN BALON LARGO EN EL QUE YA SE NOTO QUE NO SE ATREVIO A IRSE POR VELOCIDAD Y QUEDARSE SOLO CON EL PORTERO,EL BUENO CREO TENIA ALGUN PROBLEMA POR LO QUE PUDE VER DESDE LA GRADA Y EL MANGA NO SE YO TAMPOCO LO HUBIERA CAMBIADO AUN ENTRANDO EL ROBLES.
  POR LO QUE RESPECTA AL ALEX TENGO MUCHAS ESPECTATIVAS Y QUIZA LA FALTA DE PUNTERIA HAGA QUE JUEGUE NERVIOSO PERO MANERAS SI QUE APUNTA.

  ANIMO ESTE AÑO CAMPEONES

 • L'escapulat

  Jo també crec que els de dalt estan tenint un molt bon rendiment.

  Pugui està a un nivell molt bo. Creuem els dits perquè no es lesioni, perquè ja sabem que és propens a les lesions.
  Això sí, crec que de vegades li falta aixecar el cap, sembla que quan té el xut entre cella i cella ja no pensa en res més.
  És un luxe tenir-lo per xutar els còrners. Cada còrner que pica ell és perillós.

  Jo no estic gens preocupat per l’equip. Confio plenament que arribarem al play-off. Ara bé, les derrotes a casa fan mal, i més si feia tant que no perdíem.

  Aquest diumenge sumarem 3 puntets i ja oblidarem l’incident contra l’Orihuela.

  AMUNT BADALONA

 • Canino

  Pugui no sirve ni para estar escondido… para un partido que pone una pelota de gol… parece ser que ya es la polla… En cuanto Victor este recuperado al 100!% que lo manden a la grada con Goicoetxea…