LLAGOSTERA 0 BADALONA 0

Escapulats,

Mal partit aquesta tarda a Llagostera. Mal partit en general i, també, mal partit del Badalona, que no ha estat capaç d’agafar les regnes del joc en cap moment, i que tampoc ha inquietat gaire la porteria dels gironins. Segon empat a zero de la temporada, segon empat fora de casa i tercer partit consecutiu lluny del Centenari sense marcar cap gol. Com el mateix Manolo Márquez ha dit després del partit, en defensa seguim sent un conjunt molt rocós, però si volem aspirar al play-off hem de millorar, ofensivament, lluny de Badalona.

Les dimensions del camp han condicionat força el joc dels nostres, que mai s’han vist còmodes sobre el terreny a pesar que el domini ha estat escapulat durant els primers 45 minuts. Curiosament, però, l’ocasió més clara l’ha tinguda el Llagostera amb un xut d’Uri que s’ha estavellat a la base del pal, amb Marcos ja batut. Per part del Bada, Álex García ha tornat a marrar una bona oportunitat quan, en un contraatac, s’ha plantat gairebé sol davant Wilfred, però el seu xut (i ja van…) l’ha pogut treure aquest porter d’infam record per al Badalona, ja que l’any passat defensava els colors del Mirandés que ens va deixar fora de la lluita per l’ascens. La veritat és que el poc encert de cara a porteria de l’extrem de Bilbao comença a ser una tònica habitual els darrers encontres. Cosa que, de fet, resulta sorprenent si tenim en compte que l’Álex s’havia mostrat especialment efectiu durant tota la pretemporada. En qualsevol cas, de ben segur que es tracta d’una mala ratxa i l’exjugador de l’Eibar recupera aviat el seu olfacte golejador. Sobretot perquè aquest any comptem amb l’aportació golejadora dels extrems (haurem de veure si Víctor torna al mateix nivell del mes de juny) per a fer aquest salt de qualitat que ens ha de portar a la 2ª A.

El Bada no ha trobat espais al Municipal de Llagostera. 
(Foto: Pau Planas / laJornada.cat)

La segona part ha sigut força més ensopida que la primera, i cap equip ha tingut ocasions clares. Per part del Badalona ens podem quedar amb el bon treball de Julián Robles, de nou el pulmó de l’equip i que s’ha passat els 90 minuts picant pedra al mig del camp. Avui ha sorprès el plantejament de Márquez a la medul·lar, dibuixant un 4-3-3 amb Ceballos, Robles i Manga al centre, Pugui i Álex d’extrems i Goiko en punta. L’invent sembla que no ha funcionat perquè el Llagostera, un equip teòricament inferior, ha dut el ritme del partit que més li ha convingut. No cal oblidar que, si bé el míster havia avisat de la qualitat del rival, fins avui els gironins encara no havien sumat ni un sol punt a la lliga, encaixant 5 gols a casa en els dos partits jugats. Al final del partit Manolo Bueno ha tingut alguns minuts entrant per Goikoetxea, però la veritat és que gairebé no li han arribat pilotes en condicions. El d’Esplugues, a més, encara ha d’assolir el seu millor nivell físic.

En qualsevol cas, un punt fora de casa mai és un mal resultat, però si de debò aspirem a estar entre els quatre primers al mes de maig no pot ser que ens costi tan crear ocasions de gol en els desplaçaments. Contràriament al que diuen algunes veus, penso que el motiu no és un plantejament conservador de Manolo Márquez, ja que l’equip d’avui tenia un marcat perfil ofensiu. Els motius s’haurien de buscar en la connexió entre el mig del camp i la davantera, un cop torna a fer-se evident que la nostra defensa segueix sent un mur gairebé inexpugnable (només 1 gol encaixat en 5 partits). L’encert golejador, l’assignatura pendent de l’equip les últimes temporades, sembla que tornarà a ser un tema recurrent de conversa aquest any…

Ara toca pensar ja en el proper partit a casa, contra el Gandia. Un rival complicat i incòmode d’afrontar, tot i que ve de perdre sorprenentment per 0-2 contra el Mallorca B. Jo ja firmaria el 2-1 de la temporada passada, que com bé recordareu segellava la classificació per a les eliminatòries d’ascens. També serà l’ocasió, segurament, de veure vestit d’escapulat per primera vegada al jove Sebastián Gallegos, que avui no anava convocat i que fa 15 dies es va quedar a la banqueta per la inoportuna lesió de Robles.

Ens veiem al Centenari.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

15 responses to “LLAGOSTERA 0 BADALONA 0

 • Anònim

  Felicitats en primer lloc a l’Escapulat per les teves cròniques i per mantenir obert i actualitzat aquest espai amb l’actualitat del club.

  En segon lloc, és una mica preocupant que seguim la tònica de l’any passat, amb aquesta sequera golejadora i no guanyant a fora, tot i que un punt és un punt i al final tots compten. Recordem que en bona mida, aquesta va ser una causa fonamental per no assolir finalment l’ascens. Però siguem optimistes i confiem i recolzem l’equip a casa, com sempre. Hem d’anar al camp a animar!!!

 • L'escapulat

  Gràcies pel suport, company ! Aquest blog només segueix actiu per la participació de la gent. Espero que en les properes setmanes es torni a activar una mica tot, ja que últimament sí que sembla una mica ensopit !

  Tens tota la raó en el que dius. És dolorosament cert que l’any passat no vam pujar gairebé exclusivament a causa de la nostra manca de gol.

  No ens enganyem: a la 2ª B és complicat marcar, i molt més fora de casa, però un equip guanyador no es construeix únicament a partir d’una bona defensa. Hem de tenir més “punch” fora del Centenari perquè si no, cada ensopegada a casa serà un contratemps. I és que ningú assegura que mantinguem l’extraordinària ratxa a l’Avinguda de Navarra!

 • jonyki

  i peor mi lo mes important es que no entenc com pasa a goiko de titular peor mi no es vakid i posaria a gallegos i bueno de titulars que segur que faran mes coses que goiko, sempre corre pero e smolt poc efectiu i no entenc cm el mister aixo no ho veu,peorbueno espero que la cosa millori

 • Jordi

  Quiero hacer unas preguntas alguien si sabe las respuestas pues me gustaria que me informaran. Sabéis si hay algún problema entre la junta directiva y el betulians? No animan no van a los desplazamientos. Gracias

 • jonyki

  hola jordi, yo conozco personalmente a un betulian y no me consta ningun tipo de conflicto con al directiva y los betulians,asi que si no se desplazan o no cantan quizas sean x motivos ajenos que desconozco, espero que te ayude mi respuesta

 • lluis

  Com diu jonyki Goiko és un jugador que hi posa ganes però poca mes. No controla una pilota, no en dona una de bona. Crec que és el tipic davanter centre que ha d’estar allà davant com el dia del Hospi que va fer el gol. Jo ja provaría a Manolo Bueno desde un principi i aquest xaval que ens ha cedit el Atlètic de Madrid, que crec que és davanter també, a veure si fem gols.
  Hem de començar a marcar a fora i a guanyar a fora sino, com bé dieu, aquests punts a lo millor faran falta a final de temporada.

 • Xavi

  El problema és el seguent: Son millor bueno, goiko, alex, soriano, garcia, que santi villa, david prats, sellares y oscar ramirez?????. Rotundament NO!!!

 • jonyki

  a mi alex garcia me gusta mucho es veloz y crea peligro y tiene mucha hambre de gol le ha faltado la suerte en verdad,oscar ramirez la verdad que es indiscutible,pero si creo k bueno y gallegos seria una buena delantera,mira ke aun no he visto jugar a gallegos peor tiene pinta de ser muy rapido y tecnico y e slo ke ns hace falta, combinado ocn victor cndo se recupere puede ser una autentica bomba,peor esto lo tiene k ver el mister y es una pena ke ni lo intuya , ano sea ke se haga el sueco jejej

 • raul

  El problema no es poner un delantero u otro, fuera si seguimos jugando con 7 tios + el portero por detras del balon….

 • L'escapulat

  Jordi: jo sí que vaig veure alguns membres dels Betulians per la TV, així que no sé si hi ha desavinences amb la Junta, però el que està clar és que de desplaçar-se es desplacen, almenys una part d’ells.

  Tema Goiko: entenc les crítiques, jo també crec que és un jugador una mica lent i que li costa jugar amb metres per davant. Ara bé, com a rematador de moment no ho ha fet malament. Que Sellarès era millor? A mi m’agradava més. Però va marxar perquè va voler, no hi podem fer res. Per cert, de moment en Marc porta 1 gol a l’Irún, igual que en Goiko aquí.
  Ara s’ha d’anar a mort amb el que tenim. no el matem ja a la jornada 5,no?¿

  Xavi: estic en desacord amb tu. A mi César Soriano i, sobretot, Álex García, m’agraden molt. Potser l’Óscar era millor tècnicament, però és un lateral esquerre i no marcava diferències, no ens enganyem.I pel que fa a Pratigol, amb el cor a la mà, crec que li havia passat el seu millor moment.

  Raul: Hi estic d’acord però tingues en compte les dimensions dels camps de l’Huracán i el Llagostera… molt difícil jugar a l’atac!

  També tinc moltes ganes de veure el Gallegos; si tot va bé el veurem diumenge al Centenari.

  Per cert, aprofito per dir que tenia pensat engegar alguna entrevista amb algun personatge del Badalona, amb les preguntes de tots els que participem aquí.
  A qui us agradaria fer-li preguntes?

  AMUNT BADALONA

 • jonyki

  jo en general a tot l’ equip,pero crec que un dels que primer m’agradaria seria a marcos,perque esta demostran que es un porteras,que ha tingut un any dolent per ell que va ser la banqueta y ara ens hem donat compte que es un troç de porter,i que no se si valle era millor que ell,es donen la ma crec,perr aixo mateix m’agradaria, sapiguer x ejemple com es sent ara?

  amunt badalona!

 • oscar

  Algú sap com va quedar el Bada a l’amistós amb el San Cristobal i si va marcar el Gallegos?

 • epinikia

  Companys, què ens està passant? Tens raó Escapulat, estem ensopits!!! Crec que anem al camp amb una certa por. Tot i les sensacions més o menys positives que podem tenir, crec que ens pesen els fantasmes.

  Quant a les preguntes a personatges del Badalona tinc curiositat per conèixer les sensacions del Gallegos (si debutés aquesta tarda) i tal com diu jonyki, que en Marcos fés cinc cèntims de quin és l’estat anímic de l’equip i si troben a faltar que la grada els recolzi més… (bé igual això és masoquisme!).

  Aquesta tarda tots al Centenari! El Gandia vindrà amb moltes ganes de guanyar.

  Amunt Bada!

 • L'escapulat

  Doncs sí, a mi em dóna la sensació que estem una mica de ressaca per les emocions del juny passat… i ara fa mandra esperar 10 mesos per tornar al clímax.

  Però s’ha de recordar que el play-off es comença a guanyar al llarg de tot l’ay, amb partits com aquest.

  A mi em fa especial il·lusió seguir amb la nostra ratxa a casa, seria increïble completar dues temporades sense perdre cap partit al Centenari.

  Avui partit complicat però amb força al·licients. A veure si per fi veiem gols i el debut d’en Gallegos.

  AMUNT BADALONA

 • Ciferstha

  Klare Frage, klare Antwort: An YouTube gab es mehrere Probleme. Einerseits mustesn wir die Dateien immer splitten, da sie le4nger als 10 Minuten waren. Andererseits kam YouTube nicht so gut mit unserem HD-Material zurecht, das wir seit neuestem produzieren. Der Vorteil an HD ist das deutlich bessere Bild und die dadurch viel bessere Anschaubarkeit, vor allem im Vollbild-Modus. Daher mustesn wir die Plattform wechseln und sind nun beim ffcr HD-Material deutlich besseren Anbieter Vimeo gelandet. HD braucht aber natfcrlich auch ein bisschen mehr Rechenleistung und eine besser DSL-Anbindung. Wenn es bei dir Probleme geben sollte, kannst du einfach im Player an der rechten Seite HD auf off stellen, dann sollte es e4hnlich flfcssig laufen wie auf YouTube.