Torna L’escapulat: Temporada 2011/12

Escapulats,

Després d’un estiu molt intens i alguns problemes tècnics amb la web,  és per a mi una gran alegria poder anunciar que aquesta temporada L’escapulat seguirà al costat del nostre equip com a espai comú de debat i discussió lliure de tots els seguidors i aficionats del CF Badalona.

Així doncs, i començant ja amb la tercera jornada del campionat, que enfrontarà a València el Badalona amb el recentment creat Huracán, el blog continuarà amb la seva tasca d’apropar l’actualitat del nostre equip a tota la parròquia badalonista perquè tothom pugui participar i dir-hi la seva. Comentaris, crítiques, debats, rumors… tot això és el que fa bullir l’olla del futbol i al que volem donar ressó des d’aquest humil racó de l’Internet per a tots els socis i simpatitzants escapulats.

Avui, sense anar més lluny, el Bada torna a la Copa de SM El Rey amb el partit de primera ronda contra el Linense. Malauradament, el sorteig no ens va afavorir gens i l’equip haurà de fer més de 1.000 kilòmetres per anar a jugar a la Línea de la Concepción (Cádiz). El partit és a les 21h i el podrem seguir per Ràdio Ciutat de Badalona amb l’habitual retransmissió per part del company Ramon Duran.

La Real Balompédica Linense (coneguda popularment com la Balona) és un club històric del futbol andalús que acaba de tornar a la 2ª B i que té un projecte força ambiciós. De moment, dues victòries en els dos partits de lliga (4-2 contra l’Almería B i 1-2 a Melilla). Serà un partit complicat i el Badalona haurà de suar molt si vol seguir viu a l’anomenat “Torneig del KO”.

2ª B (GRUP IV) – 2º (6 punts)

Any de Fundació: 1912

Temporades a 2ª A: 6

Temporades a 2ª B: 14

Temporades a 3ª: 47

Deixant de banda la Copa i les dues jornades de lliga que ja s’han disputat (una derrota per 1-0 a Teruel i una victòria a casa contra l’Hospi per 2-0), el que podríem fer ara, breument, és repassar com han anat els partits de pretemporada del Badalona abans de debutar ja en competició oficial el passat 21 d’agost a Teruel. Fem una ullada, doncs, a l’estiu escapulat:

– Amistós-

*30 de juliol / 11h*  TERRASSA FC – CF BADALONA: 1-5

Güell (26′) / Àlex García (15),(21′), Dani López (71′), Ceballos (81′) i Mariano (88′)

-Torneig d’Històrics; Triangular-

*3 d’agost / 18:30h*  CF BADALONA – CF MONTAÑESA: 1-0 (45′)

Joaquín (44′) / –

*3 d’agost / 20h*  CF BADALONA – CE JÚPITER: 1-0 (45′)

Robles (15′) / –

-Torneig d’Històrics; Semifinals-

*5 d’agost / 20h*  CF BADALONA – UA d’HORTA: 3-0

Mariano (18′),(32′) i Pelegrí (54′) / –

-Torneig d’Històrics; FINAL-

*6 d’agost / 18:30h*  CF BADALONA – RCD ESPANYOL B: 3-0

Goikoetxea (41′), Pelegrí (45′) i Sergio (81′) / –

– Amistós-

*10 d’agost / 20:30h*  CF BADALONA – AE PRAT: 1-1

Vázquez (66′)(p.) / Óscar Sierra (83′)

– Amistós-

*13 d’agost / 19h*  UE CASTELLDEFELS – CF BADALONA: 1-1

Gilberto (55′) / Goikoetxea (59′)

– Amistós-

*14 d’agost / 18h*  AEC MANLLEU – CF BADALONA: 0-0

(victòria als penals)

– Amistós-

*17 d’agost / 19h*  CE SABADELL – CF BADALONA: 2-0

Lanzarote (17′), Ceballos (37′)(pp.) / –

Doncs aquests han estat tots els partits de pretemporada que ha disputat el nostre equip. Després ja han vingut les dues primeres jornades de lliga, de les quals sortim amb una derrota per la mínima a Teruel, en un partit que vam dominar durant molts minuts, i una victòria enganyosa a casa contra l’Hospitalet, en què el 2-0 no va reflectir gens ni mica la superioritat dels riberencs a l’hora d’elaborar joc i crear perill.

La temporada 2011/12 comença amb llums i ombres. De moment, sembla evident la falta d’un davanter que serveixi de referència a l’àrea rival. Si no, patim el risc de mantenir els problemes de la campanya anterior: una gran defensa però moltíssims problemes per a generar joc ofensiu, gols i, per tant, per aspirar a pujar de categoria…

De moment, aquí seguirem per anar cobrint l’actualitat escapulada i xerrar sobre tot allò que ens interessa del CF Badalona. En les properes setmanes intentaré anar millorant el blog i recuperar velles iniciatives i propostes perquè entre tots aquest any animem una mica més  l’entorn del nostre club.

Com sempre:

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “Torna L’escapulat: Temporada 2011/12

 • L'escapulat

  Bé, suposo que ja tots sabeu de la derrota d’ahir per 3-1 i, el més greu, el fitxatge de Mariano i Sergio pel Madrid…

  Sí, ens marxen els nostres dos juvenils d’or…
  La veritat és que és un cop força dur, sobretot si tenim en compte que segurament aquest any estaven destinats a ser peces importants en els esquemes de Manolo Márquez.

  Bé, ara cal aixecar el cap i mirar cap endavant; això no ha fet sinó començar.
  Com a novetats, el fitxatge de l’ansiejat davanter, Manolo Bueno (ex-Dénia) i l’arribada del sub-23 uruguaià Sebastián Gallegos, procedent de l’Atlético de Madrid i de qui se’n parlen meravelles. Un petit toc d’il·lusió en un començament de temporada que no ho està sent gaire, de moment…

  AMUNT BADALONA

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Una llàstima les marxes d’en Sergio i en Mariano, amb el que ens havian il·lusionat. Sembla que el Sebastian Gallegos prometia molt, a veure si ens ajuda a jugar la promoció. Per cert, Isaias ha acabat fitxant per la Ponferradina, espero que li vagi molt bé.

 • L'escapulat

  Un pal molt gran… a part que, segons el web del club, aquests jugadors van al juvenil madridista, no al Castilla.
  Potser es podria haver intentat una alternativa de traspàs + cessió de tornada? Bé, en qualsevol cas ja no s’hi pot fer res. A veure com ens surt en Gallegos, però de moment totes les referències són positives.

  No les tinc totes amb la davantera aquest any…

  Des d’aquí molta sort a l’Isaías, segur que la Ponfe torna a lluitar per pujar.
  Algú apostaria per la seva tornada a Badalona?

  Per cert, ja sé que potser no sou massoques… però si voleu, aquí teniu un vídeoresum una mica “peculiar” de la derrota a la copa del rei de dimecres:

 • Albert

  Hey, Vila-Rebollo-Pepín! Qué tal? Celebro retrobar-te. No sé si saps que faig la ‘Revista del Badalona’ (www.futbol.revistadebadalona.com). A veure si t’hi passes i deixes el teu missatge!
  Una abraçada!

  Als demés amics de l’Escapulat, una forta abraçada i els millors desitjos per a aquesta temporada. Visca el Badalona!

  • Vila-Rebollo-Pepín

   Hola Albert, sí ja he vist la revista, de tant en tant m’arriba per mail, i està molt bé. M’encanta la foto de la portada, amb la grada lateral plena i jugant contra el Saragossa.

 • JosepBDN

  Bon dia escapults!!!!

  No acabo d’entendre per què la marxa dels dos xavals es veu com una cosa negativa. ES cert que perdem dos jugadors, peró hauria de ser motiu d’orgull que un club tan gran com el Real Madrid es fixi en la nostra cantera. Aixó vol dir que s’està fent una molt bona feina. Primer va ser Gerard Moreno marxant al Vil-larreal, i ara aquests dos.

  Treiem-nos la careta de si som del Barça o de qualsevol altra. El Badalona no pot competir amb aquests clubs, i tampoc es pot frenar la progressió d’aquests nois

  • L'escapulat

   Ei Josep

   Jo no tinc cap simpatia pel Barça (més enllà de ser l’equip més important del país); es tracta, simplement, que en la meva opinió podíem haver gaudit molt del seu joc durant, com a mínim, una temporada.
   Està clar que això significa que estem treballant bé el planter, però no estaria de més que poguéssim gaudir dels nostres joves una mica més. Sobretot si tenim en compte que tampoc deixen una millonada a les arques del club, si els fitxen tant joves!

   En qualsevol cas, sembla que avui tant en Mariano com en Sergio seran a Manises. Esperem que s’acomiadin amb victòria !

 • lluis

  Hola, em sap greu que Isaias hagi marxat a la Ponferradina, l’haguessim pogut tenir aqui nosaltres. Jo, quan m’en vaig enterar en el Torneig d’Històrics que no tenia equip, em vaig posar les mans al cap de no haber-lo fitxat nosaltres, amb el bon element que és i lo bé que ho habia fet amb nosaltres. No sé si es va fer res per portar-lo o ell no va voler venir.
  Jo el tindria aqui amb els ulls tancats.

 • L'escapulat

  Lluis, has de tenir en compte que ja no ocupa plaça de sots-23 i que, quan es va saber de la seva disponibilitat, teníem gairebé tot el mig del camp cobert. S’havia d’escollir entre davantera i l’Isa, suposo.

  De totes maneres estic d’acords que aquest nano ha de tornar aquí si l’any que ve no té equip.

  Per cert, creieu que serem capaçós d’integrar en Manolo Bueno? jeje mira que feia ràbia al Dénia,eh !

 • toni

  TENS RAO ESCAPULAT,ENCARA ME’N RECORDO DE LA PICABARALLA AMB EL FERRON QUE LI VAM DIR DE TOT.LA VERITAT ES QUE ERA UN JUGADOR UNA MICA LIANT A VEURE QUE TAL

  AMUNT ESCAPULATS

 • L'escapulat

  0-0 a Manises.

  Pel que deien a la ràdio, un camp força complicat per trenar bon futbol. L’Álex García ha tingut una ocasió clara a la segona part, quan sembla que hem dominat més.

  No em vull fer pesat, però necessitem gols !

  Segur que cauen el diumenge contra el Manacor.

  AMUNT BADALONA