Renovació total de la plantilla (3): Els fitxatges per a la temporada 2011-2012

Escapulats,

Tercera i última part del nostre repàs estiuenc. Aquest cop és el torn del capítol de fitxatges. Com ja hem vist, la “neteja” al nostre equip ha estat força important. És cert que a la 2ª B és habitual que les plantilles canviïn substancialment d’un any a l’altre, però també ho és que 14 baixes són moltes, sobretot si tenim en compte que la plantilla havia demostrat ser molt competitiva. Aquest èxode massiu de jugadors ha fet inevitable que tinguéssim un estiu mogut pel que fa a incorporacions i cares noves.

Després d’uns primers passos una mica dubitatius, en què el club semblava trigar massa a fer el primer moviment, i amb la parròquia escapulada amb la mosca al nas per la mala gestió del cas Prats, finalment la secretaria tècnica ha fet els deures i a dia d’avui podem dir que els noms que han arribat són il·lusionants. Fins a 10 cares noves aterren al Centenari, però la plantilla no està tancada ni molt menys. Pel que sembla, tots els esforços es concentren ara en reforçar la davantera, ja que han marxat els tres davanters centre que teníem (David Prats, Marc Sellarès i Marc Mas), i només ha arribat Goikoetxea.

El nou president, Felipe Martínez, ha declarat en una entrevista al setmanari Badalona 2000 (i que podeu trobar a la secció “Recull de Premsa“) que la plantilla serà curta: “de 18 o 19 jugadors, però competititva”. En la opinió del qui us escriu, és vital concentrar els esforços en l’eix atacant, ja que va ser precisament aquest el nostre punt feble la temporada passada. La manca de gol, de fet, va condemnar-nos en una fase d’ascens en què només vam fer dos gols en 360 minuts. Encara és una incògnita si el jove Dani López, procedent de l’Espanyol B i que està a prova sota les ordres de Manolo Márquez, es guanyarà la confiança del míster. De moment les primeres impressions són bones. El temps dirà si l’hem d’incloure com a onzena incorporació de l’estiu.

En qualsevol cas, és hora de fer una ullada a aquests 10 fitxatges per a la temporada 2011/12.  Tot seguit els repassem per ordre d’incorporació:

ÁLEX GARCÍA

Posició: Interior esquerre

Edat: 27 anys (nascut a Bilbao)

Procedència: Eibar

Migcampista esquerrà de caire ofensiu que ve per suplir la baixa de Santi Villa. Experimentat (va debutar a Primera amb el Racing el 2006) i amb arribada, a la patxanga contra el Terrassa del passat dissabte ja va marcar dos gols.

CÉSAR SORIANO

Posició: Lateral esquerre

Edat: 28 anys (nascut a Ontinyent)

Procedència: Ontinyent

Aquest jove jugador, que va debutar a Primera amb el València, té la difícil tasca de substituir Óscar Ramírez. Es tracta d’un perfil més aviat defensiu, seriós i segur en la passada i la recuperació. Ha passat, després del València, pel Castelló, el Leganés i, finalment, l’Ontinyent, el club de la seva ciutat.

RICARDO MOLINA

Posició: Porter

Edat: 27 anys (nascut a Almeria)

Procedència: Orihuela

L’exporter de l’Orihuela també té una tasca ben complicada: superar o, si més no, igualar el gran rendiment de David Valle. De fet, amb ell sota pals el conjunt alacantí va ser durant molt de temps el menys golejat de la categoria. Abans havia jugat a l’Almeria B i a l’Alacant, i sembla una alternativa de garanties per a defensar la nostra porteria juntament amb Marcos.

JULIÁN ROBLES

Posició: Migcampista Defensiu

Edat: 30 anys (nascut a Palma de Mallorca)

Procedència: Sabadell

Una de les peces clau en l’ascens del Sabadell, el fet que no continuiï a l’equip vallesà ha estat una sorpresa fins i tot entre l’afició arlequinada. De caràcter defensiu i recuperador, però també amb una gran capacitat creativa, la seva experiència pot ser determinant al mig del camp, formant un tàndem de luxe amb Xavi Muñoz.

MARC SERRAMITJA

Posició: Migcampista Ofensiu

Edat: 21 anys (nascut a Girona)

Procedència: Alicante

Un dels noms més il·lusionants, al meu parer. Potser el recordeu per la seva actuació estel·lar al camp del Centenari el passat 22 d’abril, en què ens va clavar dos gols. Els que érem al camp de ben segur que el recordem… Estem parlant d’un nano molt jove i amb un gran futur, de qualitat i un molt bon toc de pilota, amb velocitat i perill quan és a prop de porteria. Amb ell i Víctor, podríem tenir dos punyals a les bandes…

ALBERTO MANGA

Posició: Migcampista Ofensiu

Edat: 31 anys (nascut a Granollers)

Procedència: Sabadell

Un altre buc insígnia del Sabadell, flamant nou equip de Segona Divisió A. Alberto Manga té una gran experiència al futbol català: ha passat pel Barça B, el Mataró, el Gavà, el Girona i el Sabadell. Ens trobem davant d’un migcampista amb vocació atacant, bo en la passada i el joc entre línies. Un luxe per connectar la medul·lar amb la davantera.

XAVI PELEGRÍ

Posició: Defensa Central

Edat: 30 anys (nascut a Barcelona)

Procedència: Sant Andreu

Un altre jugador amb una llarga trajectòria al nostre futbol. Format a les categories inferiors de l’Espanyol i el Barça, Pelegrí ha passat pel Valladolid B, el Cacereño, el Lleida, l’Orihuela i el Sant Andreu, entre d’altres. En Xavi destaca per ser un defensa molt contundent i segur en el tall (se suma així al binomi Vázquez-Robles), i per anar molt bé per dalt, de manera que segur que ens ajudarà molt en les jugades a pilota aturada.

IÑAKI GOIKOETXEA

Posició: Davanter Centre

Edat: 29 anys (nascut a Deba)

Procedència: Real Unión de Irún

La marxa de Sellarés a Irún va fer que, curiosament, el davanter centre de l’equip guipuscoà arribés a Badalona. Fort i robust, a l’estil d’en Marc, va ser un jugador clau en l’ascens de l’Irún a Segona Divisió A (2009), marcant 16 gols i caracteritzant-se per la seva feina fosca i per lluitar totes les pilotes. Des d’aleshores havia perdut una mica de protagonisme a l’equip a causa, en bona mesura, de les lesions. De moment, l’únic davanter centre nat de l’equip i la nostra referència ofensiva a l’àrea rival.

JOAQUÍN GARCÍA

Posició: Migcampista Ofensiu

Edat: 25 anys (nascut a Barcelona)

Procedència: Gramenet

Segurament, un dels jugadors amb més projecció de la descendida Gramenet, Joaquín García és un migcampista de toc i bona capacitat ofensiva. Amb Serramitja, està cridat a esdevenir un puntal per empényer l’equip cap endavant des del centre del terreny de joc.

JUAN CARLOS CEBALLOS

Posició: Lateral Dret (i Esquerre)

Edat: 28 anys (nascut a Barcelona)

Procedència: Sense equip (abans; el Córdoba)

Aquest experimentat futbolista ha passat l’últim any sense equip per motius personals, però s’ha estat entrenat amb el filial de l’Espanyol, equip on es va formar. Del 2008 al 2010 havia jugat al Córdoba, on normalment ocupava la demarcació de lateral dret. Tanmateix, també pot jugar a la banda esquerra i més avançat dins del camp. Té un físic privilegiat però amb un perfil força més contingut i sobri que Ferrón, així que pot ser una contrapartida excel·lent per a en Jordi.

De moment això és tot. Veurem si cau algun altre nom abans que comenci la lliga. Ara toca seguir la pretemporada de l’equip per anar fent bullir l’olla i veure la pinta que té el nostre equip de la propera temporada.

Ah! i, com sempre:

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

36 responses to “Renovació total de la plantilla (3): Els fitxatges per a la temporada 2011-2012

 • jonyki

  alguien sabe si hay algun fichaje mas o algo?porque creo que necesitamos mas delantera…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Ahir vaig llegir la crònica dels Històrics a la Revista de Badalona i es veu al Badalona amb l’escapulari groc. No ho entenc. Fa 2 temporades ja ens van voler colar aquest escapulari, i es va fer una votació a l’assamblea per a eliminar el groc de l’escapulari i tornar al blanc de sempre. Es va guanyar la votació, no entenc perque no ho respectan. A més, als partits de la passada promoció hi havia una tauleta on venien samarretes de l’equip, i totes eran amb l’escapulari groc.

 • L'escapulat

  Tens raó, Vila-Rebollo-Pepín, no m’havia recordat de comentar-ho!

  Com podeu veure a la foto de Revista de Badalona, l’equip va lluir l’escapulari groc

  http://futbol.revistadebadalona.com/2_0/2011/08/04/dos-gols-dues-victories-i-a-semifinals/

  Espero que sigui simplement una relliscada o que encara no tinguem les noves equipacions… penso que va quedar clar què és el que volia el soci…

  Les samarretes les venien per treure-se-les de sobre, o això és el que vaig pensar !

  Jonky, por el momento Dani López sigue en el equipo y con buenas actuaciones, según tengo entendido. Veremos a ver si se queda. Si no, estoy completamente de acuerdo: nos falta un delantero.

 • lluis

  Dani lópez ha estat descartat, s’està buscant un davanter.

 • jonyki

  esta claro que mariano por lo que se ve puede ser importante para el primer equipo pero al hechar a dani lopez cosa que me parece fatal.. hace falta un delantero mas.. ya que si tenemos que depender de goico vamos mal, muy mal en delantera…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Aquest Mariano, és del juvenil?, sembla que ho està fent molt bé, espero que li donin oportunitats quan comencin els partits oficials. A l’Espanyol B veig que ahir no va jugar Isaias, algú sap si està amb el primer equip o encara està al B?

 • lluis

  A Isaias al primer equip no hi és i a la plantilla del B tampoc el veig. Tampoc sé el que ha pasat amb ell

 • L'escapulat

  Doncs la veritat és que sí, en Mariano aquest (juvenil) ho està brodant… almenys pel que diuen les cròniques; jo no he pogut veure cap partit encara, tinc unes ganes de posar la TV d’aquí mitja horeta i veure què fem contra el filial de l’Espanyol…

  Lluis, segons he consultat, l’Isaías està sense equip. Definitivament no ho entenc, sobretot quan era un xaval amb molt de futur i que fins i tot havia debutat a primera.

  Si segueix sense troobar equip, jo no trigaria ni 10 minuts a fer-li oferta. És clar que amb el mig del camp que tenim ara mateix…

  Porra per avui? Jo dic un 3-1 i un altre Històrics a la butxaca, que fa massa que no el guanyem.

  Amunt Badalona !!!

 • lluis

  Tens raó escapulat, ahir a la finat del Torneig d’històrics vaig preguntar a un jugador del juvenil del espanyol que no habia estat convocat per la final del torneig i em va dir que l’Isaias no tenia equip, que se li habia acabat el contracte i no l’habian renovat. Com és que no el vem fitxar? em pregunto jo. Ara crec que amb l’equip que tenim no fa gaire falta, però al principi quan vem començar a fitxar jo no hagués dubtat gens.
  En quant el que vaig veure en aquests dos partits dels històrics, Horta i Espanyol B, el dia del Horta amb bastants reserves es va jugar bé i ahir a la final el Badalona em va agradar molt, encara que segueixo pensant que falta un davanter, dons en Goicoetxea, tot i el gran gol que va fer, el trobo bastant fluix, Alberto Manga i Julián Robles molt bé al mitg del camp i tenim una defensa molt bona, és la mateixa de l’any pasat, però amb suplents de garantíes.
  El que m’ha sorprés molt és el juvenil Mariano, gran lluitador, qualitat i golejador.
  L’equip dona molt bones sensacions.

 • Anònim

  TENIU RAO DEL MIG CAP ENRERE ESTEM MOLT BE,NO HEM REBUT CAP GOL EN ELS QUATRE PARTITS I AIXO JA HO INTUIEM AMB LA MATEIXA DEFENSA.EN EL CAS D’ISAIAS ES UN JUGADOR QUE M’AGRADA MOLTISSIM SI BE CREC QUE AQUEST ANY NO ES IMPRESCINDIBLE.PERO A LA DAVANTERA SI QUE NECESSITEM UN JUGADOR DE PRIMER NIVELL I UN ALTRE MES QUE POT SER ALGU DE LA CANTERA I AIXI TENIM ALMENYS ALGU AL PRIMER EQUIP

  AMUNT ESCAPULATS
  AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  Doncs la veritat és que jo tampoc hagués dubtat gens a l’hora de fitxar l’Isaías, però bé, el cos tècnic segur que en va tenir coneixement, així que si no el van portar…

  Però no he començat pel més important: Campions dels Històrics !! Ahir vam sumar el cinquè títol i ja hem igualat el Júpiter. Si voleu, anecdòtic, però jo sóc dels que volen guanyar-ho tot tot tot, i ja feia uns anyets que no ens emportàvem l’històrics.

  Jo veig l’equip molt i molt bé, la veritat és que els jugadors que hem portat es nota que són del millor de la categoria, Julián Robles i Manga tenen molta autoritat al mig del camp, en Serramitja ens pot aportar molta espurna i l’Àlex Garcia el vaig veure amb molta classe. Pugui marca diferències quan està bé, especialment servint les faltes, i en Pelegrí va tornar a demostrar que ens donarà molts golets de cap aquesta temporada.
  Pel que fa a en Goiko, jo no comparteixo el que dieu que sigui fluixet. Va lluitar moltíssim, sempre buscant l’espai entre línies i crear espais pels mitjapuntes. Potser, com va dir el comentarista de TVC, està una mica massa preocupat per fer coses que en principi no li tocarien. Definitivament s’ha de centrar en ser un rematador, no un creador.

  Més coses: Mariano em va encantar. Jo li faria fitxa del primer equip, ja! No només per la classe que va demostrar, sinó sobretot per l’entrega. Pressionava tota l’estona (també és veritat que va sortir més fresc a la segona part), i se li veien moltes ganes per demostrar que pot tenir un lloc al primer equip. Si fos migcampista se’l podria reservar, però sent davanter, que és el que ens falta… jo apostaria per ell de totes totes !!!

  L’equip pinta bé… el dimecres al Centenari espero un altre tastet del que pot donar de sí.

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  Estem a una semana del començament de la temporada i , pel que estic veient, la plantilla veig que ja està complerta, que no anem per cap davanter més. Que ens quederem tota la temporada amb en Goicoetxea i en Mariano? Jo crec que falta algun davanter més, pensant que en Mariano està en edat juvenil, encara que és un jugador que en els partits que he vist m’ha agradat moltísim.
  Espero que a ultima hora tinguem algun jugador més que ens reforci la davantera.

  • antonio gracia

   aparte de goikoetxea y mariano,creo que pueden jugar perfectamente como media punta tanto victor como serramitja,los interiores los cubriran pugui si le respetan las lesiones y alex garcia que creo que puede ser la sensacion esta temporada.

 • Anònim

  ESTOY DE ACUERDO CONTIGO LLUIS,NO PODEMOS JUGARNOSLA A UNA SOLA CARTA,¿QUE NOS PASO CUANDO SE LESIONO SELLARES?CONFIO QUE LA DIRECTIVA ESTE TRABAJANDO EN ELLO DE NO SER ASI VAMOS A VIVIR OTRA VEZ DEL UNO A CERO EN CASA Y EL CERO A CERO FUERA?HEMOS EMPEZADO TARDE A BUSCARLOS SE NOS HAN IDO TRES Y HEMOS TRAIDO UNO NO SE SI DE REBOTE…

 • lluis

  Estic veient els ultims resultats de la pre-temporada i tornem a veure els resultats de l’any pasat, lo que confirma la manca de gol i contra equips de inferior categoría.

  Badalona 1- Prat 1 (Vazquez de penal)
  Castelldefels 1- Badalona 1 (Goicoetxea)
  Manlleu 0 – Badalona 0

  Ja se que em direu que al camp del Terrassa em vem fer 5 i contra l’Espanyol B em vem fer 3 però s’acosta l’inici de temporada i ja estem com l’any pasat.

  No sóc pesimista ni vull ser pesat però torno a dir que falta un altre davanter que fagi gols, no se si l’estàn buscant o ja el tenen. Ja se que es dificil trobar un jugador d’aquestes característiques però crec que el necesitem.

 • L'escapulat

  Ei companys

  Lluis jo tampoc li donaria excessiva importància a aquests amistosos, on normalment es juga amb equips de circumstàncies (fins i tot ha jugat el capi Cámara !!!).

  Ara bé, com tots, jo tampoc vull repetir la situació de la temporada passada, on teníem una gran defensa però al davant ens costava horrors marcar…
  Com diu l’Antonio, potser de davanters purs només tenim en Goiko o en Mariano (algú dubta que aquest nano jugarà amb el primer equip?), però la veritat és que tenim molts mitjcampistes amb arribada i tècnica (Víctor, Serramitja, Álex García, Pugui, Joaquín…)… així que potser podríem provar amb esquemes com el 4-2-3-1 o similars.
  De totes maneres, jo em quedaria més tranquil amb un davanter més

  Per cert, no sé si ja ho havia dit: sóc fora de viatge i no podré actualitzar el blog amb el resultat del Teruel-Badalona… (això si és que hi ha lliga!), així que tornaré amb l’Escapulat coincidint amb el nostre debut a casa contra l’Hospi i el retorn d’en Prati.

  Espero poder seguint discutint sobre futbol per aquí aquests dies !

  AMUNT BADALONA

  PS: Algú al club ha preguntat pel preu dels carnets d’aquest any? Suposo que, com sempre, no hi ha hagut iniciativa per potenciar el públic jove….

 • lluis

  Escapulat jo vaig preguntar pel preu dels carnets d’aquest any i em van dir que serian igual que l’any pasat o, com màxim pujarien el IPC, però que el més segur el mateix preu que l’any pasat.

 • Anònim

  DONCS EL GIRONA HA ANUNCIAT QUE BAIXA EL PREU DELS CARNETS A 100€,O SIGUI MES BARAT QUE NOSALTRES ESTANT UNA CATEGORIA DE MES NIVELL QUE LA NOSTRA I A MES TREUEN UN DE MES BARAT ENCARA PER LA GENT JOVE FINS ELS 26 ANYS

  EL NOSTRE CLUB HA PENSAT ALGUNA COSA SEMBLANT PER LA SEVA AFICIO O AQUEST ANY TAMPOC?DESPRES VOLEM QUE LA GENT HI VAGI AL CENTENARI

 • Anònim

  Companys ,……tranquils….arribarà un altre davanter, peró seguramente no serà fins a darrera hora…..

 • contacte@escapulat.com

  Doncs sí, Anònim, lo dels carnets és força trist… a la resta de clubs catalans la cuota és molt més barata i, sobretot, s’ajuda al soci jove perquè s’animi a anar al futbol.

  Crec que podríem fer una comparativa amb la resta d’equips…

  Per cert, ens afecta la vaga de l’AFE per la primera jornada?

 • toni

  PERDONEU QUE SE M’HAVIA OBLIDAT POSAR EL NOM QUAN LO DELS CARNETS DEL GIRONA.EM SEMBLA BE LO DE LA COMPARATIVA,HAURIEM DE PODER PROTESTAR D’ALGUNA FORMA QUE ENS FACIN CAS PERO CLAR COM QUE COMPTEN QUE ELS QUE VOLEM VEURE AL BADALONA JA PAGAREM…
  LA VAGA NO SE SI ENS AFECTA HAN DIT LA PRIMERA I LA SEGONA DIVISIO PERO NO HAN ACLARIT

 • enokk

  El problema no és de preus. Els carnets i les entrades del Badalona en comparació a la resta de clubs catalans estan sobre la mitjana. El problema és la nul·la promoció que s’hi fa, així mai es podrà créixer. Si tota la gent que va omplir el Centenari fins al juny, unes setmanes després ja es troben la ciutat plena de cartells, promocions i activitats per fer-se socis, crec que es podria augmentar el nombre d’abonats considerablement. Peró no es fa res fins al primer partit de lliga i així només hi anirem/anireu els de sempre i fins a un altre promoció. És trist, peró tants i tants clubs estan igual o pitjor.

  Sobre la vaga, és un tema exclusiu del conveni dels jugadors de 1a i 2a amb la LFP. Els jugadors de 2aB negocien el seu conveni, si és que n’hi ha, amb la RFEF. Així que la vaga a nivell general no es farà a 2aB, potser en alguns equips on la situació està molt malament només (ni el cas del Badalona ni del seu rival Teruel). Així que diumenge el Badalona s’estrenarà i esperem que amb victoria.

 • xavi

  He llegit a un diari que hi ha la possiibilitat que si no es fixa a un sub 23, l’albert camara tingui fitxa del primer equip!!!. Algú en podiria dir si això es cert?. seria força estrany!!

 • jonyki

  jugar albert camara otra vez?peor si esta retirado no?eso es una broma no? necesitams frescurta y lo mas importante un delantero mas!!!

 • lluis

  Segons diuen si no troben cap jugador major de 23 anys se li fara fitxa a Albert Càmara. Jo també ho trobo un error fer això i, com dius jonyki, fa falta un davanter més i no perdre una fitxa amb un jugador retirat.
  Ja un post del dia 16/08 que diu que el davanter vindrà a ultima hora. Això espero

 • L'escapulat

  Hola de nou companys

  Donar fitxa a l’Albert Cámara? Espero, com en jonyki, que sigui una broma! No tant pel capi, sinó perquè de debò crec que ens fa falta un davanter… bé, de fet a tots aquí ens ho sembla,no? No sé si en Manolo Márquez ha fet alguna declaració últimament al respecte… Repeteixo, però, que en Mariano podria ser el “tapat”¿? Potser la solució la tenim a casa… a mi és un nano que m’ha encantat. A veure si per fi li traiem rendiment a l’excel·lent juvenil que tenim…

  Pel que fa al tema carnets:

  enokk, tens tota la raó. Els preus que paguem els escapulats són massa alts, sobretot si els comparem amb el que paguen la resta de clus de la categoria o, fins i tot, els de segona A i els de Primera (proporcionalment). Per exemple, per anar a veure la Penya no cal gratar-se tant la butxaca… i estem parlant d’un equip d’ACB…

  A més, a mi també em decep la nul·la voluntat del club a l’hora de fomentar que més gent s’animi a fer-se sòcia… després mai omplim el Centenari i a l’hivern hi ha dies que fa una mica de pena…
  Si cada nou soci pagués la meitat, o els menors de 25, o…. hi ha tantes i tantes coses per dinamitzar la situació !! Tampoc se sap si jugarem a les 12 o a les 17h aquest any,no?

  Jo no he anat mai a cap assemblea, no sé si és allà on es poden proposar aquests temes, o com a mínim preguntar per ells… algú té alguna idea de com podríem fer alguna cosa? Un escrit, per exemple? No ho sé… però penso que si els socis no empenyem… difícil ho tenim !!

  Mantinc la idea de publicar un post amb una comparativa dels preus dels abonaments als equips catalans de la categoria.

  Bé, s’acosta el diumenge. Espero que el Bada comenci amb bon peu i signo l’1-2 de la temporada passada.

  Gràcies per seguir comentant i parlant del club del nostre cor.

  AMUNT BADALONA

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo el que espero és que aquest any no hi hagi el suplement de 50 ó 75 euros de la temporada passada per a poder assistir a les assemblees.

 • jonyki

  pues esos rumores del fichaje de delantero de ultima hora esta claro, que no hay, ya que a un dia del partido no hay ningun delantero, asi que creo que tendremkos que sufrir en la delantera como de costumbre…

 • toni

  COMENÇA LA LLIGA,MOLTA SORT PEL PARTIT D’AVUI A VEURE SI GUANYEM COM L’ANY PASSAT.
  HE VIST LA CONVOCATORIA DEL TEROL AMB CINC DAVANTERS,QUINA ENVEJA!

 • oscar

  Está claro que con un delantero puro no se va a ninguna parte… se han fichado un montón de centrocampistas y sólo a Goiko que lucha mucho pero hace la función que hacía Prats, ahora falta uno para suplir a Sellarés

 • lluis

  Molt bones sensacions en el partit d’ahir però que va falta? el gol, com va pasar la temporada pasada.
  Tenim fins el dia 31 per fitxar. Per RCB, Ramón Duran va dir que aquesta setmana vindria un davanter, a veure si és veritat.

 • xavi

  Escapulats, una curiositat, Rube casado va fitxar per le cornella de tercera divisió, i ara he vist, que despres de tres entrenaments, ha vist que el propi ruben que ni pot mes, i deixa momentaneament el futbol!!!.
  Es una pena per que es un gran jugador, però ha patit moltes lesions.Esperem que es torni a recuperar i torni a jugar!!

  • L'escapulat

   Doncs sí, Xavi, una autèntica pena. No coneixia la notícia, però malauradament tampoc m’estranya, ja que en Ruben estava molt castigat per les lesions.

   En qualsevol cas, un dels jugadors amb més empenta i cor que he vist amb la samarreta del Badalona.

   Ànims Ruben !

 • L'escapulat

  Ja només queden unes hores per la nostra estrena a casa contra l’Hospi !

  Serà, també, el dia del retorn efectiu del blog, i vull debutar amb una victòria, ja que aquest any tots esperem molt de l’equip.

  Per cert, confirmat que el cost de l’abonament d’aquest any serà lleugerament superior al de l’any passat, i que es mantindrà també la fòrmula de pagar la cuota de soci i, a part, la d’abonat. Uns 190€…

  El podrem recollir a partir del proper 12 de setembre. Això vol dir que als dos primers partits de lliga a casa (27/8 contra l’Hospi i 10 o 11/9 contra el Manacor) podrem anar amb el carnet de l’any passat.

  Estic treballant per fer una petita comparativa entre els clubs de la categoria. Crec que els socis del Bada paguem massa per anar al Centenari, i això no ajuda gaire a atraure nous escapulats… no creieu?

  • Vila-Rebollo-Pepín

   Ho trobo una mica car 190 euros, em sembla que aquesta temporada passaré de pagar la quota que et dona dret a assistir a les assemblees….

   Tampoc m’agrada que els dos primers partits no sigui necessari portar el nou carnet. En cas de mals resultats (esperem que no sigui així) algú es podria tirar endarrera a l’hora de fer-se soci.

   Una llàstima la notícia d’en Ruben Casado, a mi sempre m’ha encantat aquest jugador, tot i que després de la mala ratxa de lesions que va tenir, el seu rendiment mai va ser el mateix.

   Partit atractiu el de demà, amb la visita d’en Prati i en Cirio, a veure si podem obtenir la primera victòria.

 • Anònim

  Una molt bona opció seria Joaquim ex davanter centre del Sabadell, que li han comunicat que no compten amb ell