Renovació total de la plantilla: Capítol de baixes

Escapulats,

Hi haurà neteja. Al contrari del que pensàvem la majoria, l’equip de l’any que ve tindrà poc a veure amb el que hem vist aquesta temporada damunt la gespa. La renovació de la plantilla serà profunda, a l’estil d’altres estius, i caldrà estar atents al gran nombre de noves cares que veurem en les properes setmanes. El més destacat, però, és que  bona part dels jugadors que no seguiran l’any que ve han estat primeres espases a l’onze d’enguany, la qual cosa encara fa més trascendent aquesta reestruturació. La continuïtat de Manolo Márquez és essencial a l’hora d’entendre el perquè de tot aquest moviment. El míster compta amb total llibertat per a confeccionar la plantilla de la campanya 2011/12, i per tant la decisió sobre qui segueix i qui abandona el Badalona és responsabilitat seva, totalment. Això explicaria la marxa d’un jugador tan emblemàtic com David Prats: un cop sabut que el president Fermín Casquete no seguirà ocupant el seu càrrec, l’entrenador i el cos tèncic teníen llibertat total per fer i desfer, i a Márquez no li ha tremolat el pols a l’hora de prescindir d’en Pratigol. Una altra cosa són els motius. No és el que voldríem, però la realitat és que les paraules d’en David, afirmant que el seu adéu no és per un tema esportiu sinó personal, poden crear un cert malestar a la parròquia escapulada, que el que vol és que un jugador que ha fet tant pel club no acabi sortint per la porta del darrere. Esperem que tot aquest assumpte es pugui esclarir en els propers dies i que la cosa no passi d’una desavinença.

David Prats no és la única baixa destacada que ha anunciat el club. Com hem pogut llegir avui al diari El Mundo Deportivo, en una informació del nostre company Ramon Duran, el nombre de baixes ascendeix ni més ni menys que a 13. A continuació les repassem:

David Prats (fitxa per l’Hospi)
Óscar Ramírez (fitxa pel Sabadell)
Rubén Casado
Santi Villa
Dani Guerrero
Miguel Ángel
Sidibé
Charly Ruiz
Alberto Carroza
Max
Sergi Martínez
Óscar Reyes
Obioma
 
Edit (1/7):
 
 
Marc Mas (fitxa pel Llagostera)
 
 
 

Moltes cares sortiran de la foto oficial el proper mes d’agost…

De moment aquestes són les baixes segures. El club segueix pendent de renovar 6 jugadors (els porters David Valle i Marcos, Vázquez, Xavi Muñoz, Sellarés i Marc Mas) als quals ha presentat oferta de renovació. D’altra banda, cal recordar els jugadors que ja tenien firmat contracte per l’any que ve i que continuaran segur, si no és que reben una molt bona oferta: Ferrón, Víctor, Robles i Pugui.

Què en penseu, de tot plegat? Alguna discrepància amb les decisions del cos tècnic? En vistes del gran nombre de baixes, cap on creieu que hauria d’enfocar-se la planificació per a la temporada vinent? Què necessitem i quins jugadors fitxaríeu per la lliga 2011/12?

Moltes qüestions i, com sempre, tota la llibertat per debatre’n aquí a L’Escapulat. Dieu-hi la vostra !!!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

41 responses to “Renovació total de la plantilla: Capítol de baixes

 • ANÒNIM

  Estic amb tú en que esperem que el club despedeixi a Prats com es mereix!
  Vinga, a veure si et fas amb l´entrevista a Camara!!

 • lluis

  Pel que entenc en el comentari, avans no era el técnic el resposable total de fer les plantilles? O estaba supeditat al que deia el president?
  És una pregunta que faig arrel del comentari que fa l’escapulat de que després de la marxa de Fermín Casquete, Manolo Márquez i el cos tècnic tenían la llibertat de confeccionar la plantilla.

 • L'escapulat

  Bé, Lluis, com s’ha dit a tots els mitjans, si Casquete hagués seguit, David Prats també ho hagués fet, de la qual cosa podem inferir que Manolo Márquez no tenia el 100% de llibertat a la hora de decidir qui marxava i qui no. O només era quant a Prati?

 • lluis

  Bon día a tothom, responent-he escapulat no ho se si era en quan a Prati o en quant a tota la plantilla desconec tot el tema aquest, per això vaig fer la pregunta.
  Però una altre qüestió que poso aquí en aquest forum és que, estem parlant de jugadors, però la meva pregunta és: qui serà el president del nostre esquip si s’en va Fermín Casquete?, tindràn que haber-hi eleccions no? o es queda de president el vicepresident que hi ha ara que crec que es diu Lorenzo Alvarez?
  O deixo aqui per si algo sap algo de tot això

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Hauria preferit que no hi haguessin tants canvis a la plantilla, però si l’entrenador ho ha decidit així, ell sabrà el que es fa. Almenys els 4 fixes que segueixen són dels que volia que seguissin, només faltarà que també renovin els que estan pendents, sobretot en Vàzquez.

  El que també m’agradaria és que en Prati es pogués acomiadar com es mereix.

 • lluis

  He llegit en El Punt que estem interesats en el jugador Dani Martí, ex del Sant Andreu, i que ja habia estat en el Badalona fa bastantes temporades. El Punt diu que els equips interesats per aquest jugador que ha causat baixa en el Sant Andreu és el nostre i el Llagostera.

 • L'escapulat

  Lluis, en Lorenzo Álvarez sembla el que està millor col·locat, pel que sembla…però sí, de moment és una incògnita i no estaria de més que des del club es fes alguna mena d’anunci… haurem d’esperar!
  Per cert avui s’ha fet oficial per fi la marxa de l’Óscar Ramírez. Des d’aquí com sempre desitjar-li tota la sort del món.

  Assumpte Prati: lamentablement, veig complicat que rebi la despedida que es mereix, veient el creuament de declaracions que hi ha hagut… estem a l’espera, com sempre, però jo no m’hi jugaria pas res!

  Jo avui també he llegit a El 9 que Dani Martí no ha renovat pel Sant Andreu i que ens interessa. Em semblaria un molt bon fitxatge, per mi és un gran jugador i ja quan va marxar mai ho vaig entendre, ja que realment tenia gol i coratge. El Llagostera, però, anirà amb la cartera per davant, crec.

  També s’ha confirmat que l’any que ve Llagostera i Reus substituiran a Sant Boi i Gramenet com a equips catalans a la categoria. Així de memòria, crec recordar que també tindrem el Manacor, l’Olímpic de Xàtiva i el València B…pero parlo de memòria. Quan tinguem la composició dels grups, ja farem una prèvia, perquè no sabem encara com anirà tot.

  Qui no veurem és l’Alcoyano, que per fi ha pujat a 2a… no us fa ràbia que dos equips que podíem haver eliminat perfectament a doble partit hagin pujat i nosaltres no?

  Ara l’important és estar pendents de les possibles altes, que de moment res de res!

 • riescoast

  L’equip tindría que girar en torn a en victor. Aquest noi te molt de talent en uan categoría tan rocosa com la 2ªB.

 • lluis

  Ahir vaig sentir a TVB que hi havian conversacions molt avançades amb Marcos, Vázquez i Marc Sellàres per la seva renovació.
  Per el que he llegit avui tenim cas Prats dons Femín Casquete va dir que a dia d’avui és jugador del Badalona i que si es va dir que no es comptaba am ell era perque algu a filtrat algo.

 • Canino

  Solo espero que David Prats continue en el Badalona… es cierto que ya tiene una edad y quizas no esta para aguantar todos los minutos de un partido… pero un tio con ese olfato de gol y esa pilleria… nos podria dar muchos puntos en segundas partes….

  Victor es el jugador con mas futuro y mas clase que tiene el CF Badalona… y se tendria que hacer un esfuerzo por el para que se quede…. y ya esta bien de fichar tanto de fuera para que no juegen… en el juvenio tenemos seguramente jugadores muy dignos que estarian dispuestos a hacer cualquier cosa por el Badalona…. pues entonces… DEMOSLES CANCHA!!!!! Para tener un max, charly ruiz y compañia… para eso mejor dejar sitio a los de casa!!!

  SALUDOS

 • xavi

  Jo també en quedaria amb david prats!, però si l’entrenador ha dit que no el vol….., crec que s’han donat massas baixes. No entenc tampoc la baixa de santi villa…
  I es cert el victor és un tros de jugador que no es pot escapar si realment volem pujar de categoria. salutacions

 • L'escapulat

  Totalment d’acord amb en Canino, de vegades sembla que ens costi massa pujar els jugadors del juvenil. Amb la precarietat econòmica actual, jo apostaria definitivament per molts més jugadors del nostre planter, que a més segur que hi posen més ganes que ningú.

  Lamentablement, sembla que sí que tenim “cas Prats”, lluis…. A mi personalment em sap una mica de greu la situació que hi ha ara, sembla fins i tot que existeix un cert “pique” entre Casquete i el cos tècnic. Penso que si el presi marxa, hauria de respectar la decisió de l’entrenador, que per això se l’ha renovat…

  Què en penseu de tot plegat? Espero que no comencem malament la temporada ja amb un assumpte com aquest. Prat pot donar encara coses a l’equip, però si s’ha de quedar per imposició del presi, durant tot l’any que ve potser hem d’aguantar aquest mal rotllo…

 • TONI

  PUES ESTE TIPO DE TEMAS TIENE DIFICIL SOLUCION,SI HAY MARCHA ATRAS NADIE ESTARA A GUSTO Y NO APETECE NADA HACER LA PRETEMPORADA CON MAREJADILLA DE FONDO.QUIZA DEMASIADAS BAJAS CUANDO SE HA HECHO HINCAPIE EN LA UNION DEL GRUPO COMO CLAVE LA PASADA TEMPORADA.QUE CANTERANOS VEIS CON OPCIONES DE SUBIR?

 • lluis

  Acabo de llegir de que un dels jugadors que deien que pretenia el Badalona, Dani Martí, ha fixat pel Conquense. Charly, que l’he, deixat anar ha fixat pel Prat a Tercera Divisió, que tingui bona sort, aqui no va gaudir de gaires oportunitats.
  Totalment d’acord amb tu escapulat si Casquete marxa ha de deixar treballar als que es quedan, com en aquest cas és l’entrenador, i si aquest no compte amb David Prats dons mala sort. No podem tenir un jugador que no vol l’entrenador a la plantilla perque sino malament anirem.
  Jo de David Prats, si fós ell i sabés que el entrenador no compta amb mi, m’aniria buscant equip, segur que ofertes no li faltaran.
  Jo no vull que marxi, com bé dius escapulat pot aportar coses però per està a disgust, jo marxaría.

 • TONI

  SE OYE ALGUN FICHAJE PARA NOSOTROS?AYER LEI QUE UN LATERAL IZQUIERDO QUE NOS INTERESABA DEL SANT ANDREU HA FICHADO POR EL HOSPI AL IGUAL QUE ADAY QUE TAMBIEN SE VA CON EL.
  LO QUE SI ES CIERTO QUE EL GRUPO A PRIORI PERDERA UN POCO DE FUERZA,NO ESTARAN SABADELL,ALCOYANO,CASTELLON,ALICANTE,BENIDORM POR DIFERENTES MOTIVOS A VER SI PODEMOS FICHAR A ALGUNO DE POR AHI.
  SALUDOS ESCAPULATS

 • lluis

  He legit que Marc Mas ha fixat pel Llagostera. Un altre que ha marxat. I del Badalona ningú en parla de nous fitxatxes, ho portem molt amagat.

 • L'escapulat

  Bon dia companys

  Toni pues sinceramente no tengo ni idea ya que el juvenil no lo sigo; antes cuando teníamos segundo equipo sí me era más fácil ir viendo e ir a algún partido.
  Si alguien conoce bien al juvenil que aporte algun nombre. Aunque primero tendríamos que saber si el cuerpo técnico apuesta por la gente joven.
  Y sí, en principio el grupo pierde fuerza con los descensos de Castellón y Alicante, lo que hace que con un equipo peor que el de este año podamos luchar igual por subir.
  Lo que ahora no sé es que 2 equipos van a ocupar esas plazas. La Muntanyesa ya ha dicho que no puede pagar, veremos a quien tenemos… esperando noticias de la RFEF.

  Lluis, una pena deixar escapar Dani Martí. També et diré que no va sortir d’aquí gaire content i que tot pintava que no voldria tornar-hi.
  Charly ha tingut poquíssimes oportunitats aquest any, pel que sé havia fet grans partits al Cornellà.
  Marc Mas torna al Llagostera…ens veurem les cares l’any que ve.

  Estic una mica neguitós pels fitxatges. Amb totes les baixes que hem donat, i aqui no hi ha moviment!! De totes maneres, el Bada sempre ha anat amb la discreció per bandera…si no, recordeu el fitxatge de Miguel Ángel…

  De moment, silenci institucional total……

  Esperem notícies, tant de fitxatges com de la resolució del “Cas Prats”…

  Seguim parlant escapulats!

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  Cas Prats: Segons “El Mundo Deportivo” d’avui, en Ramon Duran diu que David Prats ha decidit deixar el Badalona.

 • lluis

  Xavi Muñoz, Marcos, Vázquez segons la revista del Badalona ja han renovat. Sellarès s’ho està pensant però diu que està molt a prop de renovar i David Valle és el que està més lluny de la renovació.
  Tot això ho porta avui la Revista del Badalona.Bé la cosa comença a prendre forma.

 • L'escapulat

  Si el Llagostera no hagués pujat a 2a B, de ben segur que Marc Mas s’hagués quedat, ja que amb la marxa de Prats segurament hagués tingut una presència molt més destacada.

  Atenció a la davantera: esperem que en Sellarès renovi, perquè si no haurem de refer tota la línia atacant!

  Molt importants les renovacions de Vázquez i Xavi Muñoz. Pel que fa a la porteria, si Valle es desmarca, jo apostaria per en Marcos, la porteria és important però amb la defensa que hem tingut, crec que si s’ha d’invertir és en el gol.

  A veure quan sabem alguna cosa dels fitxatges!

 • lluis

  Un jugador lateral esquerra que jo crec que era interessant pel Badalona, Ruben Canelada de la Grama, ha fixat pel Sant Andreu.
  Hi han forses jugadors interessants que s’ens estàn esacapant i que han estat jugant aquí a Catalunya, espero que no passi com sempre que després anem a fixar a jugadors de la Ponferradina,Conquense, amb tots els respectes per aquests equips, però que, la majòria, no han rendit aqui.

 • Anònim

  I en Quim Araujo, també ha marxat a Sant Andreu. És de Badalona i ha estat l’estrella del Llagostera. No entenc gaire què s’està fent, però bé, haurem d’esperar.

 • lluis

  Perdona que et rectifiqui la estrella de la Muntanyesa. Espero que no et molestis. Tens raó habia jugat amb el juvenil del Badalona, amb el Badalona B, i després de pasar per la Grama B i per la Muntanyesa ara jugarà amb el Sant Andreu.

 • L'escapulat

  Pratigol a l’Hospitalet.

  L’Hospi està fent un equipàs per l’any que ve. La veritat és que estic una mica decebut per com estem fent les coses nosaltres…

  Què passa? O estan actuant amb discreció màxima o no sabem cap on anem…o no tenim ni un cèntim.

  Això no és el Barça, a la 2a B es fan molts fitxatges de cop sense problema… espero pel nostre bé que l’equip tècnic sàpiga el que es fa…
  I estic d’acord amb en Lluis, tenim massa tendència a anar a fitxar fora, sovint jugadors que no acaben rendint. No cal donar noms, tots els tenim presents…
  Quan queda per començar la pretemporada? Espavilem!!!!

  AMUNT BADALONA!!

 • Albert

  David Valle se’n va al Nàstic i diu que esperava que el Badalona fes alguna cosa més per retenir-lo. Ho podeu llegir a ‘Revista del Badalona’:
  http://futbol.revistadebadalona.com

  Ja tenim ganes de donar bones notícies!

 • TONI

  CONFIO QUE SE ESTEN HACIENDO BIEN LAS COSAS…….NO OS PARECE MUCHA LIMPIEZA DE GOLPE?
  DE MOMENTO SOLO FICHAN LOS DEMAS Y EL GRUPO VA A SER MAS FUERTE DE LO QUE CREIAMOS

  TINGUEM FE ESCAPULATS A VEURE SI ARRIBEN NOVES BONES

 • L'escapulat

  Doncs sí Toni, jo també hi confio, però la veritat és que des del club es donen molt poques senyals de vida!!
  No sé si a l’assemblea de dijous 14, en què Casquete anunciarà la seva marxa, es tractarà l’assumpte. En qualsevol cas, portem 14 baixes i cap alta…..

  Jo a David Valle ja el veia fora des que es deia que les converses s’estaven allargant….ell diu que el club podia fer alguna cosa més… si és qüestió de pasta, no ho crec…
  Tinc molta por que Sellarès també acabi marxant…
  Hem de fitxar ja!!!!

  Per cert, a Revista del Badalona es publica la composició del grup, de moment amb 19 equips. Hospi, Castelló, Sant Andreu, Orihuela… serà complicat tornar a ficar-nos entre els 4 primers. El dubte que tinc és si la 20º plaça l’ocuparà un equip que compri la plaça o com quedarà. Si és per mèrits, la Muntanyesa té força números d’endur-se-la.

  Serà un any estrany!

 • lluis

  Ens hem de assegurar a Mar Sellarès sigui com sigui. Jo, com be dius Escapulat, a David Valle també el veia fora, però aixè que die que el Badalona ha fet poca cosa per retenir-lo, tampoc sabem les pretensions que tenia ell, igual al fer una bona campanya l’any passat, ell s’ha revaloritzat, i el Badalona no ha pogut arribar.
  Però hem d’espabilar, la pretemporada està al caure, i a veure si, veient el panorama fins i tot Manolo Márquez també rescindeix el contracte.

 • lluis

  Han dit per TV3 que fins d’aqui dues setmanes no tindrem calendari per saber la resolució del cas del Lleida, però el que si que he vist són la data que comença la lliga el dia 21 d’agost. Hem d’espabilar dons en concretar coses.

 • jonyki

  a mi este año realmente me da miedo, nose que pretende el club, apostar por el juvenil estaria bien pero hasta un punto, ya que necesitamos tambien experiencia en el campo,yo no hubiera despedido a tantos jugadores, la verdad estoy ansioso que fichajes vendran, haber si lo dicen de una vez!

 • lluis

  Ahir per la Tele de Badalona ven dir que es reunia el secretari tècnic amb Marc Sellarès pel tema de la renovació. ¿Se sap alguna cosa? ¿almenys tenim una alegría? Espero que si.

 • L'escapulat

  Un estiu molt estrany, amics meus…

  Per començar, el cacau a la RFEF. No sabem com quedarà el nostre grup i no tenim calendari, una merda. L’únic que sabem és que comencem el 21 d’agost…

  El Lleida i el Castelló, finalment, a 3a.

  http://futbol.revistadebadalona.com/2_0/2011/07/06/no-hi-ha-calendari-i-la-lliga-comencara-el-21-dagost/

  Què en penseu de tot plegat? Quina vergonya de futbol que tenim.

 • lluis

  ja ho pots dir-ho ja, quina vergonya, per no dir una altre cosa, de futbol que tenim. Si els clubs han de baixar per morosos que baixin i ja està, no ara a esperar a veure que pasa, per poder fer el calendari i esperar deu dies.

 • lluis

  Parlant d’una altre cosa, ara Lorenzo Alvarez diu que no ho te clar ho de ser president del Badalona
  http://futbol.revistadebadalona.com/2_0/2011/07/07/lorenzo-alvarez-no-tinc-clar-si-sere-president-o-no/

 • L'escapulat

  Primers fitxatges

  César Soriano: lateral esquerre que ve de l’Ontinyent, on era titular indiscutible.

  Álex García: interior esquerre de l’Eibar.

  Algú en té alguna referència?

  El Soriano aquest sí que el recordo, un jugador força sobri. De l’altre, ni idea!

 • Canino

  Yo por lo que he podido leer… es que Soriano es un pedazo de lateral como la copa de un pino y que es buena persona.. importante para manterner el equipo unido

  De Alex Garcia me han dicho que es un tio que pone muy buenos centros, que tiene bastante regate y que no se lo piensa dos veces a tirar a puerta… si eso es cierto.. con victor y este chico podemos tener dos puñales por banda.

  SALUDOS

 • lluis

  No tinc referències dels dos jugadors fitxats, no els recordo. Jo estic bastan desabut per la marxa de Marc Sellarés. Era un jugador que lluitaba molt i una referència al atac. No tenim davanters, hem deixat escapar els dos que tiniem Prati i Marc Sellarès. Espero que els que venguin aportint molt més de ho que aquests dos jugadors aportavan, perque si la temporada pasada ens costaba fer gols, no se que ens pasarà en aquesta temporada.
  Molta sort a Sellarès al Real Unión de Irún.

 • lluis

  Bé sempre que la cosa es vagi animant, ja tenim un segon porter, Ricado, el 4art porter menys golejat del grup nostre l’any pasat. Mica en mica l’equip va agafant forma.
  http://futbol.revistadebadalona.com/2_0/2011/07/09/el-porter-de-la-temporada-que-ve-es-ricardo-molina/

 • Anònim

  Segun parece los unicos directivos que no seguiran la proxima temporada son el presidente y el responsable de prensa, de los vice-presidentes no hay noticias

 • L'escapulat

  Lluis, vols dir que en Marcos no ve per a ser titular? Dubto que el segon millor porter de la categoria vingui per a ser suplent d’un jove porter…tot i que estic segur que a l’inici els dos tindran les mateixes oportunitats.

  Pel que fa als fitxatges, de moment crec que les coses s’estan fent bé. Gent seriosa i amb experiència i que ha volgut venir a Badalona.

  Demà actualitzaré un nou post amb la llista definitiva de baixes i on anirem posant les noves altes.

  Anònim: els vicepresidents haurien de dir alguna cosa, ja que la pretemporada començarà en breu i a partir de dijous serem un club sense president.

  Per cert, no he assistit mai a una assemblea -i aquest cop no ho podré fer, tampoc…- Hi ha un espai per a què els socis puguin fer propostes?
  Necessitem un abonament per a joves, JA !

 • TONI

  Escapulats a falta de poco mas de cinco semanas para el inicio de la liga contamos con diez jugadores de los cuales cuatro defensas y dos porteros.Desconozco como funciona el mercado de la segunda b pero vamos un poco justitos para realizar la pretemporada,encontraremos un par de delanteros con garantias a estas alturas?espero que si,se oye algun futurible?o quiza hemos de esperar que pase la asamblea?