BADALONA 0 MIRANDÉS 0

Escapulats,

S’ha acabat el somni. Fi del trajecte. Punt i final. El Badalona no va passar ahir de l’empat a zero al Centenari i se’ns escapa l’objectiu de l’ascens a la Segona Divisió A. Ha sigut una molt bona temporada, sobretot tenint en compte com començàvem i amb quines aspiracions ho fèiem. Malgrat tot, és evident que a tots ens feia molta il·lusió jugar la tercera i última ronda dels play-offs i, per fi, pujar a la categoria de plata. No ha pogut ser. Al final, el futbol ha estat cruel amb nosaltres i ens ha fet fora quan menys ho mereixíem. L’equip, però, ha lluïtat fins el final i podem estar molt orgullosos dels nostres jugadors.

Servei inicial. Un dia rúfol a Badalona, amb un camp gairebé ple.

El partit d’ahir podria reflectir perfectament el que ha estat el Badalona aquesta temporada: gran solidesa defensiva i poc encert de cara a porteria. Manolo Márquez va treure al damunt del terreny joc un equip molt ofensiu i preparat per anar a totes, encara que això suposès més riscos al darrere. Fins a 5 jugadors amb vocació ofensiva van saltar a la gespa del Centenari: Casado, Villa, Víctor, Prat i Sellarès. A pesar d’això, a l’equip li va costar horrors poder trenar jugades en atac i, encara que va sortir en tromba, la veritat és que el Mirandés va dominar el ritme durant bona part de l’encontre. De fet, els de Miranda d’Ebro van plantejar un partit molt intel·ligent i, a diferència del Leganés, no van renunciar mai a l’atac i es podrien haver avançat en alguna de les ocasions que van tenir. Ara bé, a la segona meitat els que vam portar les regnes del partit vam ser nosaltres i, en la meva modesta opinió, vam meréixer marcar de totes totes. La de Rubén Casado (a la primera part), la d’en Víctor (claríssima), la d’en Prati, el travesser d’en Pugui, l’última de Vázquez… en fi, només cal recordar-les perquè t’envaeixi una sensació d’impotència i ràbia; simplement, la pilota no va voler entrar. Al final, 0-0 contra un rival que en cap moment va donar la sensació de voler esgarrapar minuts amb fingiments i males arts: un 10 per als burgalesos. El Mirandés ha estat un molt digne rival i la veritat és que almenys t’elimina un equip al qual no se li pot retreure res. Ni a ells ni a la seva afició, que en tot moment es va mostrar respectuosa amb nosaltres i van possibilitar una escena que en rares ocasions es dóna a l’esport: les dues aficions despedint-se corejant el nom del seu respectiu rival: una autèntica lliçó d’esportivitat que va veure tot el país.

Cal mirar cap endavant, no ens queda cap altra. El balanç global de la temporada és molt bo. A tots ens sap greu no haver superat l’eliminatòria i haver caigut com ho hem fet, amb una dosi important de mala sort i, especialment, amb poc premi per a l’immens esforç que ha fet tota la plantilla. Ara és el moment per a fer valoracions i anàlisis globals. Ara sí que es pot jutjar el treball fet durant tot l’any i el rendiment i l’actuació dels jugadors i del cos tècnic. Crítiques, elogis, reivindicacions… un cop posat el punt i final a la campanya 2010/11 les coses es poden analitzar amb un punt de vista molt més objectiu i complet. Entre tots podem iniciar un debat sobre com hem vist la temporada: què ens ha agradat, què no, quines coses ens agradaria canviar, quines ens agradaria mantenir, etc. Des d’aquí us animo a fer-ho en aquesta plataforma lliure i oberta que és L’escapulat, i que per damunt de tot està al servei dels socis i aficionats del Badalona.

Des d’aquest humil racó de l’Internet m’agradaria donar les gràcies a tots els seguidors i simpatitzants del Badalona que han donat suport al club durant tot l’any i que aquest últim mes l’han intentat empènyer fins la Segona Divisió. Han estat moltes jornades, algunes bones, d’altres dolentes, però sempre al costat de l’equip des de les graderies de l’Avinguda de Navarra o bé enganxats a la ràdio quan els escapulats jugaven lluny de casa. La temporada s’ha acabat, i no hem aconseguit pujar. L’any que ve, però, comencem un nou projecte a la 2ª B i ho tornarem a intentar. El club inicia una nova etapa amb la marxa del president, Fermín Casquete, i veurem cap a on s’encamina el futur de l’entitat. Però ja en parlarem, d’açò. Ara per ara hem de descansar, pair els resultats d’aquest any i agrair, per últim cop, tot l’esforç i el treball d’aficionats, jugadors, cos tècnic, directius i empleats del club. L’Escapulat no s’acomiada, de moment. Amb la vostra ajuda intentaré impulsar aquest espai i fer-lo més útil i atractiu per a tots. Si teniu alguna proposta, crítica o recomanació a fer-me, ja sabeu com contactar-me: m’encantaria que tots col·laboréssim per a seguir fent gran el blog i, també, com no, el nostre club. Seguim en contacte, escapulats! Tornarem a lluitar i tornarem a vèncer.

AMUNT BADALONA

 

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

17 responses to “BADALONA 0 MIRANDÉS 0

 • ISI

  BUENAS TARDES HOY DOMINGO AH SIDO UN POCO DURO DESPUES DE LA MALA JORNADA DE AYER.MALA POR QUE LA PELOTA NO QUISO ENTRAR NO POR QUE LOS JUGADORES NO LO DIERAN TODOS.QUIERO DAR LAS GRACIAS A LOS JUGADORES Y A LA JUNTA DIRECTIVA POR HACERNOS VIBRAR ESTA TEMPORADA.ESPERO QUE LA TEMPORADA QUE VIENE SIGA PARTE DE LA PLANTILLA

 • L'escapulat

  Isi, los jugadores han estado de 10. Todos y cada uno de ellos, en su entrega, profesionalidad y agradecimiento a la afición.

  El año que viene espero que siga la plantilla, y ya firmaría que la mitad de los que había el sábado en la grada durante todo el año.

  Amunt Badalona

 • TONI

  PUES SI, HA SIDO UNA TEMPORADA MUY BONITA Y CARGADA DE ILUSION.OJALA LA PROXIMA SIGA CON LA MISMA EMOCION Y UN POQUITO MAS DE SUERTE.
  TAMBIEM SERIA BONITO NO TENER QUE ESPERAR A LOS PLAYOFFS PARA QUE EL CENTENARI SE LLENE,AQUI TO CA TRABAJAR A TODOS PARA BUSCAR PROPUESTAS QUE INCENTIVEN A LOS AFICIONADOS.
  SERIA INTERESANTE QUE A TRAVES DEL BLOG DIERAMOS DIFERENTES OPINIONES DE LO QUE CREEMOS HABRIA QUE MANTENER O MEJORAR PARA LA PROXIMA TEMPORADA QUE ESTOY SEGURO LLEGARA A LA DIRECTIVA.

  ANIMO ESCAPULATS

 • Anònim

  Bé després ja d’haber pait la eliminació només cal calificar la temporada de tot un èxit. Sortiem a aguantar la categoría i només per la mala sort no estem a la final per pujar a Segona A.
  Felicitar als jugadors, cos tècnic, junta directiva i afeccionats per lo que hem aconseguit i llàstima de la mala sort de dissabte sino crec que ara estariem parlant de la següent eliminatoria.
  Crec que la major part de la plantilla s’hauria de quedar per la temporada que ve, i fer uns petits retocs sobretot fitxar un home que fes gols que és els que ens ha mancat aquest any dons Prati i Marc Sellarés no és suficient i l’any que bé pot ser la nostra.
  Ànims i endavant Badalona

 • enokk

  Moltes gràcies a l’equip per fer-nos somiar amb aquest ascens i veure el Centenari ple. No va poder ser, el moment de falta de concentració al temps d’afegit a Anduva i la mala sort de cara a porteria dissabte han fet que aquest Badalona quedi eliminat sense mereixeu en el global de l’eliminatoria.

  Una llàstima peró ara toca mirar endavant, ànims a tots els aficionats des del Masnou, un plaer haver compartit emocions amb vosaltres durant aquest mes.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Va ser una llàstima, ja que ens mereixiem marcar algun gol. Estic molt orgullós del partit que van jugar, res a veure amb la promoció davant del Linares. Aquella vegada em vaig quedar amb la sensació de que no interessava pujar, i que per això no vam forçar més.

  D’altra banda, en altres ocasions com aquesta en la que hem perdut una promoció per l’ascens, sempre li he agafat odi a l’equip que ens ha eliminat (Linares, Vilajoiosa, Cacereño, Vall d’uxó….). En canvi, al Mirandés li he agafat simpatia i m’agradaria que pujesin a segona.

  Escapulat, volies suggerències, no?, podries fer un llistat-resum de com està la situació de la plantilla, quins jugadors tenen contracte per l’any que vé, qui acaba contracte, a qui es vol renovar, etc.

 • Anònim

  GRACIES A LA PLANTILLA PER TOT L´ANY I LES ALEGRIES REBUDES.EL DISSABTE NO VEU DONAR EL 100%,VEU DONAR EL 200%,PERO NO VA POGUER SER.POTSER EL DESTI ENS GUARDA PER L´ANY VINENT QUE QUEDEM CAMPIONS I PUJAR DIRECTES,QUI SAP.QUE SAPIGEU QUE ESTIC MOLT ORGULLOS DE SER ESCAPULAT I ESTIMA DE TOT COR AQUEST COLORS.ATT,UN ESCAPULAT FINS LA MORT.

 • L'escapulat

  Salutacions de nou i gràcies a tots per les vostres mostres de suport.

  En primer lloc, tornar a felicitar a tothom que va posar el seu granet de sorra el dissabte per intentar que l’equip obrés el miracle i ens portés a una tercera eliminatòria que hagués estat brutal.

  Temes de futur:

  – En primer lloc, hi ha un assumpte molt important del qual ningú parla gaire: la reestructuració de la 2ª B. Sembla que la RFEF s’ha posat dura i l’any que ve pot haver-hi sorpreses a la categoria. De moment s’ha anunciat que tots els equips que no estiguin al corrent de pagaments el 30 de juny baixaran de categoria.
  Veurem si la RFEF s’atreveix; en aquest cas, potser l’any que ve a 2a B no quedi ni el tate… Nosaltres, per sort, som un equip seriós que paga les nòmines.

  – Renovació de la plantilla: Vila-Rebollo-Pepín , de moment no tinc aquesta informació. L’únic que se sap és que el club ja li ha fet arribar la seva proposta de renovació a Manolo Márquez. Espero que el míster renovi i porti una mica d’estabilitat a una plantilla que porta massa entrenadors aquest any.
  Pel que fa als jugadors, els últims anys la tendència ha estat renovar molt la plantilla a excepció dels pilars bàsics.

  El que podríem fer es dir quins jugadors trobeu indispensables que segueixin…

  Faré l’enquesta en un post properament.

  De moment deixo un tema sobre la taula…

  fa falta més gol,no? S’ha de començar a pensar en jubilar el nostre ídol Pratigol?

 • Anònim

  Jo crec que tothom veu que al equip li falta gol, i crec que també, més que gol podem dir generar més oportunitats de gol.
  Prats, aquesta temporada, ha jugat lluny de l’àrea, però jo crec que ja se l’ha d’anar dosificant, no crec que ja sigui jugador per jugar gairebé tots els minuts com ho ha fet aquest any.
  Adelantanme una mica al post de quins jugadors han de seguir, crec que la defensa i els dos porters han de continuar, i tenir algun central jove i amb una mica de categoría per suplir-los per algun contratemps dons ja els tenim una mica grans, tenir el lateral esquerra, crec que es Sergio de reserva, dons cada cop que ha jugat no ha desentonat. I crec que D.Valle tindrà alguna oferta per la gran temporada que ha fet, dons llavors asegurant-se a Marcos dons, el poc que l’he vist és un gran porter.
  Al mitg camp deixaria X.Muñoz,Sidibé,poder R.Casado
  Al davant Marc Sellarès, Victor, Pugui (si no fós perque es lesiona tant és un bon element) Max (els pocs minuts que l’he vist m’ha agradat força, no se com està el tema amb l’Espanyol)
  D.Guerrero, M.Angel,S.Villa, Carroza, aquests jo no els renovaría

 • L'escapulat

  Parlant del tema, a mi Valle no m’ha acabat de convèncer durant el play-off, i això que durant la temporada havia estat de 10….

  Properament en parlem

 • jordi

  la porteria ah estado impecable.la defensa en el 90 por ciento de maravilla el problema lo tenemos en medio campo. el pugui no vale ni para estar escondido.ruben casado a medias miguel angel bastante bien. pero falta bastante gool y uno que reparta el juego.pero no podemos meter 44 goles en una temporada.es patetico

 • Patri

  Els rumors diuen que Òscar Ramírez marxarà al Sabadell. Pel que diuen, està gairebé fet i no es descarta que aviat es faci oficial. A més, també estan interessats en contractar a Víctor, tot i que és més dubtós… De la resta, no se sap res però és innegable que necessitem gol. A veure si comencen a moure fitxa el més aviat possible.

 • L'escapulat

  Doncs serà una baixa sensible…per mi, dels millors laterals esquerres de la categoria (encara que no sigui la seva posició natural…). Normal que vulgui progressar, és un jugador que ha donat molt pel club i se li hauria d’agrair tot el que ha fet per nosaltres.
  Pel que fa a en Víctor, jo crec que els clubs esperaran que es fogueji una mica més.

  Ens falta gol. A mi m’agrada Joel (UE Lleida). Amb els problemes que tenen a Ponent, pot ser una bona compra.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  A mi no m’importaria gens que marxés l’Oscar Ramírez, li posa moltes ganes, però el veig molt limitat tècnicament, només cal veure les seves passades llargues, la majoria van a parar fora de l’estadi.
  En canvi si marxés en Víctor sí que em semblaria una baixa molt important. És un jugador molt explosiu, que crea molt de perill, i tard o d’hora el veig a un equip de superior categoria, així que m’agradaria disfrutar-lo el màxim de temps possible.
  M’agradaria que seguissin la resta de la defensa, Valle inclós (tot i que jo també l’he vist una mica desconegut els darrers partis, però en conjunt la seva temporada ha estat excel·lent), Muñoz, Sidibé, Casado, Pugui, Prati, Villa, Sella…. El que m’ha dessebut molt és en Miguel Angel, creia que seria un jugador que aportaria experiència i visió de joc, però res de res, i molt pendent de pentinar-se els cabells.
  També m’agradaria recuperar en Sergio Cirio.

 • Anònim

  He llegit al diari El Punt que ho del Oscar Ramirez gairebé està fet, ha fet una bona temporada i unes grans eliminatòries d’ascens. A les dues etapes que ha estat al Badalona ho ha donat tot.
  Si es confirma ho del Sabadell desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa.
  Victor, com be diu l’escapulat, un any mes aqui no li aniria malament per després fer el salt, tal i com va fer Isaias, que després ha debutat a 1ª divisió.
  Aquest Joel que vols dir no serà el que vem tenir nosaltres que ara estaba al Sant Andreu? Del Lleida no en recordo cap aquest any.

 • Anònim

  Sergio Cirio ha renovat per L’hospi i està en el punt de mira del Sabadell. I crec que al Badalona no vol tornar, l’any pasat ja s’el va intentar fitxar i ell no va voler venir.

 • TONI

  A MI PARECER OSCAR RAMIREZ ES DE LOS JUGADORES QUE SIENTEN LA CAMISETA Y SE ENTREGA EN CADA PARTIDO Y SIEMPRE SE ACUERDA DE LA AFICION.LASTIMA QUE LO HAYAN TENIDO SIEMPRE EN LA BANDA IZQUIERDA Y SUS CENTROS HAYAN IDO A PIE CAMBIADO,YO LE HUBIERA BUSCADO ALTERNATIVAS Y NO SER SIEMPRE EL SACRIFICADO CREO QUE NO SE HA SIDO MUY JUSTOS CON EL.
  TAMBIEN NECESITAMOS UN ARIETE Y ALGUIEN EN EL MEDIO QUE ORGANICE Y SEPA DAR EL ULTIMO PASE.
  Y ZURDOS NATURALES PUES IGUAL QUE CON OSCAR CON VICTOR LO HEMOS TENIDO EN LA OTRA BANDA.

  SALUDOS ESCAPULATS