MIRANDÉS 1 BADALONA 0

Escapulats,

Quin regust més amarg que ens queda avui a tots… Mal partit del Badalona a terres burgaleses. Un gol de Lambarri al temps afegit ens posa les coses força complicades per passar. Definitivament, no ha estat un partit gens maco de veure per a l’espectador. Ara bé, l’empat que s’estava donant al marcador (encara que fos el temut 0-0)  ja ens estava bé, així que l’estètica quedava en un segon pla.  Amb tot, si, a més de jugar malament, perds, la crònica del partit no pot ser gaire positiva. I si, a més, et marquen al minut 92′,  a sobre marxes a casa cabrejat.

És difícil escriure amb el cap fred després de veure com se’ns escapava el partit en aquestes circumstàncies. El Badalona ha fet un joc pobre, buscant massa la pilotada i, a més, poc precís en les centrades i la combinació al mig del camp. Malgrat tot, cal aturar-se un moment a pensar i enfocar les coses des d’una perspectiva optimista. El resultat és dolent. Molt bé. També ho era el de Butarque (menys, esclar, perquè allà vam marcar), i al final vam tumbar al Leganés. En qualsevol cas, però, necessitem el mateix resultat que contra el Leganés per a seguir vius: un 1-0. Guanyar per la mínima ens serviria per anar a la pròrroga. És a dir, al capdavall, hem de sortir amb la mateixa mentalitat que contra els madrilenys: sortir a guanyar. I per aconseguir-ho serà importantíssim que el Centenari entri en joc. Tant els jugadors com Manolo Márquez van dir de seguida que el més important era jugar la tornada a casa. Ara és quan s’ha de demostrar que del nostre camp no en surt ningú viu. Cal pressionar des del minut 0 perquè tant els jugadors rivals com l’àrbritre (que avui, un cop més, ha perjudicat els nostres interessos, per cert…) se sentin intimidats. Pot ser l’últim partit de la temporada, i entre tots hem de demostrar que no volem que ho sigui. Dissabte (sí, el partit es jugarà en DISSABTE -19h-) l’Avinguda de Navarra ha de ser un petit infern escapulat. L’equip ens demana un últim esforç i, arribats a aquest punt, l’afició no pot fallar-li. La meta és difícil, però ni molt menys impossible. Un gol postrer no ens pot treure ara tota la moral que havíem anat cultivant. Si a Miranda de Ebro creuen que ho tenen bé, és que no en tenen ni idea. El Centenari dictarà sentència, i nosaltres tindrem un paper important en el veredicte. Ara hem de ser més grans que mai.

Ànims i a començar a pensar en dissabte, dia 11 de juny. És necessari que lluitem fins al final des de la graderia; estic segur que al camp els escapulats s’ho deixaran tot.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

30 responses to “MIRANDÉS 1 BADALONA 0

 • L'escapulat

  Des d’aquí felicitar tota la gent que ha anat a Anduva a animar els nostres i als quals el viatge de tornada se’ls farà una mica llarg…

  I un altre 10 a Ferrón per anar a animar-los en acabar el partit.
  Cada dia sembla estar més compromès amb l’equip i el club. Un 10, Jordi !!!

 • Anònim

  Vila-Rebollo-Pepín:

  Escapulat, et veig molt pessimista, que només hem perdut per la mínima. La veritat és que perdre al temps de descompte és molt dur, i no hem pogut fer cap gol, però tampoc m’ha semblat un partit tant dolent. En una promoció sempre hi han molts nervis, i el més important és poder jugar la tornada amb la eliminatòria oberta.

  Després de veure el partit sóc molt optimista, s’ha de jugar amb molta calma, no fer cap regal en defensa i a esperar que arribi alguna oportunitat per a marcar. I sobretot, omplir el camp i no deixar d’animar, ni tants sols si rebem algun gol.

 • OSCAR

  Ens ho juguem tot a una carta i depenem de nosaltres mateixos, la veritat es que el gol en contra ens va fatal… pero es pot remuntar amb una altra tarda màgica! els jugadors han de sortir a donar-ho tot… i amb el camp ple presionant a l’arbitre… es pot!!!
  Per cert, ahir horrible Miguel Angel (ex-primera ???) i Sidibé.
  s’ha d’aprofitar per fer una reivindicació del tema camp

 • Anònim

  Estic força d’accord amb tú escapulat, mal partit del Badalona, però el resultat era 0-0, perque el Mirandés tampoc va fer gaire cosa. Problema que veig jo és que ens costa molt fer gols, a veure si Pratigol i Marc Sellarès sortes amb el punt de mira ben afinat i marquen.
  Horari del partit crec que és dissabte a les 19.30, per disposició de TV3, no m’agrada gens l’horari, hagués preferit diumenge a la tarda com el dia del Leganés. TV3 no s’en recorda de nosaltres en tota la temporada i quan ho fa ens posa un horari que crec que no és convenient.
  Un 10 per Jordi Ferrón i un parell més de jugadors que van anar a l’afició quan va acabar el partit, com bé diu l’escapulat, crec que un altre era Marc Sellarés i l’altre no ho vaig poder veure per la tele.
  Com bé dius Oscar molt malament M.Angel, totel que ha jugat ha estat fluixet, i Sidibé, després de tant de temps sense jugar, ahir crec que no era un partit per treure’l.

 • OSCAR

  Tens raó no era un partit per treure Sidibé, però en Ruben Casado no aguanta un partit sencer… pero de Miguel Angel esperaven tots molt mes i mes en un partit com ahir… deu estar enfadat amb l’entrenador o alguna cosa així perque sinó no entenc com sortint de refresc es por jugar així…
  En fi ara a omplir el centenari i a portar l’equip a volandes desde el minut 1

 • L'escapulat

  Certament, el Mirandés no va fer gaire més que nosaltres per guanyar, però quan jugues a empatar, el més normal és que perdis, com li va passar al Leganés.

  Que quedi clar que tinc plena confiança en Manolo Márquez i els nostres jugadors, que estan donant mostres de força i molta voluntat, la veritat és que és digne de menció la seva actitud.

  Miguel Ángel ha tingut un joc força irregular des que va arribar. Jo no me’n refio gens, dels ex-primera en aquesta categoria. En qualsevol cas, Ferrón tampoc va començar gaire bé i ara és imprescindible,no? Hem de recordar que en Miguel Ángel va arribar a mitja temporada, tampoc cal donar-lo per perdut.

  Pel que fa a Sidibé, és evident que el míster no ha confiat en ell. Està clar que va ser un jugador important la darrera temporada (a mi em semblava un pivot defensiu molt bo), però en aquesta no ha comptat gaire per Manolo Márquez… estranya la seva presència en un partit tan important.

  En fi, ahir estava fotut, suposo que a mesura que avanci la setmana i ens acostem al dissabte aniré millorant. Se’m farà llarga l’espera… però podem remuntar, clar que sí. El que està clar és que un Centenari ple hi ajudarà.

  AMUNT BADALONA

 • vivapolonia

  Resultado justo, es lo que ocurre cuando se juega a empatar,pero soy optimista de cara a la vuelta, aunque ojito que el Mirandés es mejor fuera de su estadio

 • Cala

  Malauradament, segurament no podré assistir al partit de tornada, però estic segur que l’Avinguda de Navarra estarà a rebentar i el Badalona s’emportarà l’eliminatòria.

  Tot i no fer gens bon partit l’altre dia, el que sí és cert, que l’ocasió més perillosa (excepció del gol) la va tenir el gran Prat-i-gol, i estic convençut que serà l’home del partit dissabte vinent.

 • L'escapulat

  Més ens val, Cala, perquè últimament no carbura gaire !

  Per mi Sella-gol i Víctor seran claus per trencar la defensa dels rojillos

  Espero que el míster sigui valent aquí a casa!

 • L'escapulat

  Confirmat que l’àrbritre que ens xiularà dissabte és… BASC !!!! Com l’entrenador i el 70% de la plantilla del Mirandés.

  Una vergonya !!!

  • Anònim

   Després vindrà el iluminat Calderé i dirà que el Badalona mou els fils per gunayar els partits i pujar i, en aquestes eliminatòries, de moment, hem tigut uns arbitratges que han ens afavorit en res de res. Perque veient ahir el resum per la tele badalona crec que el gol del Mirandés és falta del davanter que es recolza amb Robles en el moment de saltar i no el defensa no pot saltar, però qualsevol anul.la el gol en el minut que estavem.

 • Isi

  Me gustaria hacer una pregunta.a todos que si el Badalona no jugo bien al Futbol el domingo.cuantos de vosotros estuvo en el campo del mirandes?os recuerdo que con el presupuesto que tenemos no deberíamos ver entrado en las eliminatorias.a si que gane o pierda mi Badalona me siento muy orgulloso de ellos.me gustaria que cuando termine el partido la afición del mirandes se lleve un gran aplauso como hicieron con nosotros el domingo

 • L'escapulat

  Bueno Isi, no hace falta haber estado allí para decir que el partido del Badalona no fue brillante. Por suerte lo daban por la TV.

  Yo ya he dicho que siguió el típico guión de partido de ida de una eliminatoria, con los equipos arriesgando poco. El Bada no pasó excesivos apuros, aunque sí que vi a Valle un poco inseguro…
  El 0-0 era bueno, pero el 1-0 no. En una acción el partido pasó de “correcto” a “malo” por el resultado. El juego fue malo igualmente!

  ESo no quita que nos sintamos orgullosos del equipo, más viendo la actitud que están teniendo con la afición y su entrega. Yo estoy con el equipo ahora pero también los últimos dos tres años, cuando nos ganaba todo quisqui en casa y hasta sufríamos para no bajar.

  Si la afición del Mirandés se comporta, que seguro que sí, tendrán mi aplauso y también sus jugadores.
  Durante el partido, ni agua.

 • Sergi

  Bufff… quin patiment que ens espera… El Badalona a casa sempre te unes primeres parts impresionants i si tenim la sort de cara… I Betulians…. sou uns cracks ! A veure
  si ens animeu tots a cantar com quan vem pujar a 2B !!! I de pas li cantem un “CAAAAMARAAAA CAMMMARAAAA CAMMMAAAARAAAA”

  http://www.youtube.com/user/kimito69#p/a/u/2/eZSiPbGb-gc

  Vinga va que aquí mai no fem porres !!!!

  4 – 1 !!!

  Santi Villa 1-0, Prats 2-0, Ubis 2-1

  Mitja part !

  Marc Mas 3 – 1, Prats 4 -1 de penalty !!! je je je

 • Sergi

  pels de punta:

 • L'escapulat

  Ei Sergi, que aquí hi ha la secció de la Porra ! La tens a dalt a la dreta. Al play-off malauradament el club no regala entrades, però durant la lliga sí.

  Patirem, patirem…. jo de fet ja estic força nerviós de cara a dissabte…vull que sigui l’hora del partit per intentar empènyer l’equip endavant… Quan acabi el partit serà un alliberament, ja sigui perquè hem passat o perquè no.

  Bufff el dia del Vila-Real sí que va ser un miracle. El 3-2 no ens serviria, però!! Espero que es torni a respirar tanta màgia.

  Per cert, li han retirat la targeta groga a l’Óscar. Perfecte, perquè així no patim de cara a l’última eliminatòria que jugarem.

  3 dies…

 • HOMO APM

  Es la hora de reiviendicar el tema del campo, aprovechar que estarán los políticos en el palco, una buena idea sería hacer 8.000 fotocopias de DINA 4 con el lema BADALONA QUIERE UN CAMPO DIGNO. y mostrarlo a modo de mosaico al empezar el partido

  Força Bada

 • Canino

  Pues nada… ya que has tenido la ida HOMO APM ya la puedes poner en marcha que sino el sabado será tarde!!!!

 • L'escapulat

  Segur que hi haurà reivindicació pel nou estadi… per part meva, segur.
  Són massa anys que ens prenen el pèl.

  El més important és animar a l’equip però! Ferrón, Sellarés, Prats, Robles, Vázquez…. afegiu el vostre cognom.

  AMUNT BADALONA

  • Anònim

   D.Valle, O.Ramirez, Victor, X.Muñoz………. seguiu.

   AMUNT BADALONA I A PER EL MIRANDÉS.

 • sergi

  Potser no ho he vist per algún mitja concret… Pero estaría bé que algún dels
  polítics de la ciutat que ens manen, enviessin algún missatge de suport per el
  partit, no ? Sería massa demanar ? Ja no pel camp o pel club… per la ciutat !

 • L'escapulat

  No conec cap polític de Badalona, que jo recordi, que MAI hagi parlat del Bada…

  Que jo recordi,eh…

  Només ho faran si pugem. Aleshores, i sobretot si hi ha nou alcalde (com tot apunta), tot seran bones paraules i el projecte de l’estadi s’accelerarà vertiginosament.

  • Sergi

   I aixó que per exemple, el tiet de Xavier García Albiol era el nostre president i uns dels fundadors de la Penya Blava Vicenç Codina. Ojala ens estiguessim més arropats ( en tots sentits i no només per el interesos del club ) per els politics que decideixen per nosaltres el que pasa a Badalona…

   En fi.. DISSABTE PASSI EL QUE PASSI A DISRUTAR !!!

 • toni betulians

  Señores socios simpatizantes etc… partido importantisimo este sabado todos al campo , traer bufandas las camisetas del equipo y todos los bartulos del futbol, hay k hacer ruido y sobre todo animar a nuestro equipo los 90 minutos , el equipo tiene k sentirse arropado por nosotos asi se lo tenemos k demostrar un saludo a todos ,
  aquet any si a 2a tots junts
  visca el badalona y el badalonins

 • L'escapulat

  AMEN Toni

  Ja queda molt poquet, l’equip ens necessita més que mai, un últim esforç escapulats !!

 • L'escapulat

  Pel que llegeixo al BNS, tornem a tenir samarreta blava solidària.

  Un encert repetir la iniciativa ! Per cert, de moment sembla que no plourà dissabte a la tarda. Sort!

  Ja queda molt poquet, demà tots al Centenari, sense excuses !

  AMUNT BADALONA

 • Isi

  Vamos Badalona vamos campeon. Todos el sábado al campo no falleis

 • Anònim

  hay que llenar el campo!!!!!!!!!!!!!!!!!! la mejor manera de promocionar el partido es que cada uno de nosotros lleve a cuantos más mejor!!!!!!!!!!1 VAMOS BADALONA!!!!!!!!!!1

 • Anònim

  Vila-Rebollo-Pepín:

  Amunt, que només vam perdre per la mínima. Fins i tot repetint l’1-0 del Leganés ens serviria per anar a la prórroga. I jugant a casa hauria de ser nostre. És que veient algun diari sembla que sigui imprescindible marcar dos gols en 90 minuts.

 • L'escapulat

  Ànims escapulats, ja queda molt poquet !

  Teniu raó, sembla que haguem de fer un 2-0 i no, amb un 1-0 ja allarguem una mica la guerra.

  Espero que veiem el gran Centenari que tots esperem…

  vinga collons !!!!!

  AMUNT BADALONA