BADALONA 1 LEGANÉS 0

Escapulats,

El que hem viscut aquesta tarda els que hem anat al Centenari no es pot descriure fàcilment amb paraules. Un golàs d’Alejandro Vázquez al minut 85 ha fet embogir les 5.000 persones que havien acudit a l’Avinguda de Navarra amb la ferma esperança de veure com el Badalona remontava el 2-1 de Butarque. I avui, per fi, l’afició ha tingut premi.

Gran ambient a l’Avinguda de Navarra.

El partit ha seguit la tònica que esperàvem, amb molts nervis i el Leganés ben col·locat al darrere esperant les seves opcions al contracop. Bé, potser el que no esperàvem era que el Lega renunciés tan descaradament a l’atac. El conjunt de Chema Rico ha presentat un plantejament força conservador i, en lloc de buscar (amb més o menys atreviment) un gol que ens hagués complicat molt les coses, s’ha dedicat a llançar pilotades i mantenir el 0-0. Els madrilenys, doncs, han tingut més por de perdre que ambició per guanyar. I això els ha acabat condemnant, afortunadament. També és veritat que nosaltres no hem jugat el nostre millor partit quant a joc. Pel que fa a la intensitat i les ganes, en canvi, feia temps que no veia un Badalona tan endollat al matx i creient sempre en les seves possibilitats. L’equip que hem vist avui damunt la gespa no s’ha arronsat en cap moment i mai ha tirat la tovallola. Al final, una falta llunyana picada per Óscar Ramírez des de la banda dreta l’ha rematada Vázquez de forma espectacular per signar l’1-0 que ens donava el passi i que provocava el del·liri al camp. Un autèntic golàs que ha alliberat la tensió que teníem tots quan vèiem que el Bada, un altre cop, no acabava de culminar les nombroses ocasions de gol que tenia.

Més enllà de l’èpica i del resultat, del que estic més orgullós avui és que l’equip en cap moment ha deixat de creure en les seves possibilitats. MAI HEM DEIXAT DE CREURE-HI: NI L’EQUIP NI L’AFICIÓ. Això, escapulats, és el més important. Avui al final hem tingut la sort que ens ha mancat en tants i tants moments de la temporada. Però la pilota de Vázquez podia no haver entrat. No hem d’oblidar que el que hem viscut avui ha estat gràcies a tot el treball d’una molt bona temporada, i que podia escapar-se’ns d’entre els dits per un petit detall. Avui l’afició ha respòs i ha volgut agrair al seu equip tot aquest esforç. L’ambient al Centenari ha estat el de les grans ocasions i els nostres jugadors, de ben segur, ho han notat. El mateix míster ha donat les gràcies als seguidors que avui ens hem deixat fins l’últim alè per donar ales als escapulats. Avui tots hem sigut el Badalona i és important que ens adonem de la força que tenim tots si anem a una i ens hi deixem la pell: els jugadors al camp; nosaltres des de la graderia. Tots escapulats.

Ara, a seguir somiant. Demà a les 17h hi haurà un sorteig pur a la seu de la RFEF, a Las Rozas. El nostre rival sortirà d’entre el trio Guadalajara-Mirandés-Sevilla Atlético. Tots tres grans rivals (no podem esperar menys a aquestes alçades), però tots tres equips que no són pas superiors al nostre Badalona. Estic segur, escapulats, que afrontarem aquesta segona eliminatòria encara amb més confiança de la que hem tingut aquesta primera ronda. Hem superat el primer obstacle, som més forts i tenim més il·lusió. Jo, ara mateix, només compto els minuts que falten per tornar al Centenari a esgargamellar-me cridant Badalona al Vent.

El somni, més a prop.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

31 responses to “BADALONA 1 LEGANÉS 0

 • Federico Agripa

  Fui uno de los 5000 que fuimos y la verdad fue una fiesta, y el minuto 85 se podría describir como una locura. Por suerte se hizo justicia.
  Visca Badalona

 • vivapolonia

  He podido disfrutar del partido en el campo, cuando parecía que todo acabaría 0-0, llegó el gol!

 • jonyki

  es la experiencia de mi vida, jamas he visto tan lleno el campo y la intensidad, ver todo el centenari cantando a sido expectacular y el gol ese sentimiento que ha surgido a sido indescriptible, la verdad el sueño esta mas cerca y creo que lo lograremos, no hay que perder la few, amunt badalona!!

 • L'escapulat

  Lo de ayer fue increíble, ciertamente.

  No sólo por el ambiente, sino sobre todo por la comunión entre el equipo y la afición. Si todo el año fuera así… ya se que es imposible, pero es importante ver como con una afición unida se pueden conseguir grandes cosas.

  * Un 10 al equipo; luchó hasta el final.

  * Un 10 a la afición; animó hasta el final y demostró que queremos subir a segunda A.

  *Un 10 al club: por los precios populares y por la iniciativa de las camisetas.

  *Un 10 al míster: por agradecerle a la afición su grano de arena y ser ambicioso.

  *Un 10 a todos nosotros y a los que pensamos que, de hecho, esto todavía no ha acabado.

  AMUNT BADALONA !!!

 • Beobachter

  Escric des de Johannesburg on hi he hagut d’anar per motius familiars. Vaig poder sentir la retransmissíó per RCB que va fer en Ramon Durán.
  Estic molt content!
  Records des de l’altra punta del món.

 • Anònim

  bé ja tenim rival el Mirandés i primer allà, a veure si es repeteix ho de ahir.

 • L'escapulat

  La tornada a casa! Era el que volia el míster i tothom… espero que el factor camp torni a ser decisiu i ens classifiquem per l’eliminatòria definitiva.

  Ànims !!!

 • Oscar

  Aquest club es mereixia passar l’eliminatoria, i ho vem aconsegur entre tots… l’ambient molt bó, però encara es pot omplir el camp molt més… si portem un bon resultat de l’anada. Vaig trobar a faltar pancartes i càntics en al.lusió al catxonceo que porten en polítics en tots aquests anys amb el tema del camp nou que s’ha de construir. Crec que ara es el moment de fer publicitat… perque si ens toca el Cadis i venen 4.000 (que es l’afició que viatja amb l’equip als play-off) no se on ficariem la gent

 • L'escapulat

  Pels del Cádiz no t’has de preocupar gaire, ja…

  De moment el Mirandés ens té més respecte que els madrilenys…

  http://www.cdmirandes.com/31_05_11.shtml

  Per cert, he penjat a Recull de Premsa la crònica que fan des de Leganés del partit al Centenari.

 • Anònim

  L’últim paràgraf de la crònica del Leganés és molt bó. Diu el que van fe ells tot el partit, i de pilota només en va caure una.
  Bé crec que han de posar una mica d’excusa del mal partit que va fer el Leganes perque el Badalona no els va deixar jugar.

 • HOMO APM

  Hay que hacer una reivindicación con el tema campo.
  Es una verguenza, si se sube a 2A que no exista un campo en Badalona en condiciones

 • L'escapulat

  Pues sí, se podría hacer una pancarta, o que los mismos jugadores salieran con una camiseta o algo, como pasó con la despedida de Albert Cámara.

  Se podría hacer una recolecta para la pancarta o lo que sea.

  Por cierto, en el próximo partido se repetirá el mosaico y las intervenciones de castellers y Miquelets?

 • Jordi

  Los betulians no van a mirandes y tampoco animaran en el partido de vuelta y todo eso gracias a la junta directiva que no los quieren ayudar para el desplazamiento a mirandes.

 • Jordi

  El mosaico no se repetirá ni lo de los papeles ni lo de la rua .todo eso lo hicieron los betulians de su propio bolsillo y la junta directiva los deja colgados

 • Anònim

  Antes de realizar afirmaciones informaros bien, pues os podeis llevar mas de una sorpresa

 • L'escapulat

  Jordi, pots especificar el que vols dir?
  Per què no us volen ajudar en el desplaçament?

  Què significa tot plegat? hi havia un compromís del club amb els betulians?

  Sigui el que sigui, l’actitud de “ara no animarem” no em sembla la millor… el club està per sobre de la directiva, t’agradi més o menys el que facin… el Badalona per damunt de tot,no?

 • lol

  el club se lleva en el corazón y no en la directiva y ya qwe tenemos una buena oportunidad os pido porfavor qwe vayais aunqwe sea al de vuelta

 • Canino

  Betulians si que van a Miranda.

  LA Rua fue cosa del club el que la organizó.

  Los papeles para el mosaico, papel de culo y demás… eso corrio por parte del bolsillo de los betulians.

 • Anònim

  OS PASO EL COMUNICADO DE LAS PEÑAS DEL MIRANDES

  Las Peñas del Club han preparado de cara al choque del domingo que viene un comunicado con el fin de alentar a la afición rojilla a llenar Anduva y convertir el feudo en una caldera para ayudar a superar la eliminatoria contra el Badalona. El lema es “la sangre y vida por ti daré”, que es un fragmento de la letra del himno de nuestra ciudad.

  Transcribimos el comunicado emitido por las peñas:

  “Desde las peñas nos dirigimos a todos los socios y aficionados del C.D. Mirandés. Nosotros, todos juntos, que siempre estaremos con nuestro Mirandés aquí, allá, donde juegue, día tras día, semana tras semana, queremos pediros otro esfuerzo el próximo domingo en el Estadio Municipal de ANDUVA. Tenemos que vencer al C.F. Badalona e intentar sacar el mejor fruto para la vuelta.

  El “Mucho Cádiz” ya es historia, otra muesca en el brillante historial del Mirandés, ahora toca una nueva Batalla en ANDUVA y nos tenemos que preparar para la victoria con todas las armas disponible. Y en la historia del Mirandés nunca nos ha faltado el ímpetu y valor de sus aficionados, somos la munición que alimenta a nuestros magníficos guerreros en el terreno de batalla. Tenemos que vencer al C.F. Badalona, evitando heridas en nuestros guerreros y procurando llevar buena renta en la buchaca para la “batalla de Badalona “.

  Hay que quitarse el sombrero, para hablar de la afición del Mirandés.

  NUESTRO CAMPO DE BATALLA ES ANDUVA, el equipo tiene que estar más arropado que nunca y allí estaremos todos a las cinco para recibir y animar a nuestro querido Mirandés en la confianza de que todos y cada uno de ellos, se dejarán la piel en el campo, “Pues están aquí para GANAR”. Que sientan y palpiten nuestro apoyo, el aliento de su gente … y para dejar muy claro al equipo contrario, dentro de la deportividad, lo que vivirán desde su llegada… cuando entren, calienten en el campo y hasta que salga su autobús…. El lema de honor presente en la entrada… “ESTO ES ANDUVA”

  Porque victorias pasadas, por muy brillantes que sean, no garantizan éxitos en futuras eliminatorias y nos quedan dos batallas para la victoria final… Y cuando llega la recta final, la realidad pasa a formar parte del sueño.

  Se refuerzan las ganas de luchar y llegar a lo más alto. Hemos demostrado este año que lo podemos conseguir, y lo podemos volver a hacer. Es cuestión de Fe, Casta, Coraje, Lucha, Confianza e Ilusión . Tenemos que intentar vencer al C.F. Badalona y podemos.

  Os emplazamos a los socios y aficionados del Mirandés para acudir con bufandas banderas y camisetas rojas A LAS CINCO DE LA TARDE A ANDUVA . Ahora más que nunca se necesita a la afición, y sabemos que no fallaréis: JUNTOS SOMOS MÁS FUERTES QUE NADIE , no habrá gigante al que no podamos derrotar, ni objetivo imposible, mientras caminemos unidos…

  Ahora más que nunca, Aupa Mirandés.”

 • L'escapulat

  El comunicat al web del Mirandés ens deixa molt clar que allà es prenen el partit d’anada com una autèntica final. De totes maneres, em sembla una mica anticuada tota aquesta parafernàlia de parlar de “guerreros”…

  Hem de tenir clar dues coses:

  a) el Mirandés només ha guanyat 8 dels 19 partits (!!!) a casa durant la fase regular. Conclusió: no ens espantem, hem de fer que es posin nerviosos i que vagin passant els minuts, segur que tindrem les nostres opcions.

  b) els nostres jugadors tenen experiència i, sobretot, ganes, així que no ens preocupem que segur que no es deixaran impressionar per l’ambient a Anduva. Guanyar al Leganés ens ha donat molta confiança i han de tenir molt clar que, si sortim vius de l’anada, al Centenari serem allà animant i convertint l’estadi en una bombonera. Això sí, cal ser més agressius que contra el Leganés. Cada cop un pas més !!!

 • Jordi

  I quien fue a la rua?los betulians.quien anima al equipo por toda España en la liga?quien coge los coches y hacen los desplazamiento con el equipo?eso valen mucho dinero.y todos queréis al Badalona ahora pero nadie se levanta a las 5 de l mañana para asistir al campo del alcoi y ellos lo hicieron yo estoy con los betulians.y eso que no pertenezco a la Peña.pero realmente los admiro

 • toni betulians

  hola buenas tardes, a todos y gracias por el apoyo k se dio al club y a los jugadores el partido del leganes , os escribo por las llamadas recibidas sobre unos comentarios k se han efectuado en esta web y diferentes webs , despues de una reuniones con la junta directiva del cf badalona , se establecio unos parametros para estos partidos del play off , k en ningun momento se han vulnerado y en ningun momento habiado ni mal rollo ni malos modos ni por parte de la junta ni por parte de los betulians , si hubieron unos malos entendidos por eso se puesieron unos escritos en diferentes paginas hasta k se solucionaran , k ya se han solucionado , como maximo responsable de la peña betulians doy las gracias a la junta directiva del c.f badalona por el trato recibido por la peña , no en estos momentos si no en toda la temporada, os pido lo mismo k todos nos pedimos unidad para estos esperemos 4 partidos k faltan para ver a nuestro equipo en lo mas alto ya k nuestra aficion ya esta en lo mas alto , permitirme darle las gracias personalmente a enric y francisco jose sin ellos y otros pero especial ellos no se hubiera conseguido el colorido y el ambiente del camp del centenari este domingo pasado gracias y recordar estar atentos a esta web para informaros de los extras k aremos para el partido de vuelta dentro de una semana esta vez nos tendreis k echar una manos en traer papel de wc y demas serpetinas etc… un saludo toni presidente de la peña betulians
  SIEMPRE BADALONA
  SIEMPRE BETULIAN

 • toni betulians

  jordi gracias , por tu apoyo de corazon la proxima vez porfavor antes habla con alguien de la peña k este en la junta estaremos encantados de poner explicarte todo lo k paso, antes de poner esto en la web xq puede causar mal ambiente y malos rollos, igualmente gracias por tus palabras de apoyo a la peña y espero verte el domingo k viene ahi con nosotros para animar al equipo.

 • L'escapulat

  Jordi yo también lo admiro pero tampoco es cuestión de hacer “categorias” de aficionados. Está claro que cuando las cosas van bien salen seguidores de debajo las piedras, pero eso pasa en todos los sitios.
  Y los Betulians se merecen un monumento por muchas cosas, pero del primero al último socio/aficionado si está en el campo animando, es uno más y suma siempre.

  Toni m’alegro que s’hagi solucionat el malentès. Estic impacient per veure quin ambient es prepara pel partit de tornada contra el Mirandés. Si es pot col·laborar d’alguna forma, allà serem. Podríeu posar un punt per recaptar fons o similar,no?

  A mi me encantó lo del bote de humo y toda la parafernalia… espero que las bengalas no supongan multa para el club!

  Per cert, algun bar des d’on seguir el partit el diumenge?

 • toni betulians

  bar los escudos sede de la peña betulians alli nos encontraremos todos los k no hemos viajado con el equipo a tierras burgalesas os esperamos a todos para hacer piña.

 • Canino

  El Bar los escudos tiene pantalla gigante y alli seguiremos el partido. Está detras del instituto B7. La direccion es Carrer del Canigó mas o menos a la altura del numero 22. SALUDOS

 • xavi

  soc soci, desde fa uns quants anys. quan era petit anava amb el meu pare i ara torno a anar amb ell.
  passi el que passi, aquesta temporada ha estat molt bona.i els jugadors ho han donat tot.
  l’altre dia va ser fantastic!!!. aquest any hi han jugadors que han estat molt bé, pero es que esta increible és el Ferron. no te res a veure el ferron de les dues tempooradesw anteriors!!. anim BADALONA!!!

 • L'escapulat

  Pues queda dicho.

  A ver si se ven los de la ciudad llenos para ir caldeando el ambiente para el día 12.

  Mañana creo que ganaremos en Anduva.

  AMUNT BADALONA !

 • Sergi

  Alla vendremos con los mios!

 • L'escapulat

  Estic d’acord pel que fa a Ferrón. Fa dos anys semblava descentrat, l’expulsaven cada 2 per 3 i en moltes ocasions perjudicava a l’equip. Ara sembla estar vivint una segona joventut.

  A més, també és el primer en animar a la graderia des del camp. Un 10 per en Jordi !

  Per cert, disculpeu l’oblit; acabo d’actualitzar tota la informació sobre el Mirandés a la secció de La Porra. Teniu el resum de les seves estadístiques i, si cliqueu a la imatge del seu escut, podeu anar al web del club burgaés.

 • TONI

  TENIU RAO AMB EL FERRON,ES BUIDA A CADA PARTIT SE’L VEU MOLT COMPROMES I QUE SENT ELS COLORS.MEREIX MARCAR UN DIA D’AQUESTS I SI MES NO UNA OVACIO DE LES QUE NO S’OBLIDEN.
  POR LO QUE RESPECTA AL PARTIDO SERIA CRUCIAL MARCAR COMO YA SE VIO CON EL LEGANES Y DESPUES ENTRE TODOS SACAR EL DEL CENTENARIO ADELANTE,AUN NO SE SI EL DIA 12 ME TOCARA TRABAJAR PERO ESPERO POR TODOS LOS MEDIOS QUE NO.
  ANIMO A TODOS Y A HACER QUE SE SIGA HABLANDO DEL CFBADALONA Y DE NUESTRA CIUDAD EN EL RESTO DE CIUDADES

  AMUNT BADALONA