LEGANÉS 2 BADALONA 1

Escapulats,

El Badalona ha perdut 2-1 a Leganés en un partit molt intens i en què l’equip ha mostrat una bona imatge. Tots dos conjunts han jugat les seves armes i han intentat portar el joc al seu terreny. El Badalona ho ha aconseguit al primer tram de partit i durant bona part de la segona part però, en conjunt, podríem dir que han estat els del sud de Madrid els que han portat el pes del partit -com era d’esperar, d’altra banda-. Un gol afortunat (i en què Valle podia haver fet més) ha avançat els madrilenys. A la represa, Sellarès ha empatat quan tan sols portava uns minuts sobre el camp, però finalment els pepineros s’han imposat amb un penal injust xiulat sobre Vázquez que ha transformat el pitxitxi Arruabarrena. Al final, derrota per la mínima que deixa l’eliminatòria molt oberta i que ens obliga a guanyar al Centenari per a seguir endavant en el nostre camí cap a la Segona A.

La veritat és que tant el Leganés com nosaltres hem tingut ocasions clares de gol: nosaltres dues claríssimes de Robles i de Guerrero al primer quart d’hora, i el Leganés al tram final d’ambdues parts. Ells han controlat el partit la major part del temps, però el Badalona també ha demostrat que sap aguantar el tipus durant un bon tram del matx. L’empat a gols hauria estat el resultat just. Al final, però, un penal de Vázquez inexistent i que l’àrbritre, inexplicablement, ha xiulat per una caiguda totalment fingida, ens ha costat la derrota. Un altre “encàrrec” que deixo al bo d’en Calderé: sí que tenim influència en les altes esferes, sí, amic Ramon María. És cert que uns minuts abans Ferrón podria haver comès penal en tocar la pilota amb les mans (de forma involuntària, però interceptant la trajectòria de la pilota). Ara bé, també és molt cert que a anteriorment no s’ha assenyalat un penal claríssim sobre el mateix Ferrón que hauria pogut significar l’empat a un. Així que, en aquest sentit, empat d’injustícies, tot i que molt més evident la nostra. En fi, no és gaire elegant queixar-se de l’àrbritre per justificar una derrota, sobretot perquè el Lega podria haver-nos marcat en d’altres oportunitats. Però resulta que no ho ha fet, i que ens ha vençut gràcies a un penal que, simplement, no ha existit i que ha xiulat l’estadi de Butarque… veurem si l’àrbritre que ens toqui a la tornada també es deixa intimidar d’aquesta manera per la pressió del Centenari… però alguna cosa em diu que no serà així.

En qualsevol cas, escapulats, el 2-1 és perfectament remuntable. Haurem de guanyar al Centenari, però algú ho dubtava? A més, el Bada no ha perdut ni un partit com a local i confio plenament en la resposta de l’afició. Aquest és un altre punt a comentar: l’Avinguda de Navarra ha de ser una autèntica olla de pressió i l’equip ha de notar el nostre suport en cada cursa; en cada pilota dividida. Això, més enllà de les mesures que emprengui el club, depen de nosaltres. Així que ja sabeu, intentem que el diumenge el Centenari sigui un reflex de l’ambició de la ciutat per veure un equip a la Segona Divisió. No hi ha excuses: samarreta escapulada, bufanda, ganes d’animar (TOTS) i viure cada minut com si fos l’últim perquè, de fet, podria ser l’última vegada que veiem els nostres jugadors damunt de la gespa aquesta temporada. Jo estic convencut que no serà així. I vosaltres?

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

42 responses to “LEGANÉS 2 BADALONA 1

 • Homo APM

  La eliminatória es remontable, siempre y cuando se saque a toda la artilleria desde el primer minuto y el mister se deje de hacer tonterías como las de ayer, dejar a Sellarés en el banquillo por Rubén Casado, vaya tela. No se porque a todos los entrenadores le entran esos ataques en los play-off, todavía recuerdo a Julià García en la vuelta con el Linares poniendo de titular a Fran Herencia y otros mas
  También puede ser clave que el campo esté lleno y la presión al árbitro, para eso el club tendría de poner precios populares o regalar muchas invitaciones a los niños de los clubs de fútbol y fútbol sala de la ciudad.

 • Anònim

  Resultat remontable sí. Ahir, una altre vegada, l’àrbitre en contra del Badalona, el “sr” Calderé deu està content, penalt assenyalat que no ho era, penal a Ferrón no assenyalat que si que era clar, en la línia dels arbitratges que li han fet al Badalona aquesta temporada,eh Calderé.
  Estic d’accord amb el Homo APM amb l’alineació Marc Sellarés tindría que haber jugat de titular.
  Diumenge tots al camp que això s’ha de remuntar i es remuntarà.

 • Jordi

  Todos al campo el domingo a partir de las 17 horas para hacer ambiente el campo tiene que ser una bombonera vamos badalona

 • Albert

  Hey escapulats! Si voleu saber tot el que passa al voltant del CF Badalona podeu entrar a http://futbol.revistadebadalona.com
  Una abraçada i Visca el Badalona!!!!

 • sergi

  Sabeu si desde el club, es planteja donar invitacions als socis ? Tipus 1 Soci 1 Invitació ? No es per pensar en la caixa ho sé… sino en que si realment el camp está a petar ho podrem fer !

  Respecte al partit, va ser el típic partit de play-off y el Badalona va seguir fent el seu joc habitual. Crec que marcar un gol es molt bó ! Ara per ara amb un 1-0 a casa estariem classificats! A més, aquest resultat ja l´hem vist varis cops aquest any…

 • TONI

  HOLA NOIS AIXO HO REMONTAREM ENTRE TOTS SEGUR.
  ALGUIEN SABE PORQUE NO JUGO VICTOR,TIENE ALGUN PROBLEMA FISICO?ME SORPRENDIO Q NI EL NI SELLARES SALIERAN CONTRA UN EQUIPO CUYO PUNTO DEBIL ES LA DEFENSA.
  EL DOMINGO EL CENTENARIO TIENE QUE SER UNA FIESTA Y QUE LA GENTE ENTRE YA ENCHUFADA AL CAMPO NO SE SI SE PUEDE ORGANIZAR ALGO PARA IR ANIMANDO AL AFICIONADO EN CUANTO LLEGUE AL CAMPO.DEBEMOS SORPRENDERNOS A NOSOTROS MISMOS Y HACER ALGO EL PARTIDO DEBE EMPEZAR YA UNO A CERO EL GOL DE LA AFICION

  UN BADALONA

 • Anònim

  Para llenar el Centenari hay que regalar una entrada a cada socio…

 • lol

  yo ire con una bozina, camiseta y bufanda. espero que la gente se anime y venga al partido a mas yo me pensava que nuestro grupo era el menos favorito por puntos totales, yyyy: r madrid castilla:0-alcoyano:2 y el sabadell no va mal asi que a ganar que podemos.
  A DAVISD PRATS LE GUSTAN LOS PARTIDOS CON MUCHA AFICIÓN

 • L'escapulat

  Estic d’acord pel que fa a l’afició. Diumenge ha de ser una festa però, sobretot, una demostració que a Badalona volem un equip a 2ª A.

  De moment estem a l’espera de la posició del club i si s’empren alguna mesura per afavorir que el camp s’ompli a vessar. És imprescindible que animeu a tothom a venir al camp a donar suport als nostres: el resultat és perfectament remuntable, però l’afició s’ha de fer sentir i ha de ser una olla de pressió.

  Pel que fa a l’alineació del diumenge, està clar que a molts ens va sorprendre, però també és veritat que en certes fases el Badalona va tenir controlat el partit… no sé el per què de l’absència de Víctor, però per a mi és menys justificable que la de Sellarés, ja que per jugar al contraatac amb en Prati i en Víctor podíem crear molt de perill.

  Ja queda menys per la remuntada!

  AMUNT BADALONA

 • oscar

  El mister quan es un camp gran… no posa mai el Victor perque defensivament el lateral el passa amb facilitat… i ho he comprovat durant molts partits i es cert. Es cert que podríem haver tret un molt bon millor resultat a Leganés amn una altre alineació i plantejament… de moment d’entrades 2 per 1 ni per casualitat… mal comencem… crec que serem com a molt 2.500, no ho entenc…altres anys sempre s’han regalat invitacions en partits importants… no se si no interessa pujar… els jugadors del Leganés per exemple van anar a la plaça major a animar la gent a venir al camp… aquí…

 • JosepBDN

  El club també necessita fer una mica de caixa, no?? Els diners per pagar jugadors, etc no surt de sota les pedres. Els preus son bastant economics. Es partit de play off. No tan sols s’ha d’ajudar animant, també s’ha de fer un esforç per ajudar al club per fer viable aquest play off.

  No es pot demanar tot. Autocars gratis, entrades gratis. No som el Bar$a que li sobren calers per tot arreu

 • Anònim

  He vist els preus de les entrades avui i crec que son molt raonables. S’ha de fer una mica de caixa i crec que amb els preus no s’han pasat gens i encara més si compres les entrades per anticipat.
  Crec que el que vulgui anar-hi no té escusa.
  Vingue diumenge tots al centenari.

 • Anònim

  Las peñas estan montando una quedada en la plaza de la vila a las 17:30, tendriamos que intentar estar todos los posibles al lado de la Penya Betulians, ahora es el momento de estar al lado de ellos y dejar nuestros sitios, una sola voz BADALONA A SEGUNDA.

 • L'escapulat

  6€ pels socis i 10€ pels no socis són preus MOLT RAONABLES. Penso que qui es queixi que no anirà al camp pels preus és que és una mica hipòcrita, sincerament.
  O és que està malament anar a veure un partit de play-off per 10€? Una mica de ganes hem de posar per part nostra, dic jo!
  En aquest sentit, bona política del club. A més, les entrades es poden comprar en diferents emplaçaments. Crec que no hi ha excuses per omplir el camp i fer que el Centenari sigui una festa.
  Diumenge la ciutat ha de ser una festa i ha de respirar futbol, així que em sembla perfecte la iniciativa de la penya betulians. Si algun d’ells es passa per aquí i vol comentar una mica què tenen pensat, millor que millor.

  Queden 5 dies.

  AMUNT BADALONA !!!

  • Anònim

   Dons jo se de un senyor que no es soci que diu que les entrades son massa cares, que tindrian que ser a 2 ó 3 euros. Que ell a aquest preu no hi va.Això ja es pasarse de la ratlla, i després diu que a ell li agrada el Badalona, si es un del Badalona de diari i de tele.

 • TONI

  Sabeis si los peques seguiran entrando gratis?

 • L'escapulat

  Menores de 14 años gratis Toni

 • TONI

  Gracias escapulat por estar siempre ahi dando respuesta.me parece perfecta la iniciativa de ir juntos al campo que se note una aficion de primera.nos atreveriamos a cantar el himno que os parece?

 • Enrique

  Garantizado el himno sonara el domingo, caiga quien caiga

 • L'escapulat

  De nada Toni para eso estamos para compartir entre todos y que todo el mundo tenga la máxima información!

  Enrique, molt gran lo de l’himne, està confirmat per part del club?

  Molt de temps sense sentir-lo ara mateix,eh!

  Repeteixo que si algú de Betulians pot explicar què hi ha pensat pel diumenge, que ho posi per aquí !

  AMUNT BADALONA

 • Jordi

  Porfavor el domingo todos a las 17 horas en el ajuntamiento no faltéis porfavor el Badalona os necessita mas que nunca

 • Jordi

  El sábado ría por Badalona para concenciar a la gente lo importante que es el partido .duración una hora y media punto de salida tubsal punto de llegada el camp de centanari . La EUA esta se hace en coche motos bicicletas . Y la del domingo caminando porfavor no falteis

 • Toni Betulians

  Hola a todos soy Toni presidente de la penya Betulians y después de todos los emails y llamadas recibidas para haber si se hacia algo especial os comunico k la penya Betulians y cf badalona montara una rua el sábado 28 a las 17h por toda badalona con motos , coches , quads

 • Toni Betulians

  Quads, todo tipo de vehículos , salida desde el toys montigala hasta terminar en el campo del centenari a las 18.30h el domingo necesitaremos gente para ayudarnos a montar un mosaico en tribuna y preparar todo lo k hay k hacer en el campo a las 9 a 9.30, por la tarde concentración en el ayuntamiento a las 17.00h para ir al campo todos juntos por la calle animando hasta llegar al camp del centenari sin mas cualquier sugerencia o pregunta se puede hacer en facebook Els Betulians un abrazo a todos Força badalona. Força betulians

 • L'escapulat

  Hola Toni!

  Pots explicar el tema del mural a Tribuna? Vol dir que els Betulians us col·locareu allà?

  Seran cartulines per aixecar o alguna cosa similar?

  Felicitar-vos altra vegada per la vostra feina per animar la gent!

  Diumenge el Centenari ha de ser una autèntica festa!

  AMUNT BADALONA

 • Canino

  Los Betulians se colocaran en su fondo, donde siempre.

  El mosaico se montara como todos los que se hacen.. mas modestos esta claro xq no tenemos el apoyo que tienen los que lo montan en primera división pero con la misma ilusión o mas de hacer del CF Badalona un club grande! Serán o cartulinas o algo similar.. en función del presupuesto.

  Es importante hacer llegar el mensaje de que todo el mundo en la plaza del ayuntamiento a las 17.00h para hacer la mayor piña posible y entrar todos juntos al campo. Así que correr la voz ya que esta iniciativa no sale en los carteles publicitarios!!!!

  A la Rua cuanta mas gente se apunte mejor ya que animará a la gente aún mas a venir.

  VAMOS BADALONA!!!

 • TONI

  ME PARECEN FENOMENALES TODAS LAS INICIATIVAS QUE ESTAN EN MARCHA ESTO HACE AUN MAS GRANDE EL NOMBRE DE LA CIUDAD Y DEL FUTBOL
  LA RUA PUEDE SER MUY DIVERTIDA Y CUANTO MAS COLOR MEJOR LASTIMA QUE POR TRABAJO NO PODRE IR.
  LO DEL HIMNO GENIAL,COMO PODEMOS APRENDERLO ?SERIA UNA PASADA Y EMPEZARIAMOS YA TODOS UNIDOS SI INTENTARAMOS TARAREARLO A LA VEZ DEL MOSAICO,SOLO DE PENSARLO…
  I DIUMENGE A L’AJUNTAMENT ALLA HI SEREM AMB L’ESCAPULADA POSADA I CAP EL CENTENARI

  AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  L’himne ja ens l’hauríem de saber tots !! Potser fa tant de temps que ja ni ens n’enrecordem,no?

  El diumenge ha de ser brutal!

  Us deixo un enllaç per l’himne:

 • Albert

  Seguiu el dia a dia del CF Badalona a http://futbol.revistadebadalona.com
  Som-hi escapulats!!!!

 • toni betulians

  hay ultimas horas , la concentracion antes del partido para ir todos juntos en vez de salir desde el ayuntamiento se hara desde el bar bayo todos saldremos desde alli a las 17.15 horas os esperamos todos alli un abrazo

 • sergi

  Felicitats Betulians !!! Sou únics i collonuts ! Intentaré venir a alguna de los 2 rues !

  Jo ja tinc la meva entrada… i em vaig quedar una mica parat quan vaig veure que no hi havia cap incentiu per tota aquella gent que es de Badalona pero que no va a veure el futbol… Tinc molts d´amics que volien venir… Si ja se que no son molts de diners… pero tota aquella gent que no va al futbol, será complicat que vinguin…

  Podiem ser tranquilament 5000 o 6000, si haguessim fet algún tipus de promoció… regalar una entrada gratis a cada soci que compri l´entrada… regalar entrades durant la magnífica rua dels betulians, fer alguna promoció per alguns Bars… etc…

  El preu es molt bo… pero es complicat animar que vingui tota aquella gent que no coneix el Badalona…

 • sergi

  Ah! Ojala soni el himne i si al final guanyem que soni el “que bonito es Badalona” d´en Serrat !!! je je je

 • Anònim

  He vist pel diar BNS que en el camp també hi hauran unes samarretes blaves amb l’escut del Badalona al davant. ¿Algú em podría dir si seràn de franc o s’hauran de comprar? Moltes gràcies.
  Bona iniciativa també

 • L'escapulat

  Les samarretes seran gratuïtes fins a fi d’existències, pel que jo sé.

  Sí, una molt bona iniciativa, suposo que haurem d’agrair-la no només al club sinó també als sponsors que la faran possible.

  Per cert, com espereu el Centenari? ple a vessar? Ahir mon germà va anar a comprar entrades i anaven per la 600 i pico de socis i la 90 i pico de no-socis…

  Espero que estigui com el dia del Linares!

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  M’he posat en contacte amb el diari BNS i les vendràn a 1 euro perque els diners recaptats seràn per comprar oli per la gent necessitada.

 • TONI

  YO TAMBIEN LA COMPRARE AUNQUE LLEVE LA ESCAPULADA
  IMPRESIONADO POR LA EXPECTACION QUE ESTA DESPERTANDO EL PARTIDO Y AGRADECER EL ESFUERZO A TODOS LOS QUE ESTAN PROMOVIENDO ESTAS INICIATIVAS

 • L'escapulat

  Efectivament, el club ha confirmat que valdran 1€ i que la recaptació anirà destinada a comprar oli per a les famílies necessitades. Així doncs doble motiu per comprar-ne una.

  Ja queden poc més de 24 hores…

  Demà serà un dia gran.

  AMUNT BADALONA !!!

 • ISI

  VAMOS BADALONA LOS NERVIOS YA EMPIEZAN TENGO GANAS DE QUE EMPIEZE EL PARTIDO Y DE QUE TERMINE CON UN RESULTADO DE 2-0 PARA NOSOTROS

 • Anònim

  LLEGO EL DIA ANIMO A TODOS Y A POR EL PARTIDO

  AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  11 hores i estarem a la segona ronda. Som-hi Badalona !

  Per cert, des d’aquí felicitar el Sabadell. Han fet una temporada molt bona i sempre és una alegria que hi hagi un equip català més a la Segona A.

  Ara ens toca a nosaltres.

  AMUNT BADALONA !!!!

 • Anònim

  Ha arribat el dia. Pessigolleix a l’estomac, esperant l’hora del partit.
  Felicitar al Sabadell pel seu ascens a Segona A, l’any que ve hi hauran 5 equips catalans a Segona A, els 3 que hi han ara + Sabadell que ja ha pujat i nosaltres que ho farem.
  Amunt Badalona.

 • TONI

  QUINS NERVIS JA TINC GANES QUE AIXO COMENCI

  AQUESTA TARDA ENS DEIXAREM LA VEU AL CAMP QUE BOTI EL CENTENARI

  FELICITATS SABADELL I AMUNT BADALONA