JORNADA 37: BADALONA 2 GANDIA 1

Escapulats, som equip de play-off !!!

Per fi ho hem aconseguit: el Badalona jugarà la fase d’ascens a Segona Divisió A. Després de cinc anys i una travessia pel desert (les últimes quatre temporades hem fet uns registres molt discrets, arribant al punt de patir per mantenir la categoria l’any passat), el nostre equip tornarà a lluitar per pujar a la categoria de plata. El camí ha estat llarg i dur, i no ho hem tingut fàcil. Després de començar la temporada amb l’objectiu de mantenir la categoria, mica en mica anàvem veient com l’equip podia aspirar a cotes més altes. A la jornada 8 vam entrar a les places de privilegi, d’on ja no hem sortit ni en sortirem. 30 jornades en posicions de play-off, gairebé tota la lliga: mai ho valorarem prou! El matx d’avui ha estat un reflex del global de la temporada: esforç, sacrifici i molt patiment. No som un equip brillant en el joc: tot i que de qualitat no ens en falta, ens costa marcar gols i sovint ens enganxen massa fàcil al contraatac. En canvi, tenim un sistema defensiu molt consistent en estàtic i el nostre estadi és un autèntic fortí, on ningú s’ha endut els 3 punts en tota la temporada. Per tot això veig el Badalona un rival temible per a les eliminatòries d’ascens; un equip que, a doble partit, et pot posar les coses molt difícils si sap mantenir la disciplina i l’ordre que el caracteritzen i, a més, té una miqueta de sort de cara a porta.

Atenció, però, perquè encara no està tot fet. Manca un últim partit a Mallorca que determinarà si acabem en segona, tercera o quarta posició. No cal dir que aquest és un factor de certa importància de cara a les eliminatòries per l’ascens, ja que mantenir la segona plaça ens asseguraria el factor camp en el primer encreuament, que jugaríem contra un quart. Partim amb l’avantatge que tenim l’average guanyat a la resta de contendents: si guanyem, serem segons; en cas contrari, dependrem del que facin l’Alcoyano al camp del Baleares i l’Orihuela a casa contra l’Ontinyent. Per tant, celebrem avui la classificació però aparquem l’eufòria una setmaneta, que és molt important mantenir aquest segon lloc per tenir més opcions d’ascens.

Pels que sempre veuen el got mig buit, podríem pensar que, efectivament, aquest any hem deixat escapar una oportunitat d’or per plocamar-nos campions per segona vegada a la història i tenir més opcions de pujar de categoria. És cert, hem ocupat durant força jornades (concretament 7) el primer lloc, però al final se’ns ha escapat… Ara bé, disputar el play-off ja és un premi formidable i, sincerament, el Sabadell ha quallat una temporada impressionant, i el seu campionat és totalment just. Al Badalona li ha faltat consistència fora de casa i contra rivals de la zona baixa. No es pot tenir tot! Hem d’estar orgullosos de l’esforç de tota la plantilla, i a partir d’ara tot el que ve ho podrem viure com un merescut premi i una rúbrica a una campanya molt notable.


Pels que veuen el got mig ple, segur que han notat l’actitud que han tingut aquesta tarda els jugadors: en tot moment han buscat la complicitat amb el públic i, potser per primera vegada a la temporada, han començat a animar ells mateixos a l’afició. Un 10 per als jugadors i, avui, per primera vegada, un 10 també pels socis, que no només ha donat ànims a l’equip quan les coses anaven bé, sinó també amb l’empat del Gandia i quan més falta feia als nostres jugadors. Des d’aquí el meu agraïment als que avui s’han acostat al Centenari i han animat als escapulats. No tinc cap dubte que el Centenari presentarà una imatge excepcional a la fase d’ascens. Demostrem que estem amb l’equip de la nostra ciutat !!!

Somiar es gratis, i pujar a segona A és un somni molt bonic, o no?

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

19 responses to “JORNADA 37: BADALONA 2 GANDIA 1

 • Josep BDN

  Ahir vam veure per fí a una afició entregada amb l’equip, tot i que fins i tot caldria una mica mes.

  Dues consideracions tècniques sense ser cp crítica al cos tècnic ni molt menys:

  Bon partit de Sergio, tot i que el gol del gandia vé pel seu costat. Tenint en compte que potser hi han jugadors que físicament no es troben al 100%, el míster i Cámara s’haurien de plantejar la possibilitat de ficar a Ferron com a interior, deixant els laterals per Oscar i Sergio.

  Bona aportació de Max en els minuts que va jugar. Aquest jugador podria tenir un paper important al play off, es jove i té “desparpajo”

  A PER TOTES BADALON!!!!!!!!!

 • L'escapulat

  Sí, l’afició ahir va estar força bé, i així ho ha admès el mateix míster. El més emocionant és veure els jugadors animant el públic i viceversa; feia temps que es mereixien una graderia entregada i que animés els 90 minuts, esperant per criticar a que acabés el partit.

  Ara veurem un Centenari ple a la fase d’ascens, espero que els “nouvinguts” s’enganxin a venir al futbol i gaudeixin amb l’equip. I, als de sempre, que no fallin i que s’animin a cridar més, aplaudir més i pressionar més a l’àrbritre. En fi, que fem del camp una fortalesa per a l’equip.

  A mi també em va agradar força en Max, i això que semblava que no tornaria a jguar,no?

  Josep, a qui et refereixes amb lo que no tots estan en bon estat físic?
  Al play-off l’equip ha de jugar sense complexos i amb la confiança que no hi ha res a perdre.

  AMUNT BADALONA

 • Cala

  Malauradament no vaig poder anar diumenge a l’estadi per gaudir d’aquesta classificació històrica. A partir d’ara, estic segur que l’equip competirà en el format eliminatòria, sobretot perquè sóm molt consistents amb defensa. Força Badalona!!!

 • jordi

  no digais cosas que no son .ayer lo jugadores se merecen un 10 lo dieron todo.el partido no fue unos de los mejores ,pero el resultado es justo.respecto a la aficion patetica solo animavan los betulians y alguna gente en tribuna poco mas jugando lo que nos jugavamos no podrian haver 1500 personas si llegavan.el campo tenia que estar arrebentar de quien es la cuklpa???????????’os lo dejo a vuestra opinion

 • Anònim

  Bé per fi ho hem aconseguit, ja estem a la promoció d’ascens. Ahir els que animaven més, estic d’acord, eren els betulians, però la reste del camp feia bastant més força de lo que s’ha fet durant tota la temporada i crec que el tècnic així ho va veure també. En quant als jugadors un 10 per la seva entrega, savent el que es jugaven, Max molt bé els minuts que va estar al camp, va donar més ritme al equip, i en el tema que diu en Josep BDN de Jordi Ferrón crec que l’any pasat o la primera temporada aquí ja el van intentar de posar al mitg camp i no funcionaba gaire bé. Jo crec que en Ferrón on destaca més és en el lateral dret en defensa i en atac, fent aquelles pujades per la banda, tipus Alves.
  El que m’ha decepcionat i que vem fitxar al mercat d’hiver com un home important per la recta final de campionat es Miguel Angel, no m’acaba de convencer la forma de jugar.
  Però bé ara a assegurar els tres punts a Mallorca i després ja parlarem de la promoció.

 • Alex

  Hola a tots i totes!
  Per fi som de playoff! quantes ganes tenia!
  Tinc una pregunta per vosaltres… Sabeu on podria aconseguir la samarreta de l’equip de la meva ciutat?? es que sembla mentida que costi tant i tant d’encontrar-la i vull anar als partits de playoff amb ella per animar!

  Gràcies!

  • Anònim

   Hola Alex en el club venen samarretes. Fa poc en vaig comprar, el que pasa que les que els hi quedaben portaben l’escapulari de color groc.
   No en tenien gaires.No sé si t’he pogut ajudar, espero que si

 • L'escapulat

  Hola Alex

  Pots anar a les oficines del club una tarda i preguntar si te’n venen una.
  En teoria a la botiga del club n’hi hauria d’haver, però ja fa temps que no en veig! Si preguntes possiblement sí que en tinguin alguna per vendre.

  Si no, amb una bufanda també es fa caliu a l’estadi. El més important a hores d’ara és omplir-lo! Per cert, suposo que ja esteu mirant possibles rivals.
  Alguna preferència?

 • Josep BDN

  Per alusions, quan parlo que potser hi han jugadors que no estan al 100%, en aquesta recta final de lliga s’ha vist que l’equip potser va una mica justet de forces. POtser també que les cames pessaven per la pressió d’haver-se de classificar pel play off, peró vaja, crec que el paper de jugadors que fins ara no han tingut gaires minuts, ha de ser mot important

 • TONI

  HOLA, HOY SOLAMENTE QUERIA FELICITAR A TODOS LOS AFICIONADOS DEL BADALONA POR EL LOGRO CONSEGUIDO NOS LO MERECIAMOS Y SOBRETODO ALS BETULIANS POR EL ESFUERZO QUE REALIZARON TODO EL PARTIDO INTENTANDO QUE LA GENTE SE ENGANCHARA AUNQUE CUESTA CUESTA

  AMUNT BADALONA

 • enokk

  Felicitats per la consecució del playoff des del Masnou. Diumenge vaig ser al camp animant al vostre equip i pels playoffs no tinc cap dubte que hi tornaré. La nota negativa certs personatges que van al camp només a criticar, encara que diumenge vaig notar una millora en l’animació respecte a partits passats.

  Vinga Badalona cap a 2aA!

 • L'escapulat

  Toni, cuesta cuesta, es verdad que somos una afición fría, pero también reconocer que el domingo ciertas actitudes cambiaron. Yo no vi a nadie reprochar nada en alto a los jugadores. Es más, se les aplaudió en algunas acciones a pesar de salirles mal, etc.

  enokk, gràcies pel teu suport des del Maresme. Pel play-off ha de venir gent del sud i del nord, com qui diria…

  Ningú ha comentat preferències de cara a les eliminatòries! A mi em faria molta il·lusió l’Alavès o el Cádiz.

 • lol

  a mi no me gustarian ni el Cadiz ni el R.M Castilla

 • L'escapulat

  A mi el Castilla tampoco. Si hablamos deportivamente, lógicamente quiero al rival con menos nombre, pero en el plano romántico…prefiero uno de los clásicos!

  El Leganés tampoco me desagrada

 • Richy me la sudaaaaaaaaaaa

  Nada de gracias a toda la aficion porque los unicos que se dejaron la voz fueron los Betulians que no paramos en todo el partido y intentabamos animar a la gente pero ya vemos que la gente esta ahi por estar porque para animar nop esta eeee si no ya se vio el domingo que intentabamos pero la gente no respondia. Creeis que cuesta mucho aunque sea dar unas palmas o algo????? a ver si alguien me da una respuesta razonable porque despues vamos a campos de fuera y la gente aunque solo sean palmas pero todo el campo se implica…. esperamos que los partidos que quedan la gente se anime un poco y asi animamos a los jugadores que lo necesitan. VISCA EL BADALONAAAAAAAA Y VISCA ELS BETULIANS!!!!!!SIEMPRE FIELES!!!!!

  • Anònim

   Tampoc ens passem. A la primera part van animar bastanta estona (si és que cantar “por la mañana sale el sol por la noche salgo yo” se li pot dir animar a l’equip), però a la segona part van començar a animar al minut 15, i dos minuts després, quan va empatar el Gandia van quedar-se muts, precisament quan l’equip més necessitava el suport de la gent.I no van tornar a animar fins que vam fer el segon gol.

 • L'escapulat

  No sé per què entre tots tenim tanta tendència a mirar qui anima, quanta estona i com…

  que els Betulians són els que més animen? Sí.
  que a l’afició del Badalona li costa animar-se? També.

  Ara bé, dir que el diumenge passat no hi va haver un canvi de mentalitat i que l’equip no va notar l’alè del públic crec que seria no dir tota la veritat…

  Però repeteixo que a mi no m’importa tant que la gent no canti, mentre recolzi a l’equip i no escridassi als jugadors a la mínima…

 • TONI

  SENYORS ESTEM MES PREOCUPATS DE VEURE QUI ANIMA MES QUE DEL PARTI D’AVUI DEL QUE NINGU PARLA. SEMBLA QUE HAVENT-NOS CLASSIFICAT ESTIGUI TOT FET I AVUI ENS JUGUEM MOLT,SI TENIM EL PARTIT DE TORNADA FORA SEGUR QUE NO HI HAURA POL_LEMICA PERQUE JA VEUREM QUI HI VA.
  PENSEM EN AVUI I EN PREPARAR EL PLAY-OFF A CASA PERQUE EL CENTENARI BULLI I DEMOSTREM TOTS JUNTS L’AMOR ALS NOSTRES COLORS

  AMUNT AFICIO
  AMUNT BETULIANS
  I VISCA BADALONA