JORNADA 36: ALZIRA 2 BADALONA 1

Escapulats,

Quin desastre, companys. L’equip ha perdut 2-1 a Alzira i es complica la vida de cara a assolir el play-off. Malgrat avançar-nos al marcador amb un gol d’en Sellarès, l’Alzira ha seguit pressionant fins que ha aconseguit l’empat a manca de 10 minuts. A més, quan quedaven 3 minuts, i amb els locals jugant amb 10 homes, un gol de Pulga ha fet bocins tota il·lusió de sumar algun punt a València. De retruc, i per si hi havia algun dubte, hem fet campió matemàtic al Sabadell. A més, l’Orihuela ens atrapa al segon lloc i demà ho poden fer Alcoyano i Lleida. Les coses es compliquen i patirem aquestes últimes dues jornades. Un petit desastre, vaja.

Es podia perdre a Alzira? I tant que es podia perdre. Els valencians van guanyar la setmana passada a Lleida i s’estan jugant la permanència amb el Benidorm i el Mahonés (de fet, avui dormiran fora dels llocs de descens directe), de manera que no era cap bogeria caure avui al Luis Suñer Picó. El que no podíem era perdre repetint la mateixa història de sempre als partits fora de casa (amb l’excepció de Teruel): ens avancem al marcador i després només ens tirem cap enrere a esperar l’error del contrari; ens acaben empatant per pecar de conservadors i, avui, finalment, ens guanyen després de dos badades. En fi, Orihuela-Maó-Alzira: 7 punts perduts i la sensació que a l’equip li falta ambició i consistència quan juga fora de casa. Que el Sabadell es procalmi campió a manca de tres jornades ja no és especialment greu, però sí ho és que ens haguem complicat tant la vida; demà podem quedar 4 equips lluitant per tres places, amb només 6 punts en joc. Emoció n’hi haurà, això segur.

Dit això, i després de la crítica; com sempre, a mirar cap endavant. Resten dos partits (Gandía a casa i Mallorca B fora) i cal donar-ho tot. No hi ha excuses per quedar fora del play-off: si fem les coses bé i no caiem en una depressió estúpida quan queda tan poc per assolir l’objectiu, lluitarem per pujar a 2ª A. Ni el Gandía -que ja ha complert l’expedient- ni el filial balear -que estarà descendit- es jugaran res quan ens enfrontem amb ells. Ara bé, de vegades els equips alliberats juguen millor quan ja no tenen pressió (i, si no, mireu el Santboià). Un altre aspecte positiu a considerar és que tenim l’average guanyat a l’Alcoyano, el Lleida i l’Orihuela, que són els altres tres equips que seran a la lluita. El diumenge que ve al Centenari ha de ser un partit a vida o mort, i no estaria de més que, d’una vegada per totes, anéssim tots amb l’equip (pot ser el darrer encontre de la temporada a l’Avinguda de Navarra).

Avui hem viscut una decepció. Un cop dur. Sobretot, perquè ens entrabanquem amb la mateixa pedra una i una altra vegada. Però somicant i criticant no s’aconsegueix res. Així que si exigim als jugadors que ho donin tot, comencem per exigir-nos-ho també a nosaltres. Quan acabi la temporada ja serà moment de fer valoracions. Ànims, ens aixecarem !

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

28 responses to “JORNADA 36: ALZIRA 2 BADALONA 1

 • jordi

  somos un equipo patetico los jugadores no sienten los colores y tenemos un entrenador cagon.

 • Anònim

  Tenim un entrenador que juga a no perdre, si no fixeu-s’hi que quan hem fet aquests empats tontos ha dit que em guanyat un punt. Marquem i ens tanquem al darrere i al final sempre acabem empatant o perdent. Estem fent un final de temporada molt dolent i seria una llàstima que no aconseguism la promoció d’ascens després d’estar tota la temporada allà. A veure si aquests jugadors i aquest entrenador i per suposat, nosaltres, l’afició, ho donem tot el diumenge per conseguir aquests tres punts contra el Gandia que són tan importants.

 • L'escapulat

  Jo també estic una mica decebut amb Manolo Márquez pel plantejament als desplaçaments. Tinc la sensació que fora de casa sempre busquem l’empat. Jo preferirira jugar a guanyar fora, potser perdríem més partits, però trauríem més punts, segur! De res serveix empatar a Orihuela, Alcoy o Sabadell si després també empates a Maó, Ontinyent… i perds a Alzira, Palma, Sant Boi…

  De totes maneres, no val cremar-ho tot ara. Ara no. Queden dos partits, i el diumenge hem d’animar a l’equip. Si guanyem al Gandía segurament lliguem el play-off. Quan acabi la temporada farem balanços i veurem si la temporada ha estat dolenta o no. En calent és més difícil fer-ho.

  Això sí, si no fem play-off jo em tancaré uns dies a casa, perquè estar més de 30 jornades entre els quatre primers i sortir al final pot ser duríssim.

 • Anònim

  Jo crec que la temporada ha estat bona per lo que es volia aconseguir amb aquest equip que era la salvació.Però tal i com ha anat la temporada, si no s’aconseguiex la promoció d’ascens, semblarà dolenta amb el fet de que em estat tota la temporada allà a dalt de la classificació i sortin-ne en els últims partits en serà una decepció molt gran pel soci.

 • jonyki

  jo particularment estic ja supernervios,a manca de dos partis no hem sabut aprofitar els ocassions i les opcions ja queden poques,vull confiar en l’equip pero cada cop i costa mes…
  l’unic que jo se que diumenge que be tendriem que animar l’equip mes que mai,ja que les vegades que jo vaig sincerament crec que s’anima el suficient l’equip,som una aficio bastant callada,comparant amb altres penyes d’altres equips que vagin on vagin al seu l’equip es sent recolzat per la seva aficio,nosaltres i ara mes que mai tenim que fer sentir als jugadors que tenen una aficio que els estima i segurament que jugaran mes motivats,tenim que colaborar tots l’aficio inclos, aixo es un somni que ara no es pot quedar en res…amunt badalona!!

 • Anònim

  El Domingo todos al Centenari mas que nunca tenemos que estar hay y darlo todo para asegurar el play off

 • TONI

  DOMINGO TODOS LOS QUE QUERAMOS QUE EL BADALONA JUEGUE LA PROMOCION AL CENTENARIO.POR FAVOR TODOS UNIDOS CON UN SOLO OBJETIVO HAY QUE GANAR SI O SI O SI
  YA HABRA TIEMPO DE POLEMIZAR Y SACAR CONCLUSIONES
  NOS ENFADAMOS SI EL EQUIPO NOS FALLA PERO Y CUANDO LE FALLAMOS NOSOTROS AL EQUIPO?

  AMUNT BADALONA!!!!
  AMUNT BADALONINS!!!!!!!

 • jordi

  quiero hacer una reseña estoy muy pero ue muy decepcionado con la junta directiva del club de futbol badalona.no hacen nada por los aficionados de club de futbol badalona.estamos a martes y no oigo nada del partido del domingo ni un solo coche anunciando por las calles de badalona.tampoco hace nada para intentar que el campo se llene el domingo regalando entradas a los colegios o entradas mas baratas para los que esten en el paro..algo para encintivar a que la gente vaya al campo.y en los desplazamiento tampoco se mueven para ayudar al equipo.el sabadell puso 5 autocares a castellon gratuitos para animar a su equipo es una verguenza la junta directiva que tenemos.la conclusion que llego es que no quieren subir a segunda a y solo se preocupan de salir bien en la foto.gracias

 • Anònim

  Això que comentes em fa pensar en uns comentaris que es van fer aquí un temps enrera dient que no hi havia un interés real en que el Bada pugés de categoria…
  És una mica inquietant.

  Sigui el que sigui hem d’anar a mort tots al camp diumenge i animar com mai. Ens mereixem jugar el play-off després de tanta feina i tant d’esforç!

 • Anònim

  Teniu raó, jo ja fa temps vaig dir que el Badalona, si arribaba al final del campionat en zona de promoció d’ascens, feria una mica el ronso en el tema de resultats per no fer la promoció d’ascens i no pujar. El temps de moment m’està donant la raó. Tant de bó, i ho dic de veritat, m’equivoqui, i conseguim fer la promoció i pujar a segona,però com també dieu no s’està fent res per aconseguir omplir el camp diumenge, ni entrada de franc, ni més barates, ni entrada de un soci amb acompanyant. Però malgrat tot això els que siguem em de recolzar al equip i guanyar, i aconseguir jugar la promoció d’ascens, els socis ens ho mereixem i crec que els jugadors també per la temporada que han fet.

 • L'escapulat

  S’està comentant un tema força important, i un fantasma que plana per l’afició sempre que ens trobem en una situació similar… recordeu contra el Linares? força gent va comentar que donava la sensació que l’equip no volia pujar, que no convenia a la ciutat.
  No ho sé, jo ni m’ho plantejo. Els jugadors són professionals i ells volen guanyar sempre. Si pugem, el marrón seria per l’ajuntament i altres estaments, no pel propi club. No caiguem en aquest joc: m’hi jugo el que vulgueu que diumenge veiem uns jugadors que ho donen tot.

  Jordi: totalment d’acord. Fa temps ja vaig criticar que la directiva no posés facilitats, sobretot a la gent jove, per fer-se soci del Bada. L’únic descompte existent és per a les dones, i no és que hi estigui en contra, però no veig quin sentit té. TOTS els clubs catalans donen facilitats a la gent jove per animar a l’equip. Després tenim un camp que no omplim, i la mitjana d’edat és alta. Cal fer un gest per part de la directiva per incentivar la gent jove! I pel que fa als desplaçaments, ni en parlem. Si no fos pels betulians… en fi.
  A veure si aquest debat arriba al club i es mouen per, si arribem al play-off, fer que el Centenari s’ompli de debò.
  De totes maneres, omplir el camp al play-off és fàcil, quan no ho és és omplir-lo durant l’any.

  Des d’aquí agrair les vostres opinions, això demostra que nosaltres no estem morts i que ens importa cap on va el CFB.
  Ànims i diumenge tots al camp.

 • Anònim

  Hola a todos, creo que si hay algo injusto es hablar sin ser conocedores de la realidad o no querer verla, igual nuestra realidad no nos gusta,,,yo me he apuntado a 3-4 desplazamientos que se han organizado desde el club y si no recuerdo mal, el mas caro 70 euros y 60 el más económico; (entrada, autocar, hotel en media pensión), no se ha podido hacer ninguno, el mínimo para poder salir 40 plazas,,,también me consta que cuando nuestro campo tiene mejor aspecto, no es porque sí,,,y también sé que hay acuerdos con los otros clubs de la ciudad, yo he podido conseguir alguna invitación desde el equipo de mi barrio, C.D. Pomar,,, AAVV, entidades,,, etc,,,pero ahora ésto no es lo más importante,,lo más importante es que el domingo todos estemos con nuestro equipo, animemos desde el primer minuto y que el equipo contrario lo note,,,FORÇA BADA!!!

 • oscar

  El lunes puede ver minut 91 y es increible como se perdió el partido, que coño hacía Robles regateando delante del área en el minuto 80… ya nos ha pasado mas veces… Manolo y Cámara tendrían de solventar estos fallos que nos pueden coster mucho. Tb falló Sidibé… ostia las pelotas hay que mandarlas lejos del área.. como hacen el resto de equipos de 2ºB… parecemos unos pardillos

 • Anònim

  Bé un altre contra que juga diumenge contra nosaltres és que el partit és retransmès per Esport3. Justament aquest partit l’han de fer per la tele?. Mireu que han tingut partits per fer per la tele, però no han de fer el d’aquest cap de setmana.

 • jordi

  la gente no puede pagar 70 euros por persona .una familia de 4 personas son casi 300 euros en la epoca que estamos es mucho dinero.por que no haces desplazamiento de ida y vuelta a 10 euros veriais como la gente va.el dia del alzira mas de 20 personas me preguntaron que si haciamos autocar y les tuvimos que decir que no por que no podemos y el club no ajuda.no havia tiempo.si nos jugamos la classificacion en el ultimo partido se ira los jugadores solos.ah preparado algo el club????????.tanto que nos metemos con la peña cuando tiene un partido que se juega algo importante regaalan entradas en los mercados y hay un coche recorriendo toda badalona anunciando el partido.el badalona hace lo mismo???????????no pasamos es un partido mas,que verguenza

 • Anònim

  Jordi, el último partido es a Mallorca, por lo que si no han preparado nada a campos más cerca aquí en la península, menos van a preparar viajes baratos a un campo que tienes que ir en barco o en avión, que es un viaje mucho más caro.A lo mejor me equivoco, pero …..

 • Anònim

  Jordi, si en campos de aquí la península, como por ejemplo Alzira, no se ha hecho nada, imagínate en el último partido que vamos a Mallorca, que hay que ir en barco o en avión, si van a hacer algo que el viaje es mucho más caro. A lo mejor me equivoco pero….

 • L'escapulat

  Es veritat que els gols que ens fan són de traca… no sé què dimonis passa en aquests desplaçaments que fem coses molt estranyes. Per exemple a Maó David Valle fa una cagada incomprensible quan sempre ha demostrat ser un dels millors porters de la categoria.
  No s’enten que amb 1-1 i jugant l’Alzira amb 10 ens facin el segon amb una “machada” d’un jugador…

  Dit això, ara no serveix de res ja lamentar això. Des d’aquí demano a tots els que tinguin carnets o entrades o invitacions o el que sigui, que animin a amics, coneguts o familiars per anar diumenge al camp, perquè nosaltres també hem de posar de la nostra part, dic jo.
  Penso que pels temps que corren 60€+entrada és pasta per un desplaçament, més enllà que no tothom pot/vol passar tot un diumenge fora de casa, però això ja són altres temes.

  Diumenge hem de fer sentir als jugadors que no ens conformem amb una bona temporada. Volem pujar. Així que el primer gol l’ha de fer l’afició.

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  Molt bé, ja passivitat general, és evident!……com en moltes altres ocasions, tothom s’anima a participar quan hi ha un resultat negatiu……No podem deixar per uns moments el pesimisme per favor? El que hagi d’anar al centenari a criticar. per favor que es quedi a casa, almenys aquesta jornada….Després del partit ja valorarem d’ acord?
  Aquesta setmana l’equip necessita el suport, és una oportunitat única.
  Si després ens clssifiquem ja en parlarem….no os sembla un premi prou important, jugar almenys una eliminatòria d’ascens?……….
  Vinga per favor ,animeu-vos , em sumo amb tots els optimistes a fer que el centenari només sigui una mostra de suport aquesta setmana
  La derrota a Alriza ja és història….vinga !!!!

 • jordi

  estoy de acuerdo y pido que todo el campo anime de una puta vez.no solo los betulians que los pobres son los unicos que dan la cara.los de tribuna los del banquillo todo el estadio.

 • TONI

  ESTA CLARO QUE EL DOMINGO IREMOS A ANIMAR COMO MINIMO LOS QUE LLEVAMOS YENDO TODA LA TEMPORADA PERO ESO NO QUITA ESA SENSACION TAN MALA DE DUDA QUE ES LIBRE DE EXISTIR EN CADA UNP DE NOSOTROS.ESO SI LA DIRECTIVA ME ESTA DECEPCIONANDO UN POCO EN CUANTO A MOVILIZAR LA MASA SOCIAL

 • Anònim

  Tienes razón Toni, la directiva está como parada, no haciendo nada para que la gente acuda el campo el domingo. Sólo han sido los jugadores los que, mediante las entrevistas en Tele Badalona, han dicho que necesitaban la ayuda del público.
  Parece que a la directiva no les importe para nada que el equipo haga la promoción de ascenso.

 • Anònim

  hola , me llamo toni y soy el presidente de la peña betulians , os pido k este domingo esteis todos con el equipo , y aunque no os sepais las canciones espero k os duelan las manos de acompañarnos y aplaudir al equipo xq ahora lo necesitan mas k nunca os necesitan a vosotros y nosotros , sera dificil la azaña de intentar subir de categoria pero k no sea por nosotros , todos al centenari con bufandas y camisetas representando a esta ciudad k tanpoco ha echo por este club ,pero bueno eso ahora no es importante lo importante es nuestro equipo, gracias y espro vuestro apoyo.

 • L'escapulat

  Sembla que l’aficionat tampoc està tan mort com sembla,no? Déu n’hi do amb la participació.

  Toni, la gente tendría más camisetas del Bada si las volviesen a vender en el estadio como antes… pero muy buena la iniciativa de que todo el mundo que tenga una camiseta la lleve el domingo. En lo que respecta al tema de animar, yo sólo pido que, COMO MÍNIMO, no se falte al respeto a los jugadores y se les empiece a criticar al mínimo fallo.

  Va collons, que aquí tots volem el mateix, veure el Badalona a 2a A,no? Totes aquestes crítiques les podríem canalitzar a finals de temporada, si s’escau. Ara per ara, queda l’últim partit al Centenari i s’ha d’anar a mort amb els 11 que saltin a la gespa.

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  Tens raó demà tots a mort amb l’equip, les crítiques o els elogis, tant de bó sigui lo darrer, quan acabi la temporada. L’afició no està morta i tots volem el mateix un Badlona a segona A i reviure el partit del Villareal B el dia que vem pujar a Segona B.
  Amunt Badalona ara més que mai

 • TONI

  arriba el dia,tots al centenari!!!!!!!!

  AMUNT ESCAPULATS

 • L'escapulat

  Avui no plourà, el Lleida ha perdut i hem d’estar tots TOTS amb l’equip. A animar i a portar-los en volandes.

  AMUNT BADALONA

 • TONI

  NO SE PUEDE FALLAR,SI GANAMOS HOY PLAYOFF MATEMATICO.VAYAMOS A MALLORCA SON APUROS QUE YA HEMOS VISTO HOY DE LO QUE SON CAPACES.
  YO YA ME HE PUESTO LA CAMISETA TOTS AL CENTENARI

  AMUNT BADALONA