JORNADA 35: BADALONA 2 ALICANTE 2

Escapulats,

Quin partidàs que vam viure ahir els que vam anar al Centenari !

Sobre el terreny de joc hi havia el millor equip de la competició a casa contra el millor equip de la lliga lluny del seu estadi. Resultat: un duel molt atractiu i un autèntic espectacle, on podia haver passat absolutament de tot. Llàstima, però, que el Badalona no pogués aconseguir els tres punts. Les derrotes d’Alcoyano i Lleida a casa, malgrat tot, fan una mica més dolç aquest empat. Una petita reflexió: l’Alacant, un equipàs que va passar ahir per l’Avinguda de Navarra, no disputarà el play-off per l’ascens; nosaltres, segurament, sí. Hem d’estar orgullosos del que s’està aconseguint aquesta temporada.

Ahir l’equip sortia amb tota la confiança que li donava la seva victòria a Terol i, després d’uns minuts inicials de domini alacantí, es va posar les piles i va començar a pressionar i a apretar cap amunt. De fet, podem dir que durant una bona estona vam tancar els de Vicente Borge al seu camp. Fruit d’això tenim el gol en pròpia de Dídac, després d’una demostració de força i sacrifici de Santi Villa, que va fer un sprint espectacular per acabar centrant la pilota i provocar l’error del defensa. A més, a la segona part Villa serviria el còrner del 2-1, en una rematada marca de la casa d’Antonio Robles, un altre jugador que està en un estat de forma esplèndid, i que corregia així l’error que ens havia costat l’empat a la primera part. També és de justícia destacar el bon moment de Pugui: ahir va ser un corcó per a la defensa visitant i ho va donar tot. A més, crec que Pugui ens dóna una cosa més que important: el perill al còrner. Ahir tots els còrners que va picar van ser perillosíssims; amb Villa i ell en aquest estat de forma, la pilota aturada es converteix en una arma molt poderosa que hauríem de potenciar (sense oblidar els xuts trencadors d’Óscar Ramírez).

El segon gol dels visitants en un contratac mortal va sentar-nos com un gerro d’aigua freda, però no oblidem que és l’Alicante, un dels millors equips de tota la 2ª B. A més, per a ells era un partit a vida o mort, i el van plantejar a tomba oberta, arriscant moltíssim al tram final del partit: els últims deu minuts van ser un autèntic espectacle per a l’espectador, amb constants contres i arribades, en què podia haver passat de tot. Al final, 2 a 2 i una sensació agredolça: tenim el play-off quasi a la butxaca i ahir vam jugar un partidàs. A més, els perseguidors van fallar. D’altra banda, gairebé hem dit adéu a les opcions de quedar campions i aquesta setmana podem quedar a 3 puntets del cinquè. Això sí, tenim l’average guanyat amb tots els rivals directes a excepció del Sant Andreu, i els últims dos partits els jugarem contra equips que no es jugaran res (Gandía a casa i Mallorca B a Palma). Ara bé, l’Alzira ens va fer un favor guanyant a Lleida però ara això vol dir que els llevantins aniran a mort el proper dissabte, ja que tenen opcions reals de permanència. No hem de perdre la concentració! Ho tenim tant a prop, escapulats, tan a prop…

AMUNT BADALONA

El Bocamoll: un gol anul·lat per fora de joc dubtós i el segon gol de l’Alacant que arriba després d’una falta no xiulada a Sellarès… Déu n’hi dó, Calderé, déu n’hi dó !!!!


Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

8 responses to “JORNADA 35: BADALONA 2 ALICANTE 2

 • Anònim

  Respecte al partit, partit maco entre dos equips que volian guanyar. Llàstima de no conseguir els tres punts, sino ja gairebè tindríem la promoció asegurada.
  Per l’altre part les declaracions de “bocamoll” Calderé van fer efecte, àrbitre canari, gol anulat, no ser si injustament dons a la meva posició no ho vaig veure bé, el segon gol bé de una falta a Marc Sellarès que no pita i altres decisions contra el Badalona que no ens van afavorir per res.
  Després del partit, com sempre pasa, alguns aficionats, critican a Manolo Màrquez i al joc del Badalona, són aquells aficionats que quan guanyem que bons som i quan perdem o empatem que dolent és l’entrenador i no s’en adonan que el equip d’aquest any no estaba fet per lluitar pel la promoció d’ascens però en canvi hi som.
  Vinque que només queden tres partits.
  Amunt Badalona

 • L'escapulat

  Sí, suposo que en Calderé estarà content aquesta setmana. De moment li dedicarem “el bocamoll” cada cop que els àrbritres ens perjudiquin.

  Pel que fa a les crítiques del públic, no les entenc ni les entendré mai. Criticar al míster per un canvi amb la gran temporada que està fent és demencial, igual que escridassar David Prats cada cop que falla una passada. Un jugador que ha donat tant a aquest club i que alguna temporada era l’únic que veia porta… renegar d’ell ara que és al final de la seva carrera hauria de ser pecat.

  Ànims al Prati, que segur que tornarà a ser decisiu, i

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  A vegades el mister fa canvis que no s’acaban d’entendre. Per exemple jo no vaig entendre el canvi de Marc Sellarès en el partit de diumenge, suposo que les seves raons tindría, però Marc Sellarès és un home lluitador al davant i que en qualsevol moment et pot fer un gol igual que en Prati.Però bé això ja és aigua pasada. Ara hem d’anar a guanyar a Alzira, que ja serà prou difícil.

 • oscar

  S’ha de puntuar a Alzira sigui com sigui… i la defensa que ha sigut la millor durant tota la temporada ara no pot fallar, s’ha d’estar molt concentrats i no complicarse la vida

 • TONI

  Es momento de estar todos con el equipo, la situacion de este momento nadie se la esperaba y hay que continuar con la ilusion hasta el ultimo minuto.Es cierto que hay cambios que casi nadie emtiende que a beces nos gustaria que el mister diera 4 gritos cuando el equipo desconecta o nos complicamos la vida atras.Hemos cedido puntos inexplicables BENIDORM O MAHONES llevan 3 puntos de los ultimos 21 y 30 posibles respectivamente y con nosotros han puntuado o derrotas con SANBOIA O BALEARES.ahora con ALZIRA no podemos volver a perder como otras veces cuando eran colistas por mucho que se jueguen la vida nosotros tambien nos la jugamos.

  AMUNT BADALONA TOTS CONCENTRATS TOTS TREMPATS TOTS AMB L’EQUIP

 • L'escapulat

  Quanta raó tens Toni, tothom hauria de fer com tu, dient el que pensa encara que siguin crítiques però tenint molt clar que, fins al final de temporada, s’ha d’anar a mort amb l’equip. Quan acabi tot ja farem valoracions, però ara tota la nostra energia amb el Bada.
  L’Alzira es juga la vida però nosaltres som millors i hem de guanyar sí o sí. Després vindran dos rivals que no es jugaran res i hem d’assegurar la segona plaça.

  AMUNT BADALONA

 • Cala

  Vaig escoltar el que va dir en Calderé i la veritat és que es va sobrar molt!!! Aquest senyor s’hauria d’enrecordar quin és al seu passat i si té proves d’alguna irregualritat per part del C.F.Badalona o de qualsevol altre club que ho demostri. Que és molt fàcil llençar la pedra i amagar la mà.

 • L'escapulat

  Malauradament, Cala, avui dia al periodisme tothom pot dir de tot i no se li exigeixen explicacions ni una mica més de rigor…

  Però és el que hi ha! Cadascú és amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules !!!