JORNADA 34: TERUEL 1 BADALONA 2

Escapulats,

Què important ! Què important ! Què important !

Què important és la victòria d’ahir, i què importants els 3 punts que s’han sumat a Teruel! Després d’unes setmanes  on semblava que l’equip no acabava de rutllar, i en què els escapulats començàvem a tenir alguns dubtes sobre la nostra presència al play-off, el grup ha reaccionat amb un triomf importantíssim a terres aragones. Dos gols de Xavi Muñoz ens confirmen a la segona posició i, a més, tornem a deixar el cinquè classificat, l’Orihuela, a 5 punts (quan només en manquen 12 per disputar). En definitiva, les coses pinten molt millor i podem tornar a enfrontar el futur amb una mica més d’optimisme i, sobretot, confiança, en un equip que ha demostrat altra vegada que, malgrat les dificultats, sap donar el do de pit quan més falta fa.

La jornada 34 no només ha estat transcendent pel nostre bon resultat. Per primera vegada des de feia moltes jornades, els quatre equips de dalt han guanyat, de manera que els tres punts han servit per molt més: han servit per mantenir la distància de 2 puntets respecte Alcoyano i Lleida, i també per seguir forts allà dalt. És a dir, la primera setmana que han guanyat tots els equips capdavanters, nosaltres hem respòs. Un 10 per a l’equip. També és veritat que el Teruel no és dels millors equips de la categoria, però tampoc ho eren el Mahonès o el Santboià, equips que ens havien amargat anteriorment. Per primer cop el Badalona ha sabut mantenir un avantatge al marcador i ha tingut l’ofici suficient per aguantar fins al final. Patint, però amb seriositat i serenitat: així arribarem al play-off, i només així tindrem opcions per pujar, que ningú ho dubti.

Aquest divendres a les 12h tenim un partit a vida o mort contra l’Alicante. El coixí dels tres punts a Terol ens atorga el privilegi de no haver de guanyar sí o sí als de Vicente Borge, però pels valencians serà l’última opció per entrar a la lluita , i aniran a totes. A més, és el penúltim partit a casa (el darrer serà contra el Gandía), així que és una ocasió perfecta per deixar la mandra i anar al Centenari a veure un dels millors partits de la jornada. Un triomf, a més, ens asseguraria pràcticament quedar entre els quatre primers. No teniu ganes de jugar la promoció 5 anys després? Doncs açò, tots al camp !

LES DECLARACIONS DE CALDERÉ

Molt sorprès i decebut he quedat després de les declaracions del nostre exentrenador, Ramon María Calderé. El de Vila-Rodona va declarar ahir, literalment:

i tant que pujaran a 2a, aquests, amb les influències que tenen. Ja m’ho conec jo, si he estat allà tres anys i conec tot el percal.
 

En fi, lamentable la seva intervenció, i a mi personalment em fan bastant de mal aquestes paraules. En fi, cadascú és lliure de dir el que vulgui, però per una persona que ha rebut l’afecte de l’afició escapulada és molt lleig proferir unes acusacions similars, amb aquest ressentiment injustificat.

Amic Calderé, quan tornis al Centenari no esperis la catifa vermella, aquest cop !


Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

10 responses to “JORNADA 34: TERUEL 1 BADALONA 2

 • Anònim

  Si senyor, patiment fins l’últim moment, nervis per ho que ens va pasar a les dues últimes sortides, però aquest cop no vem tenir tanta mala sort. Els jugadors ho van donar tot i van tenir el premi que es mereixian.
  Ara a per l’Alacant divendres que bé.
  Amunt Badalona.

 • Anònim

  Heu llegit les declaracions de Calderé al final del partit d’ahir?.
  “Amb aquestes influències clar que el Badalona pujarà a 2ona.Mouen els fils de manera fenomenal.Conec “el percal” he estat 3 anys allà.Sidibé hauria d’haber estat expulsat al minut 65, i amb arguments, però clar, sempre perjudiquen als més “pobres””.
  Aquestes declaracions les he tret de la web del Futbol Catalunya, molt bé Calderé, crec que s’ha pasat. Després quan ve aquí l’aplaudim com si fós un rei, li vem donar l’insignia d’or i brillants del Badalona, i ara ens deixa verds.No se que en pensareu vosaltres.
  Amunt Badalona

 • L'escapulat

  Déu n’hi do, en Calderé…

  Ja ho comento a l’entrada, però em sembla realment força lamentable…
  A més em vaig quedar molt sorprès. Algú sap a què ve aquesta sortida de to? Ja sabem que ell és un home de sang calenta, però que jo sàpiga va sortir bé del club,no?

  No sé com s’haurà vist açò des del club…

  En fi, girem fulla i ara a mort els dos partits que ens queden a casa!

 • Anònim

  Penso que en Calderé intenta justificar-se davant la seva parròquia per la seva temporada a Terol, que ocupa el 13è lloc de la classificació. Si ja ho sabia com funcionaven les coses aquí perquè hem hagut de patir i patim tant per ser on som!!!! Calderé, els nervis són molt mal consellers! Tú sí que tens “percal”!!!

  Amunt Bada! I divendres a assegurar els playoffs! A Segona!!!

 • Anònim

  Muy importante victoria en teruel, ya tocaba pero pero pero siempre hay un pero esto sin los demas no significara nada, k quiero decir? facil, señores socios, simpatizantes, k esperamos para llevar a nuestro equipo en volandas k esperamos a sacrificarnos un poquito y demostrar k si k sentimos esos colores pues vamos a demostrarlo vale ya de tribuneros y gente k solo va a criticar a nuestro equipo k mas pueden hacer para k estemos y animemos un partido, les hace falta nuestro apoyo y cuando digo apoyo es de todos no de los de siempre los BETULIANS los unicos k por lo menos intentan estar al lado del equipo , lo prometo este viernes sere el primero en tocar las palmas y intentar seguir los canticos de esos chavales , el problema k tienen muchas canciones jajaja pero lo intentare, espero k todos vosotros tambien les acompañeis gracias un saludo a todos visca el badalona

 • Anònim

  A mi també em sorprenen les declaracions del Calderé, i sobre els Betulians, ja fa un parell de temporades que cada vegada cantan menys i el timbal s’està més estona al terra que tocant.

 • KIKO SERRA

  He de dir que les declaracions que va fer el “mister” del Terol el Sr.Calderé un cop acabat el partit contra el nostre estimat club,m’han sorprès d’una forma molt desagradable,i al mateix temps totalment fora de lloc i fora de to,la veritat és que no m’esperava una reacció tan despectiva ia més una falta de respecte cap a una entitat com el Badalona on va estar tres anys i pujant l’equip a segona divisió B,i amb l’agreujant que en el Badalona,estant i no estant en el club,sempre se l’ha tractat com un senyor,vull pensar que tot que tot ha estat conseqüència d’un “calenton”,perquè si no és així,li aplicaria el refrany que diu “De porc i de senyor es ve de bressol.

 • Anònim

  Encara que hagi estat un “calenton” això no ho ha de dir.Ha de mesurar les seves paraules, perque ,sempre que ha vingut aquí ,se l’ha tractat com un senyor, i no s’el va fer fora, si no que va marxar ell.
  Ara la propera vegada vegada que vingui al nostre camp amb un altre equip espero que s’el rebi com es mereix després d’aquestes declaracions que ha fet.

 • L'escapulat

  Marxo cap al Centenari !

  Alcoyano i Lleida ens han fet un regalet dels bons; els dos han perdut a casa i si guanyem avui això estarà fet, amics!

  Ja no plou i avui no hi ha excuses de cap mena.

  AMUNT BADALONA!

 • L'escapulat

  Llàstima de no guanyar avui…

  Quin partidàs, però !!