JORNADA 33: BADALONA 0 BENIDORM 0

Escapulats,

Avui no es podia fallar i s’ha fallat. Era molt important no deixar passar la oportunitat de col·locar-nos a 5 punts de la zona de play-off, però no ha pogut ser. Després d’una primera part prometedora, i en la qual hem tornat a perdonar la vida al nostre rival (rematada al pal inclosa), a la segona part hem tornat a pecar d’innocents i de falta de profunditat. Els nostres jugadors han pres les decisions incorrectes en els moments en què s’intuïa el gol i, a més, també hem tingut un pèl de mala sort, tot s’ha de dir. Fins i tot podia haver volat un puntet si els alacantins arriben a aprofitar alguna ocasió bastant clara que han tingut als darrers instants. Per rematar una tarda decebedora, Sellarès ha vist la targeta vermella per saltar amb els colzes per endavant. No ha estat el dia del Badalona.

0 a 0 i la sensació d’haver desperdiciat una altra oportunitat per evitar patiments als darrers partits (i ja en van…), és el primer que m’ha passat pel cap quan l’àrbritre ha xiulat el final del partit avui a l’Avinguda de Navarra. El Sabadell ha tornat a guanyar (0-1 al Narcís Sala) i ja s’escapa definitivament com a primer classificat. Els del Vallès ja ens treuen 5 punts i són a 8 del 5è classificat, així que ja els podríem donar com a quasi-campions. A més, cal reconéixer-ho, els homes de Lluís Carreras estan fent una temporada sensacional i realment mereixen estar allà dalt. L’empat d’avui (un altre 0-0 !!!) és especialment dolorós perquè a les 17h ja sabíem que tant l’Orihuela com l’Alicante havien punxat en els seus compromisos. A més, l’Alcoyano també ha palmat a casa en el derbi contra el Gandía. Així doncs, hem llançat per la borda una altra oportunitat per a posar distància entre els nostres màxims perseguidors. De moment ja som només a 3 puntets de l’Orihuela, l’actual 5è (amb la seva victòria per 3-0 contra el Teruel, el Lleida ja és quart). A manca de 5 jornades, ara sí que estem en una situació límit. Caldrà pixar sang per aconseguir estar entre els quatre primers.

Potser entre tots també hauríem de tenir en compte un factor: aquest equip no estava destinat a lluitar per pujar. Siguem honestos i sincers amb nosaltres mateixos. Quants, de nosaltres, esperàvem que el Badalona fos on és ara a aquestes alçades de temporada? Ben pocs, açò segur. Ho dic perquè sembla que de vegades ho oblidem. És necessari i just que tots recordem això sempre i que no pequem d’hipòcrites, reclamant ara que l’equip assoleixi uns objectius pels que en un principi no estava preparat. Ara bé, això no vol dir que no haguem de ser ambiciosos ! Ambició, tota. Pressió, cap. Hem d’estar molt contents de la temporada que han fet els nostres jugadors i, com diuen alguns, gaudir del moment, ja que tot el que ve ara és emoció de franc. O és que hem oblidat les nefastes i avorrides dues temporades anteriors? Alegrem-nos d’estar on estem actualment i tots a remar en un sol sentit per assegurar la segona plaça, que ens asseguraria jugar la primera eliminatòria contra un quart. Ànims i a apretar aquestes últimes setmanes, començant el diumenge a Teruel. A veure si d’una vegada per totes omplim el Centenari aquests dos últims partits que resten.

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

10 responses to “JORNADA 33: BADALONA 0 BENIDORM 0

 • Anònim

  Tens raó que hem de ser sincers amb nosaltres mateixos i alegrar-nos pel lloc on som però, a falta de tan poquet per acabar, el que fa por és que perdem el que tenim. És impossible no emocionar-se i enrabiar-se sobre tot perquè ens manca gol. I sense gols és impossible guanyar! Anar d’empat en empat (i sort que la resta de rivals no estan fins!) només reforça aquest conformisme i emmascara la falta de gol.

  Siguem positius i endavant. I que serveixi l’experiència d’aquest any per al vinent. Necessitem més instint assassí a l’àrea!

 • Anònim

  Estic d’accord de que aquest equip no es va fer per estar a dalt, i que això és una cosa que ens ha vingut de més a més, però ja que hi som ho hem d’aprofitar i almenys hem de quedar dels 4 primers i tenir el premi de la promoció i sap greu com s’ha escapat sis punts aquests 3 darrers partits (Oriola, S.Mahonés i ahir) i ara, com bé dius escapulat, per conseguir una de les quatre primeres posicions haurem de pixar sang.
  Una altre cosa que critico desde aqui és que, en el partit d’ahir, quan estavem el temps afegit un soci va llençar un parell d’insults cap el nostre entrenador.Podem estar d’accord o no a com està portant el partit, però d’aquí a insultar-lo ja es pasar-se.Ho dic per que jo estava darrera la banqueta i ho vaig sentir.
  Vingue dons a lluitar els 5 partits que quedan i cap a la promoció d’ascens.
  Amunt Badalona

 • Anònim

  La veritat és que no vaig molt al camp del Centenari, però ahir era un partit que es podia guanyar i es van deixar escapar 3 punts massa valuosos. El Benidorm va demostrar que no té qualitat suficient i el Badalona no va saber-ho aprofitar.

 • L'escapulat

  Sí, la veritat és que no guanyar al Benidorm es pot qualificar de decebedor. Però el passat és el passat i ara el que toca és estar a mort amb l’equip aquestes últimes cinc setmanes.
  Jo sempre he criticat els que van al camp només a despotricar i cridar als jugadors, però com diu aquell, també estan en el seu dret… No és l’actitud apropiada, al meu entendre.

  Si finalment no quedem entre els quatre primers serà una autèntica decepció: seria inútil negar-ho. Però amb el pas del temps hauríem de fer una reflexió, i és que aquest equip ha complert l’objectiu de la temporada i amb nota: LA PERMANÈNCIA.

  Confio en una reacció aquestes darreres setmanes, hem de guanyar com a mínim 3 partits! A veure si a Terol, Alzira i Mallorca podem treure’n alguna cosa de profit, ja que són tres equips que en principi es jugaran poca cosa més que l’honor…

  Ànims i Amunt Badalona!

 • Anònim

  Avui he pasat pel ajuntament davant d’aquella colla que parlan del nostre equip i he m’he aturat amb un senyor garn que conec que estaba allà, per fer un petit comentari del partit del diumenge. Ha vingut un altre i m’ha dit que el millor és que el Badalona no faci la promoció d’ascens per que els altres equips són millors, que el Badalona no té equip, la veritat jo l’he dit que si tota la temporara hem estat en zona de promoció almenys ens mereixem fer-la com a premi per la gran temporada feta, encara que després no conseguim pujar, però que ens ho mereixem, i ell dient que no, que el Badalona no té equip per fer la promoció i que tota la temporada s’ha avorrit al camp del centenari. La veritat és que jo no entenc a la gent.L’any d’en Julià Garcia ens vem avorrir més, vem quedar campions i erem els millors del món, aquest any pasa el mateix i no ens mereixem res.
  La veritat sóm uns incomformistes.
  Amunt Badalona

 • L'escapulat

  Tampoc entenc aquesta actitud, jo…

  Més que res perquè tinc unes ganes boges de viure un partit de play-off a l’estadi, que el camp s’ompli, i que poguem somiar ni que sigui uns dies amb l’equip a 2a A.

  No ens enganyem, no estem fent un joc vistós aquest any, però el Milan tampoc i té 5 copes d’Europa, i Grècia va guanyar una Eurocopa fent un xut per partit.

  Menys hòsties i més estar a tope amb l’equip. Si juguem promoció hem d’omplir el camp a casa i a fora desplaçar-nos.

  AMUNT BADALONA !!!!

 • Anònim

  Vila-Rebollo-Pepín:

  És veritat que l’equip no està pensat per a promocionar, però és desesperant veure com van fallant tots els teus rivals, tret del Sabadell, i que siguem incapaços de guanyar equips de la part baixa. L’únic consol és que davant dels equips més forts ho fem més bé.

 • Anònim

  Vila-Rebollo-Pepín:

  Per cert, diumenge va debutar l’Isaias amb l’Espanyol.

 • L'escapulat

  Sí, i va estar força correcte, pel que m’han dit.

  Ja he vist algun mitjà on es parla del “canterà de l’Espanyol”. Però suposo que és el que toca…

  Gran jugador, Isaías. Espero que li vagi molt bé, que té molta qualitat. Un crack.

 • L'escapulat

  Per cert, confirmat, segons vam saber ahir a través de Ramon Duran a RCB, que el partit contra l’Alacant serà divendres dia 22 a les 12 del matí.