JORNADA 31: ORIHUELA 1 BADALONA 1

Escapulats,

Bon empat del nostre equip a Oriola. Quan resten només 7 partits per acabar la temporada, el més important ara és no perdre punts innecessaris i, sobretot, no perdre’ls enfront de rivals directes. I l’Orihuela n’era un.

Ara bé, és veritat que ha estat una autèntica pena. L’Orihuela ha jugat més de mig partit amb 10 homes després de l’expulsió de Benja, i nosaltres ens hem avançat al minut 19 amb un gol de Sellarès. Pel que hem pogut seguir a través de la retransmissió d’RCB, el Bada ha fet una molt bona primera part, però a la segona ens hem vist superats per l’Orihuela i David Valle ha hagut de tornar a fer miracles per salvar-nos. I, és clar, de tant arribar al final en una jugada tonta els alacantins han acabat empatant. Una pena i una altra ocasió perduda per a agafar moral i sentenciar la classificació per als play-offs. Una llàstima sobretot perquè dels equips de dalt només el Sabadell ha guanyat (i ens torna a treure el primer lloc). El Castelló i el Sant Andreu han empatat a casa contra equips de la part baixa (Alzira i Mallorca B, respectivament), mentre que Alcoyano i Alicante s’han repartit els punts. Així doncs, de guanyar haguéssim continuat líders i amb 6 punts de diferència sobre el 5è, que a aquestes alçades són moltíssims.

Malgrat tot, hem de mirar el cantó positiu. Seguim a més d’un partit de distància del Sant Andreu (a 4 puntets) i falta una jornada menys. A més, la setmana que ve anem a un camp que, si bé és difícil, ens porta bons records, ja que l’any passat hi vam guanyar per 0-3 i va suposar l’inici de la remontada i la salvació del club. A més, els de Maó porten 7 partits consecutius perduts. També és veritat que vam perdre al camp del Santboià, que sobre el paper era un rival dèbil, així que cap confiança. Hem d’anar a les illes a per totes i a sumar els 3 punts, però amb humilitat i la certesa que serà complicat. Cal tenir en compte que la jornada que ve no hi ha cap enfrontament directe entre els conjunts capdavanters, de manera que una derrota suposaria un pas enrere i tornar a mirar enrere a la classificació. Cada cop el marge d’error pels equips és més estret, els clubs s’hi juguen molt i tothom lluitarà fins al final: tingueu per segur que ningú ens regalarà res !

En el pla extraesportiu, podríem parlar de la repercussió de les declaracions del president Casquete a la conferència de dimarts passat, en què va confirmar que aquest proper dimarts el ple de l’Ajuntament aprovarà, per fi, el projecte per al nou estadi de futbol de la ciutat i pel nostre CF Badalona. Què en penseu de tot plegat? Hem de confiar en l’administració, aquesta vegada, o tot quedarà en aigua de figues com fins ara? L’oportunisme de les eleccions es nota, però és el que hi ha, i tenim els polítics que tenim… Ja és hora que el consistori recordi que aquí hi ha un equip de futbol que defensa el nom de la ciutat arreu i que, sovint, no rep el reconeixement que es mereix. Cal fer sentir la nostra veu i reclamar que no se’n recordin de nosaltres només quan els convé. Nou estadi JA !

 

AMUNT BADALONA


Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “JORNADA 31: ORIHUELA 1 BADALONA 1

 • Anònim

  Bon dia, a la web diu valuos empat. Estic d’acord en part, perque , veient el desenvolupament del partit, el Badalona s’hagués tingut d’emportar els tres punts ahir d’Oriola. Jugant tota la segona part amb un jugador més i amb el marcador a favor aquest partit era nostre.I menys malt que “sant” David Valle ens va salvar amb un parell o tres d’intervencions de les que ja ens té acostumats, per que sino encara perdem i tot.
  Jo, la veritat, quan va acabar el partit estaba força empipat, els tres punts eran nostres i no els vem saber guanyar.
  Després vair sentir a Manolo Marquez dient que això pasaba per la mentalitat de l’equip que no habia jugat com a la primera part, crec que és ell que ha de fer reaccionar als jugadors si no ho estàn fent com ell creu que ho han de fer-ho. Tenim un jugador al mitg del camp amb experiencia a primera divisió,M.Angel que tindria que ser el que fes anar el equip en aquests casos, però M.Angel no està donant,crec jo, lo que de ell s’esperaba.
  A veure si la setmana que be treiem els tres punts.
  Amunt Badalona

 • Anònim

  Crec que ara el que interessa és mantenir el cap fred i els nervis ben templats. Ja tindrem temps! L’empat d’ahir és fruit d’haver perdut una mica això i ara per ara no estem per experiments, sobretot perquè els capdavanters van molt apretats.

  Pel que fa al tema del camp, penso que és oportunisme polític pur i dur. Perquè amb la conjuntura econòmica actual, on són els calers per construir-lo????

  En resum, ens resten unes setmanetes d’infart.
  Amunt Bada!

 • L'escapulat

  Doncs sí, et quedes amb un sabor amarg… jo també em vaig cabrejar força en sentir el gol de l’Orihuela per la ràdio. Però és que ells ho van donar tot, si no estaven fora dels 4 primers, i aquí tothom sua sang i plora benzina.

  A més, tingueu en compte que també les vam tenir: un gol anul·lat a Robles i la ocasió del Rubén… una llàstima, vaja, perquè era entrar al play-off segur. Però ara cal guanyar a Maó i al Benidorm i serem allà al maig.

  Del tema nou estadi ja en parlarem… quan siguin més que paraules.

  Amunt Badalona!

 • TONI

  BUEN RESULTADO ESCAPULATS Y SEGUIMOS AHI.POR MOMENTOS ME VEIA YA CLASIFICADO(6 PUNTOS MAS EL AVERAGE CON LOS QUINTOS) NOS HUBIERA PERMITIDO HASTA PERDER DOS PARTIDOS Y LIMPIARNOS DE TARJETAS PERO CENTREMONOS EN LO QUE TENEMOS AHORA MISMO PORQUE VAMOS A SER CAMPEONES DE GRUPO IGUALMENTE.

  QUE OS PARECE EL APERCIBIMIENTO DE CIERRE? NO CAIGAMOS EN PROVOCACIONES EN LOS PARTIDOS DE CASA QUE VENDRAN EQUIPOS CPN FALTA DE PUNTOS Y QUIEN SABE SI DINERO.AHORA TODOS CON EL EQUIPO QUE SE OIGA LA AFICION,BENIDORM Y SOBRETODO ALICANTE HAY QUE IR A POR TODAS,SE ACEPTAN IDEAS PARA ELLO ME GUSTARIA QUE LA AFICION APROVECHARA EL BLOG QUE ME PARECE UNA ESTUPENDA HERRAMIENTA PARA INTERCAMBIAR OPINIONES.OS ANIMO A PARTICIPAR A TODOS NOS GUSTA LEER LO QUE PIENSA EL RESTO DE SEGUIDORES

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  Queden 3 partits a casa i s’ha d’anar a per totes. Tenim el camp ameneçat de tancament com be dius Toni, i, més que la preocupació per les provocacions dels equips, a mi el que em preocupa és les provocacions dels 3 homes que jutgen els partits, com ja vem veure el dia del Lleida, pitant un penal que no era, allargan 5 minuts el partit, expulsant amb dues tarjes grogues a Vazquez.
  Ahir gol vàlid anulat, penal a R.Casado no assenyalat.
  El àrbitre i els seus auxiliars són els que poden provocar més.Hem d’animar al equip i pasar de les provocacions, si més no cridant a aquestes provocacions, prò no tirant coses ni res al camp.
  Amunt Badalona

 • L'escapulat

  TONI: Propuestas al club

  a) Jornada de puertas abiertas o de precio simbólico. Este sábado el Sporting Mahonés tendrá entrada gratuita!

  b) Que todos vayamos con la camiseta del equipo. Ahora que viene el buen tiempo no hay excusas. La única es que el club debería volver a poner ese tenderete de merchandising en el campo. Dónde está?

  c) Volver a poner el himno! De momento no tengo respuesta por parte del club, a ver si en unos días emiten un comunicado o algo parecido.

  De momento sólo está en nuestra mano lo de ir bien equipados al campo. Y, si os tocan invitaciones, llevar a gente al Centenari i potenciar la afición.

  AMUNT BADALONA !

 • Josep BDN

  Parlant de l’afició, ahir ho parlava amb un amic meu. Mereix aquesta afició l’esforç que està fent l’equip?

  M’explico: Al marge del poc que es mulla la gent al nostre camp a l’hora d’animar i esperonar als jugadors, Betulians a part, tinc entès que s’ha anulat l’autocar que hi havi previst per anar a Teruel. El motiu, us ho podeu imaginar.

  Crec que les aficions dels nostres rivls ens han donat mes d’una lliçó en el que portem de temporada.

  A mi no em serveix que si juguem la promoció, tothom s’apunti. S’ha d’ajudar l’equip abans d’aixó

 • Anònim

  Tens raó s’ha d’ajudar a l’equip abans de la promoció, per que si no s’ajuda a anar a la promoció ens costarà a anar-hi.
  Parlant d’una altre cosa avui he mirat les sancions del comité de competició i al Oriola no se l’ha multat ni se l’hi ha fet res després del partit contra nosaltres. Per lo que deia l’amic Ramón Duran per la ràdio, quan van mara ells l’empat van fer una falta i la gent tiraba botelles d’aigua al camp.A nosaltres, per dos partits que va haber-hi enrranou la camp, un multa i l’altre multa i amenaça de tancament.
  Bé hem de lluitar contra tot això i conseguir la promoció anant al camp i empenyent al equip, i també presionant una mica las àrbits però de bones maneres,cridant però sense tirar res.
  Amunt Badalona

 • TONI

  EN PRIMER LUGAR GRACIAS ESCAPULAT POR TUS RESPUESTAS QUE AYUDAN A MANTENER VIVO ESTE BLOG Y A HACER UN POCO DE PINYA TODO SUMA.

  ESTOY DE ACUERDO CON TODOS VOSOTROS EN CUANTO AL TEMA ARBITRAL PERO OJO QUE A LA MINIMA QUE PUEDAN NOS SANCIONAN Y EL PARTIDO CON EL ALICANTE ESTA A LA VUELTA.QUE NADIE TIRE NADA AL CAMPO POR FAVOR,AHORA LO DE GRITAR DESDE EL PRIMER MINUTO QUE NOTEN LA PRESION SI NO HARAN LO DE SIEMPRE AGUANTAR EL CHAPARRON LOS ULTIMOS DIEZ MINUTOS PERO ANTES NOS HABRAN FASTIDIADO TODO EL PARTIDO.ESPEREMOS NO VENGAN PREMEDITADOS A FASTIDIAR SABIENDOSE RESPALDADOS.BUENO PREPAREMONOS PARA AYUDAR AL EQUIPO Y AGRADECERLES LA ILUSION QUE NOS ESTAN DEVOLVIENDO.

  TODOS CON LA CAMISETA GANAS SW ANIMAR Y SI SUENA EL HIMNO MEJOR QUE MEJOR A MI SE ME PONEN LOS PELOS DE PUNTA

  AMUNT BADALONA

 • TONI

  BONA TARDA M’HAN DIT QUE EL SABADELL REGALA UNA INVITACIO A CADA SOCI EL PROXIM PARTIT.

  A QUE ESPEREM NOSALTRES PER MOURE FITXA? NO CAL DIR QUE EL CAMP S’OMPLIRIA MES I POTSER ALGU QUE NO HI VA S’ENGANXES

 • L'escapulat

  Toni hi ha moltes coses que s’hauria de preguntar al club….

  Jo en tinc unes quantes al cap, sobretot pel que fa a motivar la gent per animar-se a fer-se soci o a venir al camp. Seria interessant tenir algú del club per a contestar totes aquestes preguntes o com a mínim debatre sobre el tema.
  Un bon mètode seria que, un cop hagi contactat amb el club i preguntat per això, em féssiu arribar les vostres preguntes i propostes. Podríem escollir-ne unes 10, per exemple, i aleshores fer-les arribar al club. Què us sembla?
  També és veritat que potser el moment més oportú és un cop acabada la temporada. No sé si a les assemblees hi ha un torn de preguntes on es poden fer aquestes propostes, però crec que una entrevista amb algú del club seria interessant.

  És normal que a tots ens faci una mica de ràbia que la gent s’apunti al carro quan les coses van bé. Jo el dia de la copa del rei contra el barça sentia una mica de contradicció: feia goig veure el camp tant ple, però al mateix temps sents que molta d’aquella gent no sent el Badalona… en fi, un sentiment dual.

  M’agradaria dir una cosa; si aquest equip, pel que sigui, no juga el play-off, el darrer partit al camp se’ls ha d’aplaudir perquè la temporada, no ho oblidem, és bona, i ens han fet gaudir més del que esperàvem.

  PER CERT!! HAN APROVAT EL PROJECTE PEL NOU ESTADI: 6.000 PERSONES I 18 MESOS DE MARGE. EL PROBLEMA QUE LI VE A SOBRE A L’AJUNTAMENT SI PUGEM AQUEST ANY ÉS MAJÚSCUL…

  AMUNT BADALONA