JORNADA 30: BADALONA 2 LLEIDA 1

Escapulats,

Importantíssima victòria la del nostre Badalona ahir a l’Avinguda de Navarra. Després de 6 jornades per fi vam tornar a marcar un gol que no fos a pilota aturada. De fet, en van ser dos. Dos golassos del Prati que serveixen per sumar tres puntets vitals i tornar al liderat. Quina lliga! Amb la irregularitat i mal joc que havíem mostrat les últimes setmanes i tornem a estar al capdamunt de la taula… Realment n’hi ha per llogar-hi cadires. Personalment vaig tornar contentíssim a casa, no només per la victòria sinó també per la lluita de l’equip i perquè a la fi en David tornava a sucar. Penso que aquestes dos dianes li donaran molta confiança i empemta de cara als 8 partits que resten. Pel que fa a l’equip, crec que a la segona meitat va demostrar que realment VOL jugar el play-off. Tots i cada un dels escapulats, amb més o menys encert, va disputar cada pilota i ho va deixar tot sobre la gespa del Centenari. Així doncs, un 10 per l’equip. La primera part va ser una altra història, però: el Lleida va meréixer avançar-se al marcador i només la fortuna i sant Valle (un 10, altre cop, per al nostre porter) ho van evitar. L’equip semblava que no trobava el nord i la baixa de Xavi Muñoz es va notar massa. Altres noms que cal comentar són els de Jordi Ferrón, un autèntic monstre que està a un nivell de forma excepcional i les seves pujades per banda ja són un element vital pel nostre equip, Rubén Casado, que per fi va quallar una bona actuació (al meu entendre, la millor del que portem d’any) i Marc Sellarés. La presència d’en Marc és im-pres-cin-di-ble per al nostre esquema ofensiu, ara mateix. Amb ell en punta pot fer aquest joc d’esquenes que tan domina i aguantar la pilota a dalt. A més, és un perill a cada pilota penjada i allibera de marca en Prati. El primer gol se l’inventa ell, deixant passar la pilota en un gest tècnic de mestre. De totes maneres, i com sempre, va ser tot el bloc qui va assegurar la victòria.

Amb aquesta victòria recuperem el liderat i tornem a estar a més d’un partit (4 puntets) del 5è lloc, que ara ocupa el Sant Andreu. Dels equips de la part alta vam ser els únics (els únics!) que vam guanyar, i això demostra altra vegada la gran igualtat de la categoria. Queden vuit jornades: 5 partits fora i 3 a casa. Si assegurem els 3 a casa -Benidorm, Alicante i Gandía- farem play-off. Ara bé, no seria mala idea guanyar algun partit lluny de Badalona (de moment no n’hem guanyat cap a la segona volta). El camp de l’Orihuela aquest diumenge no sembla el millor escenari, però ara hem de confiar en l’equip, en tornar a sortir del sot i  optar al màxim. Ànims a tota la parròquia escapulada i espero que tots anem a una amb l’equip. A mort amb l’equip aquests 8 partits que queden !!!

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

7 responses to “JORNADA 30: BADALONA 2 LLEIDA 1

 • Anònim

  Gran victòria la del diumenge, encara que amb molt de patiment a la primera part, però el inconmensurable David Valle ens va salvar.
  A la segona part molt bé el Badalona, però l’arbitre ens va fer patir amb les seves decisions.Però bé lo important és que vem tornar a marcar,curiosament amb la tornada de Marc Sellarés a l’onze inicial, i vem conseguir els tres punts.
  A veure si agafem aire pel sprint final que ens espera.
  Amunt Badalona

 • Josep BDN

  Ara resulta que ens apercebeixen de tancament. No justifico les escupinades ni molt menys, peró si aixó ho comparem amb el que passa a d’altres camps, resulta increible, o ningú recorda la batalla campal del Narcís Sala a la finalització del partit contra el Barça?. No va passar res.

  A partir d’ara, si un linier ens provoca com l’altre dia durant els darrers minuts de partits, encara li haurem de dir que es molt guapo, per a que no ens tanquin el camp de car a la promoció

 • TONI

  AL FIN MARCAMOS.EL PARTIDO TUVO DE TODO EMPEZAMOS BASTANTE MAL QUIZA LOS NERVIOS,NUESTRO PORTERO PROVIDENCIAL COMO SIEMPRE NOS SALVO AL PRINCIPIO Y AL FINAL DEL PARTIDO PERO LOS EQUIPOS CAMPEONES SON ASI.
  LA SEGUNDA PARTE FUE OTRA COSA JUGAMOS A LO QUE ESTABAMOS ACOSTUMBRADOS CON INTENSIDAD Y ENCIMA PRATS VIO PUERTA !COMO LO NECESITABAMOS! LOS LATERALES IMPRESIONANTES VELOCIDAD ANTICIPACION Y FUERZA ESTAN QUE SE SALEN.VAMOS QUE DISFRUTE Y ME FUI SUPERCONTENTO A CASA.

  EL ARBITRO COMO SIEMPRE,A LOS CINCO MINUTOS YA TENEMOS ALGUIEN AMONESTADO NOS COSEN A FALTAS Y ENCIMA LO DE LOS PENALTIS EN CONTRA.ESTOY SEGURO QUE SI VAMOS POR DETRAS NO NOS DAN CINCO MINUTOS DE PROLONGACION.HAY QUE PRESIONARLOS DESDE EL PRINCIPIO SIN QUE NADIE SE PASE PORQUE LO DEL LINEA A ULTIMA HORA SE NOS PODIA VOLVER EN CONTRA NO ERA NECESARIA ESA ACTITUD

  TAMBIEN DECIR QUE DURANTE LA PRIMERA PARTE ME ESTUVE MOVIENDO POR EL ESTADIO Y MAS QUE ANIMAR LO QUE LA AFICION HACIA ERA QUE SI ESTE NO VALE EL OTRO TAMPOCO…ANIMEMOS Y NO NOS RIAMOS DE QUIEN LO HACE QUE SI TODOS SUMARAMOS NUESTRAS VOCES EL ESTADIO SERIA UN CLAMOR Y NO NOS LIMITEMOS A DECIR QUE SI LOS DEL BOMBO ESTAN CANSADOS O SI HAN SALIDO DE FIESTA

  AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  Bon partit el de diumenge. Jo vaig gaudir bastant, sobretot perquè vam guanyar, clar…
  El començament del partit va ser imperdonable, i sense la intervenció de Sant Valle ens hagués costat el partit i potser el play-off.
  Del tema de les escopinades no en vull fer encara més publicitat, sobretot perquè és el que volen els nostres enemics. Només dir que és un comportament quillo i lamentable.

  Doncs jo precisament vaig notar una mica que la gent estava més tolerant amb les errades de l’equip, i fins i tot hi va haver moments de comunió (per exemple, aplaudint a Ferrón).

  Canviant de tema, demà hi ha una conferència al Rafael Hoteles (al costat del Centenari) sobre el futur del futbol a la nostra ciutat.
  Per tots els qui vulgueu anar-hi, deixo la informació al bloc.

  Salut escapulats !

 • TONI

  CLARO QUE HUBO COMUNION PERO CUANDO TUVIMOS EL PARTIDO DE NUESTRO LADO POR ESO MATICE QUE FUE EN LA PRIMERA PARTE CUANDO NO NOS SALIAN LAS COSAS Y EN LUGAR DE ANIMAR ESTUVIMOS MUY CALLADOS

  QUE TAL FUE LA CONFERENCIA AYER?LOS HORARIOS LABORALES NO ME PERMITIERON ASISTIR.HA SALIDO ALGUNA PUBLICACION?

  AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  Por lo que yo sé, en principio no se espera que se emita ningún corte por radio ni nada, pero todo es posible.

  Lo que sí hay es un artículo en el periódico BNS (que puedes ver en recull de premsa) comentándolo por encima. Como dice el titular, el presi declaró que este próximo martes se aprobará (POR FIN) el proyecto del nuevo estadio en el ayuntamiento.
  Debemos confiar en la administración esta vez? A ver si, ahora sí, esto va en serio y no son amagos y caramelos como casi siempre.

  AMUNT BADALONA

 • TONI

  GRACIAS YA LO HE VISTO.A VER SI AL FIN SE APRUEBA AUNQUE ESTANDO LAS ELECCIONES TIENE PINTA DE QUE SI.DEBE SER PURA CASUALIDAD NO?

  BUENO A VER SI MANANA ROMPEMOS EL GAFE SERIA IMPORTANTISIMO COMO GOLPE DE EFECTO.

  SOBRE EL TEMA DEL HIMNO EN EL ESTADIO ALGUIEN SABE SI SE ESTA TRABAJANDO EN ELLO, IMAGINO QUE SERA COMPLICADILLO NO?