JORNADA 29: SANTBOIÀ 1 BADALONA 0

Escapulats,

És difícil no mostrar-se decebut en un dia com avui. El nostre equip ha perdut contra l’últim classificat, un Santboià que no havia sumat cap punt en aquest 2011 (9 derrotes consecutives) i que no guanyava un partit des del passat 10 d’octubre… En fi, un autèntic desastre. Per a més inri, el gol de la victòria dels del Baix Llobregat l’ha fet un vell conegut; Xavier Monteys, Monti. A mi personalment em toca bastant els nassos perdre contra els cuers. I el Badalona porta dos anys seguits perdent contra cuers MOLT cuers. L’any passat vam perdre 1-0 a Terrassa contra un equip sentenciat a la 3ª divisió. Aquest any, el Santboià feia 5 mesos que no guanyava… i pam! És cert que el conjunt vermelló no és tan mal equip com mostren els números, però no ens podíem permetre perdre els 3 punts, aquest cap de setmana. Caiem a la 3a posició i menys mal que Sabadell i Castelló han perdut a casa, mentre que el Sant Andreu també ha punxat (1-1) al Narcís Sala contra l’Alzira. Ara bé: Alicante, Orihuela i Alcoyano (nou líder) no fallen i ja només som a 1 puntet de sortir de les places privilegiades. El problema de la manca de gol ja és GREU. Hem marcat 1 (1 !!!) sol gol en els últims 6 partits, i a més va ser d’un defensa (Vázquez) i de còrner. Però és que el gol anterior, al camp del Baleares, va ser de penal (i no servia per a res…). Esteu preocupats? Creieu que en Prati i en Marc Mas estan travessant una mala ratxa o és que el problema és més profund? Tornarà en Sellarès a estar al mateix nivell que abans de la lesió? Totes aquestes són preguntes que em neguitegen bastant. Ara bé: confiança plena en l’equip, que encara té crèdit, i ara toca estar al seu costat a mort.

El partit de diumenge a casa contra el Lleida (ara sí) és molt i molt important. Si guanyem, gairebé descartem els de Ponent per a disputar-nos el play-off. En canvi, si perdem, podem sortir dels 4 primers i a més donem vida als d’Emili Vicente. Així doncs, cal que deixem enrere els últims mals resultats i anem al Centenari a animar l’equip i a demostrar que, per sobre de tot, creiem en els nostres jugadors.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

18 responses to “JORNADA 29: SANTBOIÀ 1 BADALONA 0

 • Josep BDN

  Crec que no es problema exclusiu dels davanters. El problema no es que aquests davanters estiguin desencertats de cara a porteria, el problema es que no arribem a la porteria contrària. En aquests sis partits en els que l’equip tan sols ha marcat un gol, quantes oportunitats s’han tingut per superar al porter rival?? Les podriem comtar amb els dits de les mans.

  Crec que un jugador com Miguel Angel no està aportant de mnoment el que s’esperava d’ell.

 • Anònim

  Tens raó no arribem a portería.Ahir el mister va dir que hi han jugadors de la mitja i del davant que no estàn en el seu millor moment de forma, no va dir noms.Però la cosa no pot continuar aixi sino jo vaig les posibilitats de la promoció d’ascens molt difícil, encara que Manolo Marquez va dir que diumenge es guanyara i que a partir de llavors a nirem cap amunt i que farem la promoció segur.

 • TONI

  BONA NIT.QUE LUNES MAS MALO DE REPENTE LO VEO TODO NEGRO.
  LA VERDAD ES QUE LLEVAMOS SEMANAS TEMIENDONOSLO,EL JUEGO DE MEDIOCAMPO EN ADELANTE NO ES FLUIDO Y ALANTE NO CREAMOS INQUIETUD,SUPONGO QUE NO HABRA PROBLEMAS ENTRE ELLOS AUNQUE A VECES TE QUEDAS CON LA DUDA SI ES POR FALTA DE CONFIANZA O ENTENDIMIENTO.
  ESPECULACIONES APARTE EL DOMINGO TODOS A ANIMAR ADEMAS JUGAMOS EN HORARIO FUTBOLERO Y SOLO FALTA QUE LUZCA EL SOL Y NOS ILUMINE CARA A PORTERIA.
  OMPLIREM EL CENTENARI?

  AMUNT BADALONA
  AMUNT AFICIO

  • L'escapulat

   Pues sí, la verdad es que es un muy mal lunes…

   Pero hay que seguir adelante, las lamentaciones para el mes de mayo, ahora toca estar ahí.

   Pienso que el problema de cara a portería viene de hace muchos partidos, lo que pasa es que si metíamos uno ya casi teníamos el partido ganado, porque no nos marcaban. Pero no hay excusas, no meterle un solo gol a un equipo que tenía un -30 de gol average es un poco vergonzoso…

   Espero que el míster tenga razón y que vayamos para arriba; es muy importante sumar los 3 puntos contra el Lleida, porque después vamos a Maó i a Orihuela consecutivamente…

   A ver si con el -por fin- horario futbolero, salimos adelante.

   Pero, eso sí,

   AMUNT BADALONA

 • TONI

  YO TAMBIEN ESPERO IR PARA ARRIBA.NOS HABIAMOS ACOSTUMBRADO A MARCAR EL GOLITO Y A DEFENDERLO QUE CREO LO HACEMOS BASTANTE BIEN.ESTOY HACIEMDO MEMORIA Y NO ME ACUERDO SI HEMOS REMONTADO ALGUN PARTIDO ESTA TEMPORADA,ES MAS ULTIMAMENTE NI SIQUIERA UN UYYYYY!
  DE TODAS FORMAS TENGO LA CORAZONADA DE QUE VAMOS A GANAR Y TIENE QUE SER ASI PORQUE FUERA NOS LO VAN A PONER MUY DIFICIL,DENIA SANTBOIA Y LLEIDA ERAN LOS 9 PUNTOS CLAVE QUE NOS HUBIERAN DADO COLCHON AUNQUE LOS CAMBIO POR LLEIDA MAHON Y ORIHUELA.A POR TODAS MISTER A POR ELLOS DESDE EL PRIMER MINUTO SIN LOCURAS PERO CON INTENSIDAD Y QUE CORRAN TODOS.SABEMOS QIE ES DIFICIL DAR ESPECTACULO PERO SI CREAMOS OCASIONES LA AFICION NOS ENGANCHAMOS QUE TENEMOS GANAS DE APLAUDIR.
  YO YA TENGO LA CAMISETA PREPARADA PONGAMONOS TODOS ALGO AZUL Y ANIMAOS A ESCRIBIR

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  Totho espera ja el diumenge, no només els jugadors i el cos técnic com va dir Manolo Marquez, tenim ganes de veure l’equip crean ocasions de gol i marcan, si pot ser, més d’un gol i guanyar el partit perque l’equip guanyi en confiança pels dos propers desplaçaments que són molt importants.
  Amunt Badalona

 • L'escapulat

  Ja veig que tothom li dóna la importància que es mereix al partit de diumenge. Espero que, amb el nou horari, el camp s’ompli i poguem veure un bon partit amb una victòria del Bada. Crec que Sellarès tornarà a ser titular davant el seu exequip i que ens ajudarà molt. La remontada passa perquè aquest nano recuperi el seu millor joc. Tambe serà interessant veure com reaccionen en Prati i en Mas. A més, tornen Ferrón i Robles.
  Tots al centenari !!

  AMUNT BADALONA

 • Andreu Badalona sempre

  El proximo partido, a las 5’00 de la tarde, creo que es un error, este año, los partidos a las 12’00 hemos tenido bastante gente en las gradas, a las 17’00 no vendra tanta gente, despues de comer, la gente se acomoda en el sofa, echa la siesta y pasa del frio, mira algun partido por la TV, pero no viene al campo a verlo.
  Si a las 12’00 llenamos ¿por que cambiar? por que alguien dice que no es hora de futbol, el futbol se juega a cualquier hora y si te viene la genta a las 12’00, se juega a las 12’00. A mi, me gusta ver el estadi LLENO y no me gusta verlo vacio, poco que amimamos al equipo, si hay menos personas, menos animaremos

 • L'escapulat

  Jo estic totalment en desacord amb l’Andreu.

  Penso que un diumenge al matí el que fa mandra és anar a veure futbol, sobretot tenint en compte que és dels pocs dies a la setmana que pots dormir més… si el camp et queda lluny ja ni et dic. El futbol s’ha jugat sempre a la tarda, com a espectacle, per això al futbol d’elit mai es juga pel matí!
  A més, crec que a les 17h ho poses molt més fàcil perquè joves i grans s’animin.

 • TONI

  ASI ASI TODOS CON HAMBRE DE FUTBOL DE GOLES Y DE APLAUDIR.OJO CON ESTE LLEIDA QUE TIENE LA OPORTUNIDAD DE METERSE EN LA POMADA Y TENDRA GANAS DE REVANCHA.YO APUESTO POR SELLARES RECIBIENDO DE ESPALDAS QUE ES A LO QIE HEMOS JUGADO HASTA LA LESION Y UN MEDIO CAMPO QUE MUERDA.QUE NO DECAIGA EL ANIMO Y A SUMAR DE TRES EN TRES

  AMUNT BADALONA
  AMUNT AFICIO

 • TONI

  HOLA CHICOS ESTAMOS UN POCO DORMIDOS TODOS NO?QUE OS PARECE JUGAR CON UN SOLO PUNTA CREEIS QUE PRATS DEBERIA JUGAR MAS ALANTE?

  • Anònim

   Jo crec que tindriem que tornar a la davantera del principi de temporada Marc Sellarés i Prats. Es quan tots dos feient gols.

 • L'escapulat

  Totalment d’acord.

  Sembla que tothom hagi de jugar amb un 4-2-3-1 ara, i crec que a casa, i amb el camp petit que tenim, el Bada ha de jugar amb menys extrems i més gent a dalt per rematar. Apostaria per un mig del camp ofensiu amb Rubén Casado i a dalt Prati i Sellarès.

  Per cert, avui llegia al BNS un article sobre com ens ha afectat negativament l’absència d’ Isaías… a més el nano sembla que tampoc juga a can Espanyol.
  Seria possible repescar-lo?

  AMUNT BADALONA

  Tot el món al camp diumenge!

 • L'escapulat

  No sé si heu vist la notícia sobre que García Albiol vol signar un pacte amb el Barça.

  Caldria recordar-li als senyors del PP que aquí ja tenim un equip de futbol, i que anem més necessitats que els veïns de Barcelona. En fi, continuem sent invisibles.

  http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/384685-el-pp-assegura-que-te-un-acord-amb-el-futbol-club-barcelona.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=portada&utm_source=rss&utm_medium=portada&utm_campaign=rss

 • TONI

  SI SI MAS EMPUJE EN EL MEDIOCAMPO Y FRESCURA A LA HORA DE DAR EL ULTIMO PASE Y ALANTE NO DEPENDER DE UN SOLO HOMBRE. TENEMOS QUE VOLVER A CREAR PELIGRO QUE SI DORMIMOS EL PARTIDO NOS LA PUEDEN LIAR

  DIUMENGE TOTS DE BLAU AL CENTENARI FARA SOL I NO JUGUEN NI BARCELONA NI MADRID NO HI VALEN EXCUSES SO VOLEM SER DE PRIMERA UNA AFICIO DE PRIMERA

  PD. SE SOLUCIONARA EL TEMA DEL HIMNO O LA SGAE NO CEDE?A MI ME GUSTABA BASTANTE

 • Anònim

  Avui a la convocatòria del primer equip del Espanyol per anar al camp de Malaga viatja Isaias.A veure si el podem veure debutar a primera divisió, encara que nosaltres estarem al camp animan al nostre Badalona per poder guanyar, que guanyarem, al Lleida.
  Amunt Badalona

 • TONI

  PUES ME ALEGRO MUCHO POR EL LA VERDAD QUE EN MUCHOS PARTIDOS SE LE ECHA DE MENOS.

  BUENO LLEGO EL DIA DEL PARTIDO HOY TODOS AL CAMPO NO PODEMOS FALLAR.UN CENTENARI QUE SE HAGA OIR Y CRUCEMOS LOS DEDOS CON LOS ARBITROS QUE ALGUNOS PARECE QUE SE RIAN DE NOSOTROS.A PRESIONAR DESDE EL PRIMER MINUTO COMO HACEN EN OTROS CAMPOS

 • L'escapulat

  Avui s’ha d’anar a totes a pels 3 punts, perquè si no ho tindrem molt difícil per quedar entre els quatre primers.

  Em sembla bé la iniciativa d’anar tots amb els colors de l’equip, espero que avui la gent es dediqui a animar i no a criticar, hem d’estar al costat dels jugadors que estan passant un moment complicat. A més ara estarem dues setmanes fora de casa!

  AMUNT BADALONA i tots al Centenari !!