JORNADA 28: BADALONA 0 DÉNIA 0

Escapulats,

Mal partit del Badalona ahir al Centenari. El Dénia va venir a fer el seu partit i la veritat és que la jugada els va sortir prou bé. De fet, els de la capital de la Marina Alta van poder emportar-se el partit. També ho va poder fer el Bada, és veritat, però en cap moment vam tenir el matx controlat en el dia d’ahir. Amb un mig del camp imprecís i una davantera amb poc punch, l’equip valencià semblava estar controlant el tempo de l’encontre tota l’estona. Al final del partit, a més, Jordi Ferrón va veure una justa targeta vermella (recordant la incontinència que patia l’any que va arribar) i integrants de les dues banquetes gairebé arriben a les mans… en fi, una matinal per a oblidar a l’Avinguda de Navarra.

L’empat d’ahir (un altre 0-0…) fa que, aquest cop sí, perdem la primera plaça en favor del Sabadell. Tant d’anar el càntir a la font… El més preocupant aquesta jornada no és, però, la pèrdua del liderat. Tampoc ho són els dos punts perduts -tot i que evidentment fan mal perquè són davant d’un rival més feble- , sinó la nostra falta de contundència al davant. L’equip ha marcat un únic gol en els últims 5 partits, i va ser a pilota aturada -el cop de cap de Vázquez contra el Castellón-. La bona notícia és que Sellarès va tornar després de 2 mesos d’absència, però ara s’haurà de posar les piles ràpidament, perquè l’equip el necessita i de valent. Continuo pensant que en Prati porta força partits que no juga al 100%, potser per estar a disgust en la posició en què juga.. o simplement es tracta d’una mala ratxa. En Marc Mas tampoc va estar gaire brillant, i em va sobtar un detall: quan el van substituir, va fer el gest d’anar a saludar l’àrbritre, i un enfurismat Valle li va haver de recordar que no guanyàvem i que el temps és or. Manca de concentració? Estava cremat, en Marc? Què en penseu?

El play-off segueix a 3 puntets,  però hi ha fins a 8 equips lluitant-hi: potser el Lleida -el proper que visitarà el Centenari- i l’Orihuela són els que tenen menys opcions, però haurem de patir i molt per acabar entre els quatre últims. Ara no hem d’estar decebuts per perdre la primera posició. Al començament de la temporada cap de nosaltres hi pensava, així que cap amunt i vista al front: la lluita per l’ascens serà molt maca. El resultat de diumenge ens obliga, si no ho estàvem ja, a guanyar a Sant Boi. No només perquè els del Baix Llobregat són el cuer de la categoria, sinó també perquè només hem guanyat dos partits fora de casa (els dos contra catalans: Gramenet i Lleida) i un equip que vol estar a dalt ha de guanyar fora. Ni més ni menys. Així que no valen excuses; diumenge toca guanyar sí o sí contra el Santboià.

◊ Partits a seguir el cap de setmana

Santboià – Badalona  (diumenge, 12h)

Sabadell – L’Hospitalet  (diumenge, 17h)

Orihuela – Lleida  (diumenge, 17h)

Alcoyano – Benidorm  (diumenge, 17h)

Sant Andreu – Alzira  (diumenge, 12h)

Ontinyent – Alicante  (diumenge, 17h)

Castellón – Teruel  (diumenge, 17h)


Ànims escapulats, que seguim lluitant allà dalt i aspirant a tot !

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

20 responses to “JORNADA 28: BADALONA 0 DÉNIA 0

 • Beobachter

  Jo també ho vaig observar això d’en Marc, que va anar a saludar l’àrbitre quan el van substituir. Per cert, ens queixem dels àrbitres de Canàries però el navarrès d’ahir va tenir una actuació fatal. Jo estava molt a prop de la jugada del suposat penal i crec que ho va ser sense discusió. La jutgessa de banda també ho havia de veure bé, però no va moure la bandera.
  Per mi és incomprensible que els jugadors del Badalona acabin el partit amb més targetes que els del Dènia, quan aquests es van dedicar a fer faltes i faltetes durant tot el partit i a perdre temps.
  Tampoc no entenc per què, cap al final del partit, quan alguns exaltats abroncaven la banqueta visitant, l’àrbitre va parar el partit una estona esperant que la bronca s’acabés, quan no hi havia res que alterés l’ordre, apart de les escridassades d’una part del públic.
  Tot plegat, molt desagradable. I ens quedem sense saber què va passar exactament entre el nostre entrenador i l’individu de la banqueta visitant que el va insultar. Potser és millor no saber els detalls per no entrar en un safareig innecessari.
  Tot plegat, molt trist i desagradable, però no s’ha perdut res que no es pugui recuperar. El diumenge a Sant Boi s’haurà de guanyar inexcusablement.
  I realment és preocupant que es facin tants pocs gols. Potser en Sellarès ho animarà una mica tot i que a l’entrenador no el va satisfer.

  • usill

   Jo crec que en aquest cas David Valle té raó, no es podía perdre temps, es tenia que marcar si o si i no es tenia que tenir tot el temps per poder-ho fer.
   L’individu aquest que va insultar a Manolo Marquez, en el penal a Vazquez demanava al àrbitre la segona groga al jugador del Badalona per haberse tirat dins de l’àrea, ho dic perquè jo estava darrera les banquetes i ho vaig veure.
   Així com també vaig veure una forta discussió entre David Prats i Manolo Marquez quan aquest el va cambiar, i al final del partit Manolo Marquez va dir que, aquesta setmana,hi hauria algun juagador que ho pasaría molt malament. No se si es refería a David Prats.
   Però bé s’ha de guanyar a Santboia el diumenge si o si i s’han de guanyar els partits de casa si volem estar a les promocions d’ascens.

 • usill

  Vull dir que es tenia que tenir tot el temps possible per fer un gol

 • Anònim

  El que és d’una lògica aplastant és que si no es marquen gols no anirem enlloc. Ni play-off ni res de res… Ja sé que sembla una observació de “perogrullo” però és el que és… Al futbol s’han de marcar gols! Això funciona així!

  I el que em preocupa i força és que perdem els nervis, com ara això de la discusió al camp entre jugadors i entre jugadors i entrenador. Això mai!!!

  Amunt Bada!

 • Anònim

  OSTRES! PER FI OPINIONS…….S’HA HAGUT D’ESPERAR UNA ENSOPEGADA DE L’EQUIP PERÒ LA GENT HA DESPERTAT……….ESPEREM QUE TAMBÉ PASSI EN CAS DE VICTÒRIA…….FORÇA BADALONA

 • Anònim

  No és una observació de perogrullo, tens tota la raó del món s’han de fer gols, si no malament anem.
  A veure si ara amb Marc Sellares recuperem el gol, dons desde que es va lesionar, fora del partit de la grama, és quan més dificultats em tingut per fer gols.
  No perque els faci ell només, sino que en David Prats tampoc ha marcat, i amb Marc Sellarés al camp també marcaba.

 • Josep BDN

  Respecte lo del míster, ell va explicar en roda de premsa el que va passar, sense dir-ho explicitament peró va quedar ben clar, i el personatge aquest del Dènia que va dir aixó, es un auténtic miserable, i qualse vol hgués reaccionat com ell, o fins i tot pitjor.

  Un altre tema preocupant es el comportament de la gent de la tribuna. Malgrat no fer un bon partit, es intolerable que escridassin als jugadors de la forma que ho van fer alguns. la memòria es molt fràgil al mon del futbol, i sembla que la gent j no se’n recorda que l’equip es troba per sobre de les seves possibilitats reials.

  Algun donav un duro per quest equip al mes d’agost?

 • L'escapulat

  *Tema escridassades i enfrontament entre banquetes* sense comentaris, millor no donar corda a un tema que no mereix més consideracions. Això sí, aplaudeixo l’actitud elegant del nostre míster. Un 10.

  *Manca de gol*
  Per mi és un aspecte històric del Badalona. Som un equip defensiu, ni més ni menys. Ara bé, això normalment no anava renyit amb tenir una davantera de qualitat i que pogués donar-nos gols… espero que en Sellarès torni a agafar la ratxa positiva i torni a ser el pivot de referència al davant.

  *Mas i Prati*
  L’acció d’en Mas el deixaré en una anècdota; és jove i potser estava frustrat i no hi va pensar. De seguida va fer cas a Valle i va marxar capcot però sense escarafalls.
  El tema d’en Prati és més complicat. Penso que pot estar començant a frustrar-se, i això és fatal pels nostres interessos…i els seus.

  *Tribuna*
  Josep, totalment d’acord amb tu. A sobre que l’equip ens està regalant la il·lusió de lluitar per alguna cosa més que la salvació -quan no ho esperàvem-, alguns a la tribuna sembla que vagin al camp només a criticar, esperant les males accions dels nostres per a poder desfogar-se. En fi, suposo que estan en el seu dret, però ni m’agrada aquesta actitud ni la respecto.
  Quan acabi el partit, es pot treure el mocador i cridar tot el que es vulgui, però durant el partit, tots a mort amb els escapulats. O no?

  AMUNT BADALONA !

 • Anònim

  Vila-Rebollo-Pepín:

  Estaria bé tenir uns quants recull-pilotes per partits com el de diumenge. No pot ser que als darrers instants de partit els nostres jugadors hagin de fer una carrera per anar a buscar la pilota i donar-la al contrari per a que faci el “saque de banda” (o el que sigui). El temps és or, i segur que molts nens estarian contentíssims de poder fer de recull-pilotes.

 • jose

  PIenso que es momento de hacer pinya en torno al equipo,debemos alimentar la ilusion que nos “hemos encontrado” esta temporada.Seguro que muchas ciudades se cambiarian por nosotros en este momento y sabrian disfrutar el momento.No os produce envidia sana cuando el equipo visitante pone color en nuestra grada y se les oye mas que a nosotros?Se os ocurre alguna idea para que nuestra grada sea mas azul que nunca?A lo mejor somos muchos los que pensamos algo parecido.Que pensais?

  Amunt BADALONA

 • L'escapulat

  Para mí la solución es fácil Jose:

  Más iniciativas para fomentar que se haga socia la gente. No puede ser que seamos el único club que no tenga un precio especial para los jóvenes. Ya os comenté que en el Sant Andreu los menores de 26 pagaban 35 euros al año y les regalaban una camiseta. Aquí sólo se hace descuento a los jubilados y a las mujeres, ya me dirás por qué una mujer tiene que pagar menos que yo…es bastante anticuado e injusto.
  Otro factor fundamental es el horario: jugar a las 12 de la mañana echa para atrás a mucha gente… eso se tiene que arreglar ya sí o sí.
  Directiva, a ponerse las pilas !!!

 • Anònim

  Estem davant un moment historic per molts motius.
  – Possibilitats de guanyar una lliga
  – Jugar un Playoff
  – Pujar a Segona Division Uffffffffff!!!!!!!
  – Assentar el nostre Badalona recordem d’on venim i els bons anys que estem gaudint
  – Possibilitat d’un camp nou
  – Afrontar una crisi economica com a club
  – Que per fi la ciutat reconegui que tembien existim

  Abans de res això i d’altres coses mes tornem a caure en el mateix de sempre.

  Critiques a un equip que va lider des de la tribuna

  Preguntar perquè l’aficio no anima a l’equip i no preguntar-nos perquè no animem nosaltres mateixos perquè senyors tots els que critiquem això en el camp no diem ni mu, al contrari ens queden forces per criticar als quatre xavals que s’estan deixant la veu i als jugadors que lluiten en el camp

  De tant en tant la nostra caverna dient que si la samarreta tal o el nom del camp com

  Que la directiva posi facilitats Messssss!!!!!!!

  No som capaços d’impulsar una penya o una graderia jove, creeis que aquest club no ajudés qualsevol iniciativa?

  Porto anys seguint a aquest club i us dic que sempre que he acudit a la directiva no he tingut un no per resposta, al contrari entusiasme i dedicacio

  Crec que hem de començar a preguntar-nos la famosa frase “que puc fer pel badalona i no que pot fer el badalona pel mi”

  VISCA BADALONA!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 • TONI

  ESCAPULATS YO NO VEO QUE SE CRITIQUE AL EQUIPO Y ESTOY CON JOSE EN QUE NUESTRO CAMPO PECA DE FRIO.POR PARTE DEL CLUB CREEIS QUE SE ESTA INCENTIVANDO QUE LA GENTE ACUDA COMO DEFIENDE ANONIMO?LA CRISIS NO SOLO LA PADECE EL CLUB LA PADECEMOS TODOS Y A ALGUIEN LE HAN BAJADO EL PRECIO DEL ABONO?O EL PRECIO DE LA ENTRADA?LA GENTE JOVEN TIENE PRECIO ESPECIAL?FOMENTAMOS EN LOS COLEGIOS QUE LOS NOIS ACUDAN CON SUS PADRES Y SE ENGANCHEN A IR AL CAMPO?HAY PEQUENOS DETALLES QUE ARRASTRARIAN A ACUDIR AMAS GENTE PORQUE LOS DE SIEMPRE YA VAMOS LLUEVA O HAGA FRIO SEAMOS LIDERES O NO.ESTA TEMPORADA EL EQUIPO ADEMAS AYUDA.
  UNA CAMISETA AZUL PARA TODOS A UN PRECIO SIMBOLICO?
  MAS RECURSOS PARA LAS PENYES Y QUE ESTAS PUEDAN HACER RUIDO DE VERDAD?

  POR UN BADALONA DE SEGUNDA A YA Y UNA AFICION DE PRIMERA

 • Josep Sala

  És veritat que el partit contra els de Dénia va ser francament dolent. No vàrem saber combinar ni buscar la manera de trencar la defensa numantina dels adversaris. Sense fer gol no es guanya, però si a principi de temporada ens haguéssin dit que el nostre Bada estaria a dalt ningú ho hagués cregut. Sóc optimista i penso que assolirem el play off per intentar el nostre somni de jugar a la divisió de plata del futbol nacional. Amunt Bada!!!!!!

 • L'escapulat

  Estic d’acord amb el que diu “anònim” i en Toni.

  1) Des que estem a 2a B el club ha pujat cada any el preu dels abonaments, sense engegar cap iniciativa en descomptes o similar.
  Les iniciatives que comentes de regalar samarretes o similars són molt bones, però aquí sí que s’hauria de veure si el club realment s’ho pot permetre.
  Això sí, la reflexió sobre com incentivar la gent (preu de les entrades, abonaments, etc.) s’ha de revisar. Per exemple, les entrades podrien ser més barates per la gent que fos de la ciutat.

  2) És veritat que s’anima poc al Centenari. A part dels Betulians, que són allà nevi, plogui o s’acabi el món, a la resta -i m’hi incloc- ens consta alçar la veu. Ara bé, tothom està en el seu dret de tenir l’actitud que vulgui, cadascú ho viu diferent. Això sí, per mi això no inclou els que critiquen a l’equip i es fiquen amb els jugadors durant el partit.

  3) Això no treu els dos grans errors del club, al meu entendre. El primer és l’horari: jugar a les 12 tira a molta gent enrere, sobretot als joves. Els que hi anem sempre no hi ha problema, però hi ha gent que potser necessita més estímuls per anar al camp i hem de posar les coses fàcils i no jugar com a regional. L’altre error és el de les entrades.

  Que quedi clar que tot això són crítiques constructives: penso que des del club normalment s’escolta la veu del soci. De fet, ja van fer un bon esforç amb la remodelació del web, que ara està actualitzat i aporta informació molt útil.
  A més, seria hipòcrita criticar-lo quan des del seu departament de premsa només m’han donat facilitats per tirar endavant aquest web.
  ANIMS A TOTS I ENDAVANT AMB EL DEBAT.

  AMUNT BADALONA !!!

 • TONI

  Esta claro que se trata de criticas constructivas,aqui todos remamos con la misma direccion y es la de un badalona campeon.A todos nos encantaria ver el campo mas lleno y la verdad aunque se dieran invitaciones a los socios para llevar algun familiar o vecino de la ciudad no nos quedariamos sin asiento.Me consta que el equipo de basket de la ciudad reparte invitaciones en los colegios para los nenes y hace un descuento considerable a los padres.
  En cuanto a las camisetas no tiene que ser la oficial,basta con que sean azules y hagan referencia al club y a un precio modico seguro las comprariamos.
  Y unas cartulinas azules y probamos a hacer un mosaico y vamos ensayando para el play off?
  Vivamos con ilusion lo que queda de temporada y nos vemos en sant boi,tenemos que ganar fuera ya.
  ANIMO CHICOS Y AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  Qué desastre hoy. Hay que poner freno a esta sequía de goles. YA.

  • Anònim

   Ja ho pots dir-ho ja, portem un gol amb 6 partits crec que són, i el gol l’ha fet un defensa, Vazquez. Però a part es generan poques ocasions de gol, no se el que pot estar pasant, el mister ha dit, al final del partit d’avui, que hi han jugadors de davant que no estàn a la seva millor forma.Com no espavilem encara tindrem dificil entrar a la promoció d’ascens. El mister ha dit que hi serem. Comfiem amb ell.

 • L'escapulat

  El Santboià feia 5 mesos que no guanyava…

  Aquesta derrota farà mal. Espero que serveixi per deixar clar que s’ha de treballar molt.
  Diumenge contra el Lleida s’ha convertit en un partit vital.

 • TONI

  QUE DESILUSION CHICOS.CONFIABA EN RECUPERAR EL LIDERATO Y VOLVIMOS A NO MARCAR.ESTAMOS DEJANDO QUE TODOS NUESTROS PERSEGUIDORES SE ACERQUEN Y ESO A ESTAS ALTURAS ES PELIGROSO.
  NO DEBEMOS NI PODEMOS FALLAR MAS ESTE DOMIMGO ES UNA FINAL.
  TODOS CON EL BADA