JORNADA 27: ALCOYANO 0 BADALONA 0

Escapulats,

Nou empat 0-0 del Badalona. Merescut i molt meritori, i que ens permet seguir líders després de l’ensopegada a casa del Sabadell en front del Gandía (2-2). L’equip va tenir el partit bastant controlat durant els 90 minuts, fins i tot després que Xavi Muñoz fos expulsat de forma molt rigurosa al minut 66. Al final, empat sense gols i un puntet més pel nostre equip, que ja du quatre partits seguits sense perdre i sense encaixar ni un sol gol: som, de fet, la millor defensa de la lliga. Malgrat tot, només som a 3 puntets de quedar fora de la zona de play-off, però l’empat a Alcoy va ser, sens dubte, molt positiu, sobretot si tenim en compte que MAI a la 2ª B havíem puntuat a El Collao.

Ara resten 11 jornades i 33 punts per disputar. Realment, molta lliga per endavant, però el crèdit d’aquest equip és molt ampli, i ara hem d’estar més que mai al seu costat. El Bada ja ha superat el seu particular Tourmalet, i ara seran els nostres perseguidors els que s’enfrontaran entre ells. La millora manera d’encarar aquesta recta final de temporada és guanyant al Dénia a casa i deixant a punt la cursa final dels 10 últims partits.  Qui pensi que serà fàcil està molt equivocat! Compte! El Dénia ha guanyat 6 dels seus 9 partits lluny de casa. Diumenge a les 12h, tots al Centenari !

◊ Partits a seguir el cap de setmana

Badalona – Dénia (diumenge, 12h)

Mallorca B – Sabadell (diumenge, 12h)

L’Hospitalet – Orihuela (diumenge, 17h)

Alicante – Sant Andreu (diumenge, 17h)

Sporting Mahonés – Alcoyano (diumenge, 17h)


Comença el tram decisiu de la temporada, el més maco i emocionant. Seria imperdonable per part nostra, de l’afició, deixar de banda l’equip. Ara més que mai hem de demostrar que som una afició digne de la categoria a què aspirem.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

3 responses to “JORNADA 27: ALCOYANO 0 BADALONA 0

 • Anònim

  Realment estem tenint una sort immensa amb les ensopegades del Sabadell. Tot i així espero que aquest diumenge tornem a veure gols al camp. Amunt Bada!

 • Enrique

  Como esta la liga, es increible nadie se distancia en los puestos de cabeza, partidos muy ajustados de poder a poder que se solucionan por jugadas aisladas o fallos del rival, una temporada donde un gol da o quita la clasificacion. Y nuestro Badalona en primer lugar, sin hacer ruido, lento pero seguro, se nota el hacer del entrenador, equipo armado desde la defensa hacia arriba, con una asignatura pendiente los partidos fuera de casa, pero con la confianza de que esos resultados llegaran,hacen falta para distanciarse un poco.
  Esta semana recuperamos la delantera estrella de esta temporada, Prats vuelve despues de la sancion y sellares ya esta a disposicion del mister, cuando coja los minutos necesarios vendran muchos mas goles y a destacar el trabajo de Mas y del fichaje que a asentado la media Miguel Angel.
  Toca disfrutar.

  AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  A mí Miguel Ángel me está sorprendiendo muy gratamente, la verdad es que no esperaba que se adaptase tan rápido al césped artificial y a la categoria. La verdad es que puede marcar la diferencia.
  Importantísima la vuelta de Sellarés esta semana: con Prats i con los dos Marcs tenemos una delantera de lujo, un medio del campo versátil y una defensa segurísima, además del mejor portero de la categoría. Así pues, por qué no vamos a ser capaces de hacer algo grande este año?
  Todos al centenari el domingo!

  AMUNT BADALONA