JORNADA 26: BADALONA 1 CASTELLÓN 0

Escapulats,

Gran  victòria avui del nostre equip a l’Avinguda de Navarra. Un gol de Vázquez al minut 51,  amb un cop de cap a la sortida d’un còrner, ens ha donat els 3 punts davant un dels millors equips de tota la categoria.  A la primera part el nostre equip ha estat superior: domini de la possessió, joc de toc i arribada. Millor impossible. Llàstima que el domini no es traduís en gols: un xut de Marc Mas i un mal rebuig de l’orellut Raul Muñoz que ha acabat al pal han estat les millors ocasions escapulades. Ara bé, el Castellón generava perill cada cop que podia progressar amb claredat, com ho demostra el cacau al pal de Dennis, que ha posat l’ai al cor a més d’un. La segona part ha començat marcada pel gol de Vázquez, arran d’un servei de cantonada que, sincerament, crec que s’ha inventat l’àrbritre (Miguel Ángel havia rematat fora). A partir d’aquest moment el Badalona ha començat a temporitzar i, en la meva opinió, s’ha tirat massa enrere, especulant amb el resultat. Si bé és cert que a la contra hem generat perill, el Castellón ha passat a dominar el partit i podia haver empatat amb un llançament de falta d’Héctor Simon, que ha escopit el pal, i un tir del menut Dennis, que David Valle ha desviat brillantment. La veritat és que d’aquí al final poques angúnies, més enllà de pilotes penjades pels de la Plana. Miguel Ángel, que ha quallat un partit magnífic, ha pogut marcar el segon just abans d’acabar el partit, però el seu xut ha anat al pal quan es trobava sol davant Rangel. 3 puntets més vitals per seguir líders i per deixar el 5è classificat a 4 punts.

 

M’agradaria encetar una nova secció per decidir, als partits a casa i televisats a fora, sobre el millor jugador del partit. Qui creieu que ha estat el millor escapulat aquesta setmana? El meu vot serà per a Marc Mas.

Altres temes a comentar esportivament:  us acaba de convéncer la posició en què juga  Pratigol? A mi no m’acaba de fer el pes. Té massa metres per davant quan rep la pilota i trepitja poca àrea. En canvi, Miguel Ángel sembla que s’ha adaptat perfectament i pot ser un jugador que realment marqui les diferències d’aquí al final de temporada. Marc Mas, com ja he dit abans, ha estat immens; lluitant cada pilota, convertint autèntics melons en una nova jugada i buscant constantment el gol. Un 10 i un altre encert de la secretaria tècnica.

Felicitats a Leukothea que, com jo mateix, va pronosticar un 1-0 i s’endú la porra. Dues invitacions per a ell/a pel partit a casa contra el Dénia del dia 6. Proveu sort aquesta setmana amb la porra Alcoyano-Badalona !

◊ Seguiment del Badalona dels dilluns

Recordeu que com cada dilluns teniu diferents formes de seguir l’actualitat del nostre club als mitjans. A Televisió de Badalona hi tenim l’informatiu Els Esports (20.30h), on es parlarà del partit del diumenge i l’actualitat del club, i el magnífic Minut 91 (22.30h), amb un resum de mitja hora del matx. Al nou canal de TVC Esports 3 s’emet FutbolCat (20.30h), on es fa un breu resum de la jornada al grup 3 de la 2ªB. Finalment, és obligada la clàssica tertúlia del Sempre Esports (23h) a Radio Ciutat de Badalona.

Recordeu que teniu la secció del Recull de Premsa per anar seguint aquelles notícies que facin referència al nostre club. Si hi voleu col·laborar, no dubteu a contactar amb l’Escapulat !

 

Proper partit → JORNADA 27

Aquest diumenge dia 27 es disputa la jornada 27 de lliga. Visitem un dels camps més complicats del grup, El Collao, on el Badalona MAI ha puntuat en la 2ª B: un camp veritablement maleït. A veure si podem acabar amb aquesta estadística nefasta. A més es tracta d’un rival directe, que lluitarà per estar entre els quatre primers i que del que ens separen només tres punts. Importantíssim no perdre!

◊ Partits a seguir el cap de setmana

Alcoyano – Badalona (diumenge, 17h)

At. Baleares – Alicante (diumenge, 12h)

Sabadell – Gandía (diumenge, 17h)

Orihuela – Santboià (diumenge, 17h)

 

Espero que tots passeu una gran setmana; segur que ajudarà el fet que el nostre Bada segueixi líder per cinquena setmana consecutiva. Ara és l’hora de fer bullir l’olla i portar el màxim de gent possible al Centenari!

AMUNT BADALONA !!!

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

3 responses to “JORNADA 26: BADALONA 1 CASTELLÓN 0

 • Anònim

  A mi el que em preocupa i molt és com pot afectar al rendiment esportiu les declaracions del president Casquete deixant entreveure que no seguirà l’any vinent i insinuant els problemes que té el club… Deixem-nos gaudir del moment! Ja sabem que estem fotuts però no cal suicidar-nos abans de temps!

 • L'escapulat

  Estic molt en la línea del que apuntes. Per una temporada que tots anem a una i que el projecte il·lusiona, ara no s’ha de donar una imatge de catastrofisme, que el club no sap on va, etc.

  Ara bé, és cert que cal un debat a fons. Tant si el CFB puja com si no, tenim un greu problema. Evidentment, prefereixo tenir el primer problema, però tampoc pinta clar.
  Farem el ridícul, absoluta i rotundament, com a ciutat i com a club, si pugem a 2a i hem de marxar al camp de la Gramenet a jugar. Penòs.

  • Anònim

   Cert, és vergonyós que s’hagi ni tan sols plantejat la possibilitat d’anar de rellogats a un altre camp… No hi ha diners per al que no interessa… no fotem! Indignant.