JORNADA 25: ONTINYENT 0 BADALONA 0

Escapulats,

El nostre equip torna de terres alacantines amb un puntet. Segon 0-0 consecutiu i tercer partit seguit sense guanyar. A més, en aquests tres partits només hem estat capaços de marcar un gol, i va ser de penal (el de Santi Villa en la derrota 2-1 contra el Baleares). Esteu preocupats per la nostra inoperància davant de porteria? La setmana passada ja ens fèiem aquesta pregunta, i si bé els camps valencians són un escenari complicadíssim, també és veritat que l’equip s’està mostrant amb poca efectivitat a dalt. Sort, és clar, de la nostra defensa, que es consolida com una de les millors de tota la lliga (només el Sabadell ha encaixat menys gols que nosaltres).

Malgrat tot, el punt esgarrapat a Ontinyent ens serveix per continuar com a líders per 4 jornada consecutiva (i això que només hem fet 5 de 12 punts en aquestes quatre setmanes). El Sabadell-Alicante ha acabat 1-1, mentre que l’Orihuela i l’Alcoyano han guanyat per la mínima a casa, contra Dénia i Santboià respectivament. Per la seva banda, el proper rival del Badalona a l’Avinguda de Navarra, el Castelló, ha empatat a casa contra el Lleida i de moment queda a 4 punts de la zona de play-off. Les coses estan apretadíssimes aquí dalt; només som a 3 punts del cinquè classificat, i es dóna un triple empat a 43 punts entre Alcoyano, Orihuela i Sabadell. Per tot això, no ens podem permetre una altra jornada sense guanyar si no volem caure dels llocs de privilegi. Ja és gairebé un miracle que, amb el nostre rendiment recent, no ens hagin desbancat del liderat.

Diumenge que ve és vital sumar 3 punts contra el Castelló, no només per seguir líders sinó també per marcar distàncies amb els nostres perseguidors, començant per l’equip de Juan Martínez ‘Casuco’, que per a mi és una aposta quasi segura per disputar la fase d’ascens. També cal tenir en compte que els nostres rivals immediats tenen compromisos assequibles (a excepció de l’Alcoyano, que viatga a Lleida).

Aquest partit el veuran de franc l’Adri i en Jaume, que han encertat la porra i disposaran de dues invitacions pel partit. Espero que les gaudeixin i que el diumenge ajudin a animar l’equip. A la resta, proveu sort aquesta setmana! El proper partit a casa és contra el Dénia el 6 de març.

 

> Seguiment del CF Badalona dels dilluns

Com cada dilluns, teniu diferents opcions i vies per a estar informats de la jornada del cap de setmana i també de l’actualitat del nostre club:

 • FutbolCat – Resums dels partits dels equips catalans a 2ª, 2ª B, 3ª divisió i Primera Divisió Catalana.    20.30h pel canal Esports 3
 • Minut 91 – Resum de 30 minuts del partit del Badalona a Ontinyent.  22.30h per Televisió de Badalona
 • Sempre Esports: Futbol – Tertúlia sobre l’actualitat del Badalona. Conduïda per Raimon Sastre, i amb el periodista Ramon Duran, Kiko Serra i Carlos Caballero com a tertulians.  D’11 a 12 de la nit a Radio Ciutat de Badalona (94.4 de l’FM)

Recordeu que a la columna de la dreta del blog teniu un enllaç permanent per a poder accedir a l’últim resum del Minut 91 i la darrera edició de la tertúlia radiofònica. Normalment es pengen el dimarts.


◊ Partits a seguir aquesta jornada

Badalona – Castellón (diumenge, 12h)

Mallorca B – Orihuela (diumenge, 12h)

Alzira – Sabadell (diumenge, 12h)

Lleida – Alcoyano (diumenge, 17h)

Alicante – Gramanet (diumenge, 17h)


A veure si aquest cap de setmana podem tornar a veure una victòria del Badalona a casa, que és on hem de fer-nos forts. És important que el Centenari presenti un bon aspecte, com el dia del Sant Andreu. Ara més que mai hem d’empènyer l’equip des de la graderia per poder ser allà dalt al mes de maig !

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

2 responses to “JORNADA 25: ONTINYENT 0 BADALONA 0

 • Enrique

  Importantisimo el paso de este mes de Febrero, la respuesta del equipo durante estos partidos sera la clave para analizar las verdaderas posibilidades del equipo, hay que tener en cuenta la lesion de Sellares a mi modo de entender pieza clave en el juego y efectividad cara a puerta, la adaptacion de Miguel Angel jugador que puede aportar mucho al juego, ver la respuesta de las lesiones y sobre todo de los jugadores que estan “tocados”. No veo un problema en los resultados de este mes, ya que lo que va a pesar es la dinamica del equipo, que hasta ahora es muy muy buena, este esta muy conjuntado y con muchas ganas, como bien dice l’escapulat el partido contra el Castellon hay que ganarlo o ganarlo, es una jornada donde el centenario tiene que reventar y el publico estar mas que nunca, el problema de la aficion no lo veo en que animen, eso ya hay un grupo que lo hacen y muy bien por cierto, la aficion tiene que notarse en una buena jugada, en una ocasion de gol, en una decision del arbitro, un aplauso cuando hace falta, la grada se ha de tirar encima del campo en estos casos, que los jugadores tanto propios como contrarios noten que el aficionado esta metido al cien por cien, y el domingo se ha de dar todo esto.
  Es una liga muy complicada mas que nunca, nadie destaca y los resultados son muy pobres.

  Felicitar a este espacio de opinion y animar a todos a opinar.

  BADALONA SEMPRE

  EL CAMPO YA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • L'escapulat

  Creo que Sellarès vuelve en tres semanas,no?
  En cualquier caso, la victoria ante el Castellón es vital. No sólo porque es ante un rival directo, sino también porque esta vez ya sí que nos caemos de arriba si no ganamos.
  De todos modos, veo el equipo con madera de play-off. Creo que sí que llegaremos al final con opciones de ser líderes y, a diferencia de lo que algunos dicen, yo sí veo al equipo capaz de subir en tres eliminatorias.

  Amunt Badalona !!!