JORNADA 24: BADALONA 0 SANT ANDREU 0

Escapulats,

Segon partit consecutiu del Badalona sense guanyar. L’equip que avui teníem enfront no era un rival fàcil, ni molt menys. El Sant Andreu va ser campió de la categoria l’any passat i li va anar d’un pèl pujar a segona A. Ara bé, el Bada ens tenia acostumats (potser mal acostumats) a guanyar-ho tot a casa. Avui no ha pogut ser; 0-0 en un partit amb poques ocasions de gol i en què el tacticisme s’ha imposat a les dues àrees. L’equip continua sòlid al darrere i costa molt que ens facin un gol, però a nosaltres també ens costa (massa) fer-ne algun. Caldrà veure si la baixa de Sellarès és més determinant del que podia semblar en un principi. Ens manca gol? No ho pregunto únicament arran d’aquest partit: al camp del Sabadell, per exemple, vam desaprofitar diverses ocasions més o menys clares. Amb Obioma, ja disponible, a la graderia, l’equip ha sortit amb Marc Mas en punta, Pratigol per darrere d’ell i Víctor i Santi Villa com a extrems. A mi personalment no m’acaba de convéncer la posició d’en David; sembla una mica ansiós i precipitat en les seves accions. D’altra banda, en Mas no ha tingut el seu dia. Tot i que no ha parat de desmarcar-se i oferir-se durant tot el partit, no li ha arribat ni una pilota en condicions. Amb en Sellarès, una tàctica recurrent era penjar la pilota perquè la baixés i fes jugar en segona jugada. Creieu que ara cal canviar el xip i intentar més les passades en profunditat? Com ho veieu?

Malgrat tot, la bona notícia és que seguim líders ! De fet, dels cinc de dalt no ha guanyat ningú. L’Orihuela perd 3-1 a Gandía i encadena la seva tercera derrota consecutiva. El Sabadell i l’Alcoyano no passen de l’empat en les seves visites a Teruel i Dénia, respectivament, mentre que l’Alicante es deixa dos punts a casa contra l’Hospitalet (0-0). Així doncs, podem valorar la jornada com a positiva, dins de la decepció que suposa no haver guanyat a casa. Com us podeu imaginar, a partir d’ara tots els punts són or i la igualtat serà màxima. Per cert, el Castelló, el nostre proper rival al Centenari,  ha guanyat 0-1 a Sant Boi i ja és només a 2 puntets de la zona de privilegi. El proper partit a Ontinyent no és vital però sí important. Perdre ens faria caure del primer lloc quasi amb tota seguretat i ja ens complicaria una mica les coses de cara a ser entre els quatre primers al mes de maig. Xavi Muñoz, que avui ha vist la cinquena groga, es perdrà aquest encontre.

Finalment, i encara que sigui breument, quina impressió us ha deixat la estona que ha jugat el nou fitxatge pel mig del camp, Miguel Ángel? No sé quina és la idea de Manolo Márquez, però sembla que de moment tindrà un perfil més aviat defensiu. Com en el cas d’en Marc Mas, necessita un període d’adaptació: a mesura que passin les setmanes veurem si es consolida com a titular i si encaixa en el joc de l’equip. Un altre dels aspectes que podem discutir és la progressiva desaparició d’en Sidibé de l’onze inicial. Entenc que és un futbolista de contenció, i que per jugar a casa millor un home creatiu com Casado, però últimament veig en Rubén una mica lent i imprecís… penseu que juga massa retrassat?

 

Bé, passa una altra setmana i seguim a dalt de tot, malgrat que el rendiment ja no és tan espectacular. I què pensàvem? Per estar entre els 4 privilegiats haurem de suar de valent, això segur. S’aconsegueixi o no, aquest equip, per fi, transmet esforç i sacrifici des del minut 1 i això, més que no pas els resultats, era el que molts esperàvem del Badalona aquest any, així que tot el que vingui de més ara, ben trobat! De moment,  a gaudir d’una jornada més com a líders. Això sí, questa setmana a Ontinyent cal trencar el nostre mediocre registre fora de casa.

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

9 responses to “JORNADA 24: BADALONA 0 SANT ANDREU 0

 • enokk

  Bon i sobretot igualat partit el que s’ha vist al Camp del Centenari. Bona entrada i dos molt bones aficions. Han pogut guanyar els dos, peró l’important és que el Badalona continua líder una setmana més.

  Gran idea aquesta del blog, tots els meus ànims des del Masnou d’un aficionat del Masnou peró apassionat del futbol català.

  L’any que ve Badalona a 2a!

  • L'escapulat

   Moltíssimes gràcies pel teu suport i ànims al Masnou, que sembla comença a espavilar !

   Si tens qualsevol proposta o suggeriment, ja saps com contactar amb mi!

   Amunt Badalona !

 • Josep BDN

  Partit 0 a 0. Afició 0 a 10. L’afició del Sant Andreu ens va donar un altra lliçó de com animar, i no es la primera afició rival que ens la fà. No hi ha prou amb veure les graderies amb un bon aspecte, cal implicar-se mes amb l’equip. Els jugadors s’ho mereixen

  • L'escapulat

   Una dada, Josep:

   Abonament del Sant Andreu per a joves de 16 a 26 anys: 35€ + samarreta oficial gratuïta.

   Quan tindrem una iniciativa així, al club?

   Entre el lamentable horari a les 12 del matí i que aquí no hi ha cap descompte per als joves (només un descompte a les dones que encara no sé a quina discriminació positiva respon…), doncs la gent jove, que normalment és la que fa més caliu, no acudeix a l’Avinguda de Navarra.
   És un tema que es podria plantejar a l’Assemblea.

   Et deixo el link del Sant Andreu per si li vols fer una ullada:
   http://uesantandreu.cat/nova/?page_id=51

 • Beobachter

  En primer lloc vull fer arribar la meva felicitació al responsable d’aquest blog. Que això sigui fruit de la iniciativa d’una sola persona i que ho tiri endavant cada setmana, mereix tota mena d’elogis.
  Jo volia fer un comentari sobre el comportament del públic el diumenge i, més o menys, en Josep BDN se m’ha avançat. En alguns moments del partit semblava que ens trobéssim al camp contrari. L’afició del Badalona sempre ha estat molt freda, però sent els líders i davant d’un contrincant tant difícil, el silenci del públic en la majoria del temps que va durar el partit em sembla incomprensible.
  L’explicació de L’escapulat sobre la política de promoció que fa el Sant Andreu entre els joves la trobo molt interessant. Potser sí que el Badalona hauria de fer alguna cosa en aquest sentit.
  Però els més grans, els que ara som majoria al camp, ens hauríem de plantejar de mirar els partits sense tant d’esperit crític i deixar-nos portar més pel sentiment (almenys mentre dura el partit).

  • L'escapulat

   En primer lloc, gràcies per la felicitació.

   En segon lloc, estic d’acord amb tot el que dius. Al meu parer, les aficions a Catalunya són fredes. La immensa majoria. Només cal anar al camp del Barça, el club més important del país, per comprovar-ho. I potser comparteix el problema amb nosaltres: anar al futbol és inaccessible pels més joves, que són els més animats, normalment.
   Una altra cosa és que la gent no només animi sinó que sembla que vagi al camp només a criticar…és una actitud que no he entès mai i que m’esgarrifa. A més en camps com el nostre els jugadors senten directament el que diu el públic…fa poc en Prati ja es va rebotar contra un seguidor de tribuna…
   El tema de la ajuda als joves m’agradaria treure-la a debat públic a veure si podem canviar alguna cosa. O el descompte a les dones, a què respon? No et sembla una mesura molt anticuada?

   Aquest diumenge 0-2 a Ontinyent !

 • oscar

  Estem trobant molt a faltar al Sellarés… quina lesió tant inoportuna

  • L'escapulat

   És veritat…

   No tant pel gol sinó pel tipus de joc al que estàvem acostumats amb en Marc al davant. Ara s’ha de canviar de xip, jugar més per baix, aguantar menys la pilota, etc.

   Però confio molt en Marc Mas, de moment el que he vist m’ha agradat força.

 • L'escapulat

  Per cert, estic pendent de confirmar si el partit serà emès per Canal 9 2 (antic Punt 2).
  Si fos així, en teoria es podria veure en directe pel web de la televisió valenciana demà a les 17 hores.

  http://www.rtvv.es/va/

  Si algú en té alguna idea, que ens ho faci saber !!!

%d bloggers like this: