JORNADA 23: BALEARES 2 BADALONA 1

“Bona” nit, escapulats

 

Mal partit del nostre equip aquest diumenge.  En una primera part nefasta, dos gols de Matar Martins Diop van acabar amb qualsevol opció de tornar de Mallorca amb algun punt. Manolo Márquez va dir ahir després de l’encontre que semblava que havíem confós el mes de gener amb el de juliol… vaja, que de turisme a les illes. A la segona part el Badalona va millorar i per fi va buscar la porteria contrària, però la reacció va ser massa tard. El penal transformat per Santi Villa (3r gol de la temporada); una anècdota.

Per tots aquells que no vau ser a Palma, que suposo que sou immensa majoria, i si  no vau escoltar la retransmissió del partit per Ràdio Ciutat de Badalona, us recomano com sempre el resum de Minut 91,  narrat pels nostres companys Ramon Duran i Toni Barbarà, i que podeu veure a Televisió de Badalona cada dilluns a les 22.30h. Si no us va bé l’horari, al bloc hi trobareu el link per a veure tots els programes emesos.

Per cert, ningú no va encertar la porra i les entrades queden orfes… però tranquils, ara hi ha dos oportunitats per provar sort amb el pronòstic: aquesta setmana amb el partit contra el Sant Andreu i la setmana vinent amb el matx a Ontinyent. Els que encerteu el resultat tindreu dues invitacions pel partidàs del 20 de febrer a l’Avinguda de Navarra; tot un Badalona-Castelló. Si la claveu als dos partits, 4 invitacions.  Sort !!!

»

El Badalona es va deixar els tres punts a Mallorca i el joc dels primers 45 minuts va ser força pobre, però seguim líders per segona jornada consecutiva.  La igualtat de la categoria queda clara un altre cop: només tres punts ens separen de l’Alcoià, que és cinquè i marca la línea del play-off; i tan sols hi ha 10 punts de diferència entre el líder i el desè classificat. Orihuela, Alicante i Sant Andreu punxen i només el Sabadell i el mateix Alcoià són capaços de guanyar. Especialment notable és la derrota de l’Orihuela per 0-3 contra els d’Alcoi. El que havia estat líder entre les jornades 8 i 20, amb només 6 gols  encaixats en 20 partits , n’ha rebut 8 en els últims tres  i només ha sumat dos dels últims dotze punts en joc. Creieu que és un sotrac temporal o que la cosa és més seriosa? Ara mateix quins equips veieu entre els quatre primers el mes de maig? Jo personalment aposto per Badalona, Sabadell, Alcoyano i… Castellón. Penso que els del Nou Castàlia estan començant a carburar i que van forts cap a la promoció. No sortien a la vostra travessa, a l’agost? Jo crec que els que no hi sortíem érem -siguem sincers-  nosaltres!!!

Ara toca aixecar-nos una altra vegada i mirar cap endavant. I déu n’hi do… Aquest diumenge a les 12h el Sant Andreu visita Badalona. Els barcelonins han estat un conjunt força irregular aquesta temporada però cal anar amb compte:  són els vigents campions i aquesta serà una de les últimes oportunitats que tinguin per enganxar-se al tren del play-off. En principi no veurem la tornada de Luis Blanco al Centenari, per cert.

 

FITXATGES

Com podeu llegir al web del club (aquí), el Badalona ha fitxat dos jugadors per a reforçar l’equip de cara al tram decisiu de la temporada. L’ex del Barça B i del Betis, Miguel Ángel, i Óscar Reyes, del planter de l’Espanyol, ja són escapulats. El primer arriba per a reforçar el mig del camp (sobretot ofensivament), mentre que Reyes oferirà un relleu a Vázquez i Robles al centre de la defensa. L’arribada d’aquests fubolistes comporta que Max i Bustillo deixin la plantilla. Caldrà veure quin rendiment ofereix Miguel Ángel, un jugador que va brillar al Málaga però que després al Betis es va mostrar força irregular (tampoc van ajudar-lo les lesions). A Reyes no el conec gens i sembla un meló per obrir a aquest nivell, almenys. Què en penseu de tot plegat? Us semblen unes bones incorporacions? Esteu d’acord amb la marxa de Bustillo i Max? Digueu-hi la vostra!

 

Aquí teniu un golàs de Miguel Ángel amb el Màlaga per anar fent boca…

 

De moment això és tot. Espero que us vagi bé la setmana a tots els escapulats. Recordeu-vos de fer la porra i ens veiem diumenge al Centenari !

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

One response to “JORNADA 23: BALEARES 2 BADALONA 1

  • Vila-Rebollo-Pepín

    Partit important el de diumenge contra el Sant Andreu, rival directe i evitar dubtes per la derrota de diumenge. L’Oriola sembla que es comença a desinflar, sobretot la defensa que semblava ser el seu fort.

    Espero que a final de temporada podem jugar la promoció, però està molt igualat i veig als 8 primers amb opcions. Els que em fan més por són l’Alacant i el Castelló.

    Dels fitxatges, espero que el Miguel Angel no hagi sortit molt car i que demostri la seva experiència, i a l’Oscar Reyes no el conec, però l’Espanyol acostuma a fabricar bons centrals.

%d bloggers like this: