Primers passos

Salutacions a tots per segona vegada !

 

En primer lloc m’agradaria agrair el suport de tota aquella gent que m’està animant a seguir amb aquesta aventura que és L’escapulat i que, espero, aviat us feu vostra. Aquest post és per anunciar les primeres novetats que podreu trobar al web i també, com no, per començar a parlar del que ens interessa a tots, que és el CF Badalona. I quina millor manera que començar a fer-ho després d’un 4-1 en el derbi contra la Grama i amb el Badalona líder? Millor inici impossible per a L’escapulat !

Com veieu, el bloc s’estructura en una columna central de contingut i dues columnes laterals on hi aniran algunes seccions que puguin anar sorgint i també informació addicional.  De moment, hi tenim una eina de cerca, la meva fitxa de contacte, un historial de les entrades publicades, una enquesta fixa, un resum de la classificació de la categoria i la secció La Porra. Si us agradaria especialment que hi constés alguna altra informació, sentiu-vos lliures de proposar-ho. A dalt de tot hi he afegit informació sobre què és L’escapulat i les normes de convivència bàsiques.

Pel que fa a l’enquesta, només indicar que, per a fer una mica més fiables els resultats, només es pot votar un cop per setmana per ordinador/persona.

La secció de La Porra és la que m’agradaria comentar amb vosaltres. Si hi feu una ullada, veureu que en ella hi ha informació estadística sobre el proper partit i s’anima a tothom a fer un pronòstic del resultat.  El guanyador o guanyadors rebran com a obsequi dues invitacions per al proper partit de l’equip al Centenari. Cada setmana aquest post serà actualitzat amb la informació del proper partit del CF Badalona. La informació que hi apareix no és extensa perquè només té com a objecte orientar-vos de cara a les vostres apostes. A més, abans del cap de setmana ja trobareu una prèvia molt completa al web del club, amb els antecedents contra el nostre rival i la seva plantilla. Per a participar a la porra és necessari deixar un nom i un correu electrònic. El nom, com a la resta del web, pot ser el vostre real o bé un àlies. En canvi, el mail sí que ha de ser vàlid perquè serà el que farem servir per contactar amb vosaltres en cas que guanyeu. Tingueu en compte que el vostre mail en cap cas serà publicat, i no serà visible per ningú més que per mi. Un cop confirmats els guanyadors,  poden escriure a contacte@escapulat.com o bé jo mateix els enviaré un mail a l’adreça facilitada per ells. Només fa falta que donin un número de DNI i podran passar a recollir les invitacions a les oficines del club (c/ Termes Romanes  nº 1) presentant-lo com a garantia.

Què us sembla aquesta proposta? Hi veieu algun inconvenient? Per part del club de moment m’han dit que no posen cap límit pel que fa al nombre d’invitacions, així que si la porra l’encerteu 3, sis invitacions; si l’encerteu 7, doncs catorze invitacions. M’agradaria donar les gràcies als responsables del CF Badalona per col·laborar amb L’escapulat i fer possible aquests premis, que són una magnífica manera  d’enganxar la gent al futbol, i a veure si així ajudem a despertar molts futurs seguidors escapulats.

 

Parlant ja del partit d’ahir, suposo que un tema obligat de discussió és la irrupció de Marc Mas a l’equip. Un jugador que fa dos dies que és aquí i que declara que “feia anys que no guanyàvem a la Gramenet a casa” es mereix una reverència per part meva. Per cert, sembla que l’ex del Llagostera no serà l’últim punta que arribi a l’equip. El club no diu ni mu, però segons ha comentat avui el periodista Ramon Duran a la tertúlia de RCB, el fitxatge està ja lligat. Si algú té alguna pista que ens ho faci saber !!!

Per ara res més, aniré actualitzant el bloc amb les aportacions que feu i les vostres propostes.

 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

16 responses to “Primers passos

 • Josep BDN

  De fet, fins que el jugador no signi, el club no pot dir ni mú. Un altre cosa es el que fagin els mitjans de comunicació.

 • L'escapulat

  Però tots sabem que normalment es donen filtracions…

  Dit això, què passa amb Obioma? Fa uns mesos que cada setmana havia d’haver estat “l’última”…
  A mi em va agradar el que vaig veure’l a la pretemporada. Seria interessant saber si és una opció de garanties…

 • jonyki

  em sento genial en poder gaudir d’aquest moment de lideratge i espero como no ser campions de lliga,pero en cambi tinc una duda aveure si me’l pots aclarir, he sentit que a casquete no li interessa pujar a segona a aixo es cert?salutacions per tu

 • L'escapulat

  Jo vaig sentir rumors semblants quan jugàvem la promoció contra el Linares…

  És veritat que pujar implica més inversió, més diners i més preocupacions.
  Jo sincerament crec que a qui no li interessa que el club pugi a 2a és als de la plaça de la vila, ja que amb el camp que no-tenim, tot Catalunya i Espanya veurien la vergonya d’administració que tenim aquí.

 • Andreu

  Març Mas, dio muyyyyy buena impresion, su salida, abrio totalmente el partido, la 1º parte fue para dormir, como casi siempre, marcamos y nos echamos atras, dando ventaja a muestros rivales.
  David Prats ¿esta a gusto en la posicion que juega este año? yo creo que va un poco perdido.
  Obioma ¿llegara a jugar este año? yo tambien lo vi jugar en pretemporada (contra el Cornella) y me dio Muyyy buena impresion

 • Andreu Badalona sempre

  Creo que necesitamos un medio OFENSIVO, por que defensivos ya tenemos demasiados, Muñoz, Casado, Siribe… siempre el balon atras

 • L'escapulat

  Andreu, el que dius de tirar-se enrere és veritat. Mira, el partit de diumenge em va recordar molt al del Sabadell a casa. Ens avancem al marcador i després tots enrere…i és clar, amb un camp tan petit, això només porta a que el rival ens domini. No sé si és una consigna del Manolo o què…
  Pel que fa a en Prats, el mateix Manolo va dir que en Prati ens aporta molt jugant de mitja punta. Jo sincerament prefereixo en Prati en punta i en Víctor d’extrem…però tal com van les coses, 100% de confiança amb el que faci el míster.

  Ruben Casado – Yo no creo que él sea medio centro defensivo por definición. En años anteriores (sobre todo antes de irse al Villareal) jugaba mucho más de cara a portería. Santi Villa te vale?

 • jonyki

  es cierto que el campo del centenario seria la verguenza en la liga adelante peor eso es gracias anuestros amigos de pl de la vila que d amucho a la peña y poco al futbol,asin que ojala suban y asi el ayuntamiento ayude de una vez al futbol, que creo que ademas da mucho mas que el basquet y seguro que entonces la ciudad se volcaria en ellos,espero que no pase como contra el linares y den caña a saco y a segunda a, porque este año toca ya

 • RiesCOAST

  Molta sort Costa!

 • Albert

  Hem fitxat Miguel Ángel, futbolista sorgit de la pedrera del Barça que va jugar molts anys a Primera, amb el Màlaga i el Llevant, entre d’altres. I també un central que ve del Pontevedra.
  Molta sort amb aquest web! Visca el Badalona!

  • L'escapulat

   Ei Albert!

   Ens pots deixar algun enllaç amb la font, si és que existeix? Gràcies per la primícia !!!
   Si és confirma em sembla un molt bon fitxatge. No cal dir que si el central del Pontevedra ens surt com Vázquez (que també el vam pescar d’allí), això pinta molt i molt bé !

   Per cert, com haureu vist al web del club, Obioma ja té el tránsfer i si el místero ho volgués podria debutar a Mallorca aquest cap de setmana.

 • oscar

  Aquest any que l’equip está lider, no entenc perque no es fa l’esforç per fer bons fitxatges… sobretot ara que hi han moltes lesions…

 • Josep BDN

  Els dor propers partits a cas son crucials per saber si realment tenim opcions de jugar la promoció. ES hora de que tots ens possem el mono de feina i que no siguin els Betulians els unics que animin l’equip

 • Adri

  Multitudinària cridada al facebook. Un event del Bada-Sant Andreu, amb prop de 1000 persones, invitades. Vindrà molta gent de Sant Andreu, especialment jovenalla ja que els hi surt gratis i socis, ja que els faran descompte.

 • Albert

  Hola a tots. Seguim líders, malgrat la derrota, i es confirmen els fitxatges que us havia dit. Crec que podem afrontar el que queda de lliga amb un equip de garanties. Diumenge tots a l’Avinguda de Navarra (que és el nom del nostre camp) a animar el Badalona!

 • Andreu Badalona sempre

  Mañana, en Marca TV y a partir de las 18’55.
  Leganes – Badalona.
  Ya que no lo podemos escuchar por radio badalona, lo podemos ver por la tV de Madrid

%d bloggers like this: