Neix L’escapulat.com

Salutacions a tota la parròquia escapulada !!!

Aquest és el primer post de L’escapulat.com, un web que neix amb la voluntat de servir com a espai de diàleg i discussió per a tots els aficionats del CF Badalona.  L’escapulat és un projecte totalment independent,   sense ànim de lucre i que només busca ser una eina a l’abast de tots els socis i simpatitzants del nostre estimat club perquè puguin debatre sobre la situació esportiva i institucional del Badalona. La millor manera d’aconseguir aquest objectiu és amb el format d’un bloc que, per definició, serà sempre completament lliure i obert a tothom.

Qui us escriu és l’Albert Costa, soci número 185 de l’entitat. L’escapulat, però, no està concebut com un canal personal, sinó com un espai comú per a tots aquells que se’l vulguin fer seu, amb l’únic requisit de tenir ganes de parlar sobre el Badalona. Sigui quina sigui la teva opinió, però sempre partint del respecte, aquest web pot ser el mitjà per compartir el teu punt de vista amb la resta d’escapulats. El funcionament, la dinàmica i l’aparença mateixa del bloc també són patrimoni de tothom; tots sou lliures de proposar canvis en l’estructura i els continguts. Si voleu col·laborar o teniu algun suggeriment o queixa, no dubteu a contactar amb L’escapulat:

contacte@escapulat.com

suggeriments@escapulat.com

 Sense afegir res més, i amb l’esperança que entre tots puguem construir un projecte que ajudi a enriquir i a fer visible la participació de la massa social del club, us dono la benvinguda a L’escapulat.com

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

14 responses to “Neix L’escapulat.com

 • Marisuntan

  Felicitats i molt bona feina!!!

  Amunt Bada sempre!!! 🙂

 • Adri

  Felicitaaats crack, per dur a terme aquest gran projecte 😀

 • KIKO SERRA

  Hi quedat gratament sorpres al veure que algú es preocupa,s’interesa i es veu en forçes de tirar endevant una pagina d’opinió referent a l’actualitat del nostra club el, C.F.Badalona,només hem queda felicitarlo i animarlo a mirar cap endevant i tornar a felicitarlo per aquesta iniciativa,rep una abraçada i fins unaltre.

 • Enrique

  Muchas felicidades, por el blog, animo, nace el blog y nuestro Badalona LIDER

 • Dieguito

  Vamos Badalona, este año si, si, si

 • Anònim

  Enhorabona per la feina feta. Qui ho ha fet ha de ser algú amb molta estima pel Badalona i molt intel.ligent, ja que no és fàcil tenir una idea com aquesta desenvolupar-la i que arribi a realitzar-la.
  Molt bé i força Badalona que la segona ens espera.

 • Andreu Badalona sempre

  Enhorabona, ya era hora que los socios pudieramos hacer comentarios (siempre constructibos) sobre nuestro club y nuestro equipos (fc Badalona son TODOS los equipos)
  espero poder ver tambien, comentarios del gente de la junta, jugadores y por que no, cuerpo tecnico.

  recordar que este sabado, juega nuestro Juvenil, que tambuen papel esta haciendo. aupa Manolo (capelo)

 • Canino

  Pues nada espero que el proyecto dure y la gente aporte ideas y opiniones para hacer mas grande a nuestro club.

  AUPA BADALONA!

 • L'escapulat

  Moltes gràcies per tot el suport rebut, la veritat és que estic tenint més recolzament del que esperava. Això em dóna ànims per tirar endavant L’escapulat.

  Andreu, cada dilluns faré esment del que hagi fet el divisió d’honor.
  Si t’animes a fer algun comentari o el que sigui, podríem pensar en obrir una secció només dedicada al juvenil.

 • josep sala

  La veritat és que això ha de funcionar. L’esforç de fer aqest bloc ho mereix. Força Badalona!!!!!

 • KIKO SERRA

  No sempre es pot gunya,pero el que també esta molt clar,es que le lliga es molt competitiva i que puguer está dins els cuatre primers será una feina dura i molt laboriosa.pero senyors el Badalona aquest any (es una apreciació meva),te la aureola del éxit i dels campións i personalment crec que nosaltres esterem dins aquest cuartet que dona l’opció de jugar el tan an.helat PLAY-OFF.Visca el C.F.Badalona.

 • josep sala

  És veritat que no sempre es pot guanyar, però és cert que estarem en el grup de quatre. Però si aconseguíssim el somni de poder pujar a segona, creieu que tindriem el recolzament necessari per poder afrontar el repte? D’aconseguir-ho seria bàsic el poder mantenir la categoria i fer-nos-hi forts, ja que assolir-la és duríssim. El Badalona i la ciutat mereixerien tenir el futbol a segona divisió nacional.

 • L'escapulat

  Llàstima de la derrota ahir. Ja estàvem avisats que el Baleares sortia molt fort a casa.

  Com a mínim, seguim líders per l’ensopegada de l’Orihuela. Ara és vital anar sumant a casa, i més encara contra el Sant Andreu, que encara que estigui una mica renquejant, és un rival directe pel play-off.

  Jo també penso que aquest any l’equip està preparat per estar allà dalt, i que sap tractar amb la pressió. Ara bé, cal ser més regulars a fora. Sumem molts pocs lluny del Centenari.

  Com diu en Josep, un dels grans dubtes en cas que pugéssim és quina seria la implicació de Badalona com a ciutat. Ser la capital del bàsquet no vol dir girar l’esquena al futbol, com sembla que des d’alguns sectors s’ha fet sempre. El que està clar és que, com s’intueix, potser l’ascens seria com una puntada al cul de l’administració, que no espabila si la feina no li ha de reportar bona imatge… Ara vénen eleccions… veurem !!!

 • josep sala

  Si escapulat, tens raó quan dius que ara venen eleccions, i veurem. A molts candidats se’ls omple la boca dient que a Badalona tothom hi cap, que tothom té espai etc… Per guanyar vots és fantàstic però després un cop al poder tots es dediquen a fer la viu viu i mirar cap a l’altre costat. Si pugem i renunciem seria molt i molt greu, i no vull pensar en altres coses que em passen pel cap.

%d bloggers like this: